Sådan repareres pumpens mekaniske tætning

Udgivelses dato:2020-08-03

Den mekaniske tætning er en tætningsindretning, der er sammensat af to tætningselementer (stationær ring og bevægelsesring) vinkelret på skaftet, lyse og flade, lette mekaniske tætninger til pumper er fastgjort til hinanden og ruller i forhold til hinanden. Den er afhængig af trykket fra tætningsmediet for at generere korrekt pressekraft på berøringsoverfladen (endefladen) af den roterende bevægende ring og den statiske ring, så de to endeflader er tæt kombineret, og en meget tynd flydende film opretholdes mellem endene vender ud for at nå seglet. Forsætlig. Denne mellemstore mekaniske tætningsvæskefilm til pumper har hydrodynamisk tryk og statisk tryk, hvilket har effekten af ​​glat og afbalanceret kraft.

Rengøring og visning af mekanisk tætning

1 Arbejdsprincippet for den mekaniske tætning kræver, at der ikke er urenheder inde i den mekaniske tætning. Rengør den bevægelige ring, den statiske ring, skaftbøsningen og andre dele helt, før du monterer den mekaniske tætning.

2 Kontroller, om der er fejl såsom ridser og revner på overfladen af ​​den dynamiske ring. Disse mangler kan forårsage alvorlig lækage af den mekaniske tætning, når den mekaniske tætning af gyllepumpen opbevares. Hvis det er muligt, kan du bruge specielle værktøjer til at kontrollere, om tætningsoverfladen er flad eller ej. Trykvandet kommer ind i den dynamiske ringforseglingsoverflade af den mekaniske tætning efter montering, adskiller den dynamiske ring og får den mekaniske tætning til at svigte. Om nødvendigt kan værktøjet fremstilles og testes inden montering.

3 Kontroller, om det dynamiske ringsæde har mangler, der påvirker tætningen. For eksempel har det dynamiske ringsæde og den dynamiske ringforseglingsring nogen mangler?

4 Kontroller, om den mekaniske tætningskompensationsfjeder er beskadiget og deformeret, og om den ihærdige koefficient er ændret.

5 Kontroller, om tætningsbøsningen har defekter, såsom burr og notmærker.

6 Rengør, og kontroller, om alle tætningsgummiringe har defekter, såsom revner og porer, og mål om diameteren af ​​gummiringen er inden for toleranceområdet. Ved mekaniske tætninger med pumpevæv er det nødvendigt at kontrollere, om skruepumpens spirallinie har defekter, såsom revner og ødelagte ledninger.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • yuanzhen electromechanical
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
yuanzhen electromechanical

Firma Telefon: 0769-22505224

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13925886827

Internet side: yuanzhen.danb2b.com

Adresse: No. 27, Area A, Huali Hardware & Electromechanical Market, No. 102, Bada Road, Guancheng District, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top