Sådan vælger du et produkt hurtigt tørretumbler

Udgivelses dato:2023-08-18

introduktion af ovnen:

den ovn er specielt designet til tørring af varme-sensitive, letnedbrydede og let oxiderede stoffer. Den bruger en intelligent digital temperaturregulator til temperaturindstilling, visning og kontrol. Opbevar en vis grad af vakuum i arbejdsrummet under arbejde, ognogle genstande med komplekse komponenter kan også tørres hurtigt.

Ovens are used to dry products quickly (2).jpg




det grundlæggende arbejdsprincip for ovnen:

elektriske varmeapparater bruges til opvarmning. Varmerne brugernormalt elektriske opvarmningsrør. Strukturen af ​​de elektriske opvarmningsrør er, at opvarmningsledningerne er inde i opvarmningsrørene, så den hastighed, hvorpå det oxideres, kan reduceres og derved forlænge dens levetid. Under opvarmning overføres varmen til stålrøret, så varmeeledningsområdet øges. Der er en temperaturcontroller i tørringsboksen. Dens hovedfunktion er at kontrollere og vise temperaturen. Når temperaturen inde i boksen er lavere end den indstillede temperatur, udøver temperaturcontrolleren en vis kontrol på varmelegemet. Varmeren bruges til kontinuerlig eller intermitterende opvarmning, så temperaturen inde i kassen kan kontrolleres godt. Den interne blæser får luften i kassen til at flyde, og den fugtige luft flyder til varmeapparatet og flyder derefter til arbejdsrummet. Efter at have været suget af arbejdsrummet, blæses ventilatoren til opvarmningsrøret, og den varme luft i arbejdsrummet kan realisere befugtningen. Når prøven opvarmes, fordampes vandet og slipper ind i den varme luft. På denne måde fortsætter opvarmningscyklussen.

Ovens are used to dry products quickly (6).jpg



oven vedligeholdelse:

1. Når temperaturen i arbejdsrummet i tørringsboksen er tæt på den indstillede temperatur, slukker opvarmningsindikatorlyset gentagne gange, hvilket er etnormalt fænomen. Generelt kommer temperaturen i arbejdsrummet ind i en konstant temperaturtilstand ca. 30 minutter efter, at den målte temperaturnår kontroltemperaturen. .

2. Når dennyligt indstillede temperatur er lavere end 100 ° C, skal du bruge den anden opvarmningsmetode til at forhindre fænomenet"severe overskridelse af temperaturen. For eksempel, hvis det kræves at være 50 ° C, skal du indstille den til 40 ° C for første gang, og vent derefter på, at temperaturen overskrider tilbage. Indstillet til 50 ° C."

3. Når tørringsboksen fungerer, skal ventilatorkontakten tændes for at få den til at køre, ellers vil temperaturen i boksen og den målte temperatur have en stor fejl, hvilket også vil påvirke motoren og sensoren udbrændt.

4. Indersiden og det ydre af udstyret skal holdes rent. Hvis det ikke bruges i lang tid, skal det være dækket med et plaststøvdæksel og placeret i et tørt miljørum.

after Introduktionen af ​​redaktøren, alle har en bedre forståelse af arbejdsprincippet for eksplosionen ovn. Vi bør stadig være opmærksomme på dets anvendelse i livet, så det kan tjene os bedre. Hvis du er interesseret, kan du lære mere om det. Jeg håber, at min introduktion ernyttig for dig.


reminder: På grund af den kontinuerlige opgradering af ovnen er billedet af ovnen kun til reference, så mail os for detaljer! Flere høje

qualitetsprodukter byder din konsultation velkommen!-

Runzhi company products (6).jpg

dongguan runzhi Electronics Co., Ltd.

testing Instrument Division er hovedsageligt engageret i forskellige laboratorieforsyninger og testinstrumenter og udstyr: Workbench, Environmental Experiment Instrument, Instrument, Elementdetektering kombineret instrument, gulvspecial resterende sag tester, låsestørrelse tester, lige-line højre vinkeldetektor, mikrocomputer push-pull kraftmåler, statisk bøjningsstyrke tester, høj-precision videoprojektor, caster tester, faldende boldtester, faldende sandmåler , 90-degree skrælstyrke tester, ridsemodstandstester, slibetester, glansmåler, hvidhedsmåler, energimåler, specifik tyngdekraftmåler, infrarødt termometer, viskekometer, tykkelse meter, dybde meter, analytisk balance, kaliper, feeler gauge og andre instrumenter og andre instrumenter og Udstyr er tilgængeligt. Velkommennye og gamle kunder fra hele landet for at ringe og sende til konsultation:-

 

website: https:

/www.instrumentvip.com//

tel: 86

13712847488+

Contact Person: Mr. Zheng

电热鼓风干燥箱创意主图Electric blast drying oven creative main picture.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top