Tror du, at lithiumbatteripriserne vil fortsætte med at stige i 2024?

Udgivelses dato:2023-11-21

since Vi trådte ind i informationsbranchen, vi er gået trin for trin fra prissporing, til produktionssporing, til produktionsplanlægning af sporing og til sidst til prisforudsigelse. Det tog os mere end ti år, og vi har opnåetnogle resultater. Jeg kan delenogle oplevelser og lytte til dem.


fra et enkelt produkt, der er mange forskelle i pris. For bulkvarer med lav vareværdi varierer priserne mellem forskellige byer, og den angivne pris kan ofte afvige med flere hundrede yuan/ton, hvilket er omtrent forskellen i forsendelsesomkostninger, såsom stål. På grund af den høje enhedsværdi af batteriindustrien, som ofte er titusinder af Yuan/ton, er fragt generelt ikke involveret. Fordi produkter er meget specifikke og ikke fuldt ud besidder råvareattributter, vil prisreferencesystemet blive mere forskellige.


den første er webstedets pris


fra den tidligste GGII, til asiatisk metal, derefter til CIPAS, ICC, SMM og i de sidste to år, Mysteel, Fubao osv., Er der mange indenlandske priser informationswebsteder, og kategorierne er ret detaljerede. I henhold til vores erfaring skal webstedets citat fra perspektivet om at beskytte kunderne være lidt højere end den faktiske transaktionspris. Hvor højt det er afhænger af produktprisens gennemsigtighed. I lithiumbatteriindustrien er detnormalt at være 3-5 point højere.


det andet er den erhvervsdrivende pris


there er stadig en hel del forhandlere af batterimaterialer. Bortset franogle små kategorier, såsom PVDF og PEG, der kræver, at forhandlere skal vende, er kernehandlergruppen koncentreret i lithiumcarbonat.


from et volumenperspektiv, mest Af handelsvolumen af ​​lithiumcarbonat er koncentreret i det lange-term -samarbejde mellem lithiumsaltfabrik-katodefabrik eller lithiumsaltfabrik-batterifabrik. Små batches cirkuleres på markedet og overføres gennem forhandlere. lave en aftale. Selvom transaktionsvolumenet for denne del af lithiumcarbonat er lille, stiger prisen og falder ofte og er meget følsom. Transaktionsprisen på den dag er blevet en førende indikator for prisen på lithiumcarbonat og har tiltrukket udbredt opmærksomhed.


at til stede, citatsystemet for en gruppe af en gruppe af en gruppe af en gruppe af en gruppe af en gruppe af en gruppe af en gruppe Forhandlere ledet af Shanghai Ciwen har gradvist opnået indflydelse og blevet benchmark for lithiumcarbonatpriser.


let's look på futures priser


£

if Du fortsætter med at spore spot- og futurespriser, du vil opdage, at de to har en ret stærk sammenhæng. Selv det ekstremt lille handelsvolumen på Wuxi -markedet det år havde stadig en stærk vejledende virkning på spotpriser.


since listen over Guangzhou Futures Exchange, fordi LC2401 er Langt væk fra leveringsmåneden har det altid væretincompatiblemed spotprisen. Tværtimod er den seneste måned kontraktpris i Wuxi tættere på spotprisen. På grund af sin store handelsvolumen og stærke vejledende rolle førte Guangzhou Futures Exchange -kontraktennæsten forventningerne til stedet. Fra juli til oktober førte detnæsten hver runde med stigende og faldende tendenser på stedet. Det, der er lidt overraskende, er, at siden slutningen af ​​oktober er spotpriserne gået ud af et uafhængigt marked på grund af for svag efterspørgsel, og de har kun fulgt faldet i futures snarere end stigende.


"finalt, der er afviklingsprisen. Både opstrøms ognedstrøms parter har deres egne afviklingsmetoder i henhold til kontrakten, hvad enten det er rabatter eller deling, der er forskellige metoder, så jeg vil ikke gånærmere på detaljer."


how at gøre prisforudsigelse


den samlede følelse er, at det på kort sigt afhænger af mentalitet på mellemlang sigt, det afhænger af efterspørgslen og Produktion, og på lang sigt afhænger det af den grundlæggende udbud og efterspørgselssiden.


den langeterm -forsyning og efterspørgselsside er relativt let at måle. Foruden konsulentinstitutioner har deltagelse af mæglerinstitutioner og futures -forskningsafdelinger yderligere konsolideret databasiset for udbud og efterspørgsel, som er blevet anerkendt af hele markedet.


we vil holde mere styr på efterspørgselsplanlægningen på mellemlang sigt. Efterhånden som markedsstørrelsen udvides, øges vanskeligheden ved at spore produktionsplaner, og vores sporingsmetoder opdateres konstant-101; d i et forsøg på at være perfekte.


&short#term mentalitet er vigtig og subtil. Menneskelige tanker er de sværeste at gætte. De har deres egne tanker og domme, og de chikaneres konstant afnyt indhold. I denne æra med informationseksplosion og overskydende, i i dag

39; s kaotiske verden af ​​

Small -kompositioner, kan en persons domstol under ekstreme omstændigheder ændres under ekstreme omstændigheder. Tider: Dette fænomen er blevet almindeligt.

-&#"we har fundet ud af, atnår synspunkterne fra mainstream -gruppen gradvist konvergerer, vil korte"term -priser bevæge sig i denne retning. Så hvordan ved du, hvad mainstream -udsigten er? Foretag flere telefonopkald og chat med kammerater og opstrøms ognedstrøms venner: Kend dig selv og din fjende, og du vil aldrig være i fare.&#


conclusion

-


in faktum, der er meget mere, der kan siges om prisforudsigelse, og det er vanskeligt at gøre det hele på én gang.


for forskere, fra prisindsamling til prisforudsigelse er der utallige processer med

prediction

slapping

reprediction
derimellem. Hold et stort hjerte og tyk hud først, og skub derefter dig selv til at arbejde hårdere.

"----lets opmuntre hinanden!--"


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top