Sådan vælger du et forstørrelsesglas

Udgivelses dato:2023-08-22


a forstørrelsesglas, også kendt som en hånd-held forstørrelsesglas eller et mikroskop, er et almindeligt optisk værktøj, der bruges til at se genstande mere tydeligt og forstørre dem. Den bruger linser til at fokusere lys, så detaljer om objekter er lettere at observere og studere.

magnifying glass.jpg

1. Et forstørrelsesglas, også kendt som en konveks linse eller et mikroskop, er et almindeligt optisk værktøj, der bruges til at se objekter mere tydeligt og forstørre dem.

2. Forstørrelsesglasset kan generelt vælge 2 gange, 4 gange, 8 gange, 10 gange og 20 gange i henhold til forstørrelsen.

3. Afhængig af design af forstørrelsesglas er der forskellige glasfarver at vælge imellem. Der er blåt glas til at beskytte øjnene og hvidt glas for at gendanne objektets originale farve.

4. Forstørrelsesglasset har også forskellige designs med skalaer og lys, og flere designplaner opdaterese d og opgraderes.

5. Forstørrelsesglas kan klassificeres i bærbare forstørrelsesglas og desktop -forstørrelsesglas i henhold til deres udseende.


 magnifying lens.jpg

princippet om forstørrelsesglas er Meget enkel, det er hovedsageligt afhængig af egenskaberne ved linsen at opnå. Når lyset passerer gennem en konveks linse, brydes det og fokuseres på et punkt. Dette punkt kaldes omdrejningspunktet, og stråler fra dette punkt ser ud til at være forstørret. Derfor,når vi placerer objektet i den rette position foran den konvekse linse, vil vi se et klarere og større billede,når de ses gennem øjnene.

 magnifier.jpg

magnifying briller har mange påføringsfelter. I vores daglige liv bruger vi ofte hånd-held eller desktop -forstørrelser til at læse små print, se fine strukturer osv. For eksempel,når du læser en avis eller bog, hvis skrifttypen er for lille, eller hvis du har dårligt syn, kan du Brug et forstørrelsesglas til at hjælpe os med at læse indholdet bedre. Derudover anvendes forstørrelsesglas i vid udstrækning i smykkeskab, elektronisk komponentinspektion og andre industrier for at lette observation og manipulation af små dele.

 Magnifier - used to magnify objects (2).jpg

in tilføjelse til applikationer I dagligdagen spiller forstørrelsesglas også en vigtig rolle i videnskabelig forskning og medicinsk diagnose. Inden for biologi og medicin bruges forstørrelse ofte til celleobservation og vævsinspektion under et mikroskop. De hjælper forskere og læger bedre med at forstå og diagnosticere cellulære strukturer og læsioner.

 Magnifier - used to magnify objects (5).jpg

magnifiers fås i forskellige typer og størrelser til forskellige applikationsbehov. Foruden hånden-held -forstørrelser er der desktop -forstørrelser, stereomikroskoper, optiske mikroskoper osv. Hver type forstørrelsesfag har sine specifikke fordele og begrænsninger, og valget kan træffes i henhold til dine behov.

 

in Konklusion, forstørrelsesglasset er et meget praktisk og vigtigt optisk værktøj, der er vidt brugt på forskellige felter. Det fokuserer lys gennem en linse og forstørrer billedet af et objekt, så vi kan se og studere detaljer mere tydeligt. Uanset om det er at læse i dagligdagen, smykkefremstilling eller celleobservation i videnskabelig forskning og medicinsk diagnose, spiller forstørrelsesbriller en vigtig rolle og giver os bedre visuel oplevelse og bekvemmelighed.


reminder: Da forstørrelsesglas konstant opgraderes, er billedet af forstørrelsesglas kun til reference, så mail os for detaljer! Flere høje-qualitetsprodukter byder din konsultation velkommen!

 Runzhi company products (3).jpg

dongguan runzhi Electronics Co., Ltd.-testing Instrument Division er hovedsageligt engageret i forskellige laboratorieforsyninger og testning Instrumenter og udstyr: arbejdsbænk, miljøeksperimentinstrument, elementdetektion kombineret instrument, gulvspecial resterende sag tester, låsestørrelse tester, lige-line højre vinkeldetektor, mikrocomputer push-pull kraftmåler, statisk bøjningsstyrke tester, høj-precision videoprojektor, Caster -tester, faldende boldtester, faldende sandmåler, 90-degree skrælstyrke tester, ridsemodstandstester, slibetester, glansmåler, hvidhedsmåler, energimåler, specifik tyngdekraftsmåler, infrarødt termometer, viskeleter, tykkelsesmåler, dybde meter, analytisk Balance, calipers, feeler gauge og andre instrumenter og udstyr er tilgængelige. Velkommennye og gamle kunder fra hele landet for at ringe og sende til konsultation:

 

website: https://www.instrumentvip.com/ov

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runzhi Electronics Co., Ltd.

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Business Department

Firma Telefon: +86 13717173764

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13712847488

Internet side: runzhi.danb2b.com

Adresse: Room 101, 33 Zhenma Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top