8 vedligeholdelsespunkter for sprøjtestøbemaskinens robot

Udgivelses dato:2020-08-03

1 Vejledende bane og pejling :Vejledende skinner og lejer i alle aksler skal holdes rene og velsmurt. Hvis manipulatoren opererer i et støvet miljø, skal førerskinnen rengøres hyppigt. Hvis du finder metalfragmenter eller pulver, er det måske ikke godt smøret.39. For at sikre korrekt smørelse er det afgørende at have ordentlige lineære styringssystemer, de fleste manipulatorer har automatiske smøresystemer og komponenter, der skal genplantes- 35;101; d regelmæssigt.

Periode med 2-manipulator-cyklus: En af nøglerne til at holde manipulatoren i god arbejdsgang er simpel observation og lytte, hvilket kan afsløre meget om manipulatorens samlede funktion. Manipulatoren virker ved specifikke handlinger, så den lytter til unormale lyde, såsom hviner, klik osv., som indikerer, at lejer ikke kan drejes ordentligt, eller at et andet medlem sidder fast. Den manipulerende forbindelse, der bevæger sig langs en guide med strømkabler og vakuumslanger, laver en normal klik lyd, men denne lyd er glat og stabil. Tjek alle lejer, der kan observeres for at sikre, at de roterer gnidningsløst. Blot at kontrollere og lytte efter tegn på slid eller justering kan gå langt for at holde manipulatoren i optimal driftstilstand.

3 Drive system: Hvis manipulatoren køres af et -dreve gear, skal du bemærke, hvis der opstår nogen tøven eller rystelser under operationen. Enhver anden bevægelse end glat og glat bevægelse kan være tegn på beskadigelse af drivsystemet eller noget fremmed stof lagret i det. Når manipulatoren presser bevægelsen ned, er den hurtige inspektion mellem montagestrålen og transmissionsredskabs- eller redskabsmetoden at skubbe og trække den bevægelige arm, er følelsen af unormal bevægelse (frem og tilbage handling er forskellig). På grund af de normale producenters meget høje tolerancenøjagtighed vil denne testmetode imidlertid være meget unøjagtig. Hvis du tror, at der kan være et problem med samlestrålen og transmissionsudstyret, er en bedre tilgang at bruge længden af den magnetiske sporviddestand. Efter justering af tandgabet i henhold til fabrikantens instruktioner og/eller brugsanvisninger, kontrolleres hele akslen for at sikre, at der ikke er for tæt plads mellem samlestrålen og transmissionsudstyret. Hvis redskabsgabet ikke kan justeres, kan monteringsrammen og transmissionsudstyret blive slidt og skal udskiftes. Hvis monteringsrammen og transmissionsudstyret skal repareres, er det bedst at udskifte begge komponenter for at sikre langsigtet ydeevne. Hvad angår transportørens drivaksel, skal man være meget opmærksom på de rester, der falder fra bæltet, og selve skaden. Kontrollér omhyggeligt, om der er tegn på støv fra transportbåndet. Det skal sikres, at transportbånd og transmissionspulliner og skråtede hjul er i fuld overensstemmelse. Et forkert transportbånd forsvinder meget hurtigt. Så længe der er tale om et transportbånddrevet system, jf. producentens vejledning og vejledning om at kontrollere pre-loading af selve bæltet. Disse specifikationer vil fortælle dig, hvor stor en fejl der er relevant i forhold til taljen på transportbåndets specifikke placering.

4 Pneumatisk system: Inklusive servodrevet med flere akser, så længe der er en rotation af håndled og vakuumgreb, vil næsten alle manipulatorer have pneumatisk funktion. Vær nøje opmærksom på sugekopperne af filterregulatoren ventilenhed, hvæss- og/351; vand akkumuleres for at indikere for stor fugtighed af den komprimerede luftkilde, der passerer gennem systemet. Tilstedeværelsen af en lille mængde vanddamp kan overføres til den pneumatiske ventil og aktuator, hvilket kan forårsage oxidation og intern forurening, som i sidste ende kan resultere i trykregulatorende ventil, der stikkes, eller aktuatoren stikkes eller svigter periodisk. Hvis sugeanordningen er udstyret med et automatisk affugteringssystem, kan kontaminering eller misfarvning på sugeanordningen også indikere en stigning i fugt før fjernelse. Hvis vandet samler sig i sugen, kan det komme ind i systemet selv i kort tid, hvilket for årsager det ovenfor beskrevne problem. Hvis du bemærker fysiske skader på den pneumatiske slange, kan der være en lækage i systemet.

Hvis løkken fyldes med luft ved normal driftstryk, og der er en læk, somer-35;101; i løkken bør du være mere tilbøjelig til at detektere en særskilt sydel, der vil hjælpe dig med at lokalisere lækagen.

5.Tjek formningsudstyret: Den normale manipulator er normalt monteret på formværket af formningsudstyret. Når udstyret er i hurtig drift, kan vibrationerne fra formningsudstyret overføres til den mekaniske hånd og kan forårsage skader. Man skal blot observere, hvordan støbeudstyret fungerer, sørge for, at mugbevægelsen justeres til en rimelig tilstand, reducere antallet af rystelser eller vibrationer, kan forlænge manipulatorens liv. I tilfælde af høj hastighed kan vibrationsfrekvensen være meget høj, det er bedst at installere manipulatoren på en understøttende struktur, der er uafhængig af formningsudstyret.

6 Vær opmærksom på ledningstøj: Ved undersøgelsen af manipulatorens overflade, hvis der findes sorte partikler eller pulver, viser det, at manipulatorens ledninger viser tegn på slid. Men selv om du ikke finder disse slidsignaler, så kig nøje på alle ledninger, transformator- eller indkoderkabler, både inden for og uden for ledningsstien, for i løbet af produktionscyklussen vil ledninger af den kontinuerlige friktionsmanipulator, eller de ledninger, der er fastgjort til kabelvejledningen, ende med at gå ud og mislykkes. Det skal sikres, at kabelforbindelse er sikker og korrekt kabelinstallation.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobtitel: general manager

Afdeling: Marketing

Firma Telefon: +86 0769-81179626

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13794982536

Internet side: runpard.danb2b.com

Adresse: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top