Udviklingen af ​​manipulator

Udgivelses dato:2020-08-03

Den første manipulator blev udviklet af USA Control Company i 1858.Dens struktur er: en roterende lang arm er monteret på kroppen, og toppen er udstyret med en mekanisme til at gribe og frigøre en brik i en elektromagnetisk blok.Styringssystemet er i form af undervisning.

I 1962 er United Control Company i De Forenede Stater omfattet af ovennævnte ordning på grundlag af forsøgsproduktionen af en NUMERIC control Education Education Education Education manipulator. FTU35;39, kaldet Unimate (universal automatisk). Bevægelsessystemet er modelleret ud fra en beholders tårne.Armene kan roteres, slynges, teleskops og hydraulisk køres. Kontrolsystemet bruger en magnetisk tromle som en lagringsenhed. Mange universal manipulator med sfæriske koordinater udvikles på dette grundlag. Samme år fusionerede selskabet med Pruemann for at danne Universal Automation, der specialiserer sig i industrielle manipulatorer.

I 1962 eksperimenterede American Machinery Manufacturing Company også med succes med en manipulator ved navn Vewrsatran. Den centrale kolonne i manipulatoren kan være roterende, løft og brug af hydraulisk styresystem er også undervisning i reproduktion. Selv om disse to manipulatorer dukkede op i begyndelsen af 1960'erne, er de grundlaget for udviklingen af industrielle manipulatorer i udlandet.

I 1978 udviklede Unimate Corporation, Stanford University og Massachusetts Institute of Technology i fællesskab en industrielt manipulator, der er udstyret med en lille elektronisk computer til kontrol, der anvendes i samleprocesser, en lokaliseringsfejl under 1771 mm. Den tyske maskinindustri begyndte at anvende manipulator i 1970'erne, som hovedsagelig anvendes til at løfte transport, svejsning og lastning og losning af udstyr.

KKKa fra Forbundsrepublikken Tyskland fremstiller også en manipulator for svejsning med fælles struktur og programkontrol.

Japan er det land, der har den hurtigste udvikling og mest anvendelse af industrielle manipulatorer. Siden indførelsen af to manipulatorer fra USA i 1969 har han viet sig til forskning i manipulatorer.

Den tidligere sovjetiske unio- 35;110; begyndte at udvikle anvendt manipulator i 1960'erne, og ved udgangen af 1977 var halvdelen af dem indenlandske og halvdelen importerede.

I øjeblikket tilhører de fleste industrielle manipulatorer den første generation, som hovedsagelig er afhængige af arbejdstagerne til at kontrollere. Den vigtigste retning for forbedringer er at reducere omkostningerne og forbedre nøjagtigheden.

I de seneste 20-år er anvendelsesområdet for pneumatisk teknologi blevet udvidet hurtigt, især i en række automatiske produktionslinjer er der udbredt anvendelse. Kombinationen af elektrisk programmerbar styringsteknologi og pneumatisk teknologi gør hele systemet mere automatisk, mere fleksibelt og mere pålideligt med hensyn til ydeevne. Med den hurtige udvikling af pneumatisk manipulator og fleksible automatiske produktionslinjer stilles der stadig større krav til pneumatisk teknologi. Indførelsen af mikroelektronikteknologi fremmer udviklingen af elektrisk proportional servoteknologi, og udviklingen af moderne styringsteori gør pneumatisk teknologi fra omskiftningskontrol til proportional servostyring i kredsløb, og kontrollens nøjagtighed forbedres konstant. På grund af sin enkle struktur, stærke forureningsbekæmpende evne og lave omkostninger udvikles teknologien for bredspektret luftarteriemodulation både i og i udlandet.

Ud fra industristatistikken i forskellige lande har den pneumatiske industri i de seneste tredive år udviklet sig hurtigt. I 1970'erne var outputværdiforholdet mellem hydrauliske og pneumatiske komponenter ca.9:1, men i dag, mere end tredive år senere, i Europa, Amerika, Japan og andre lande med udviklet industriel teknologi, er forholdet nået til 6:4, endog tæt på 5:5. Kinas og Kinas pneumatiske industri begyndte sent, men udviklingen er hurtig. Siden midten af 1980'erne har den årlige stigningstakt i produktionen af pneumatiske komponenter nået mere end 20%, højere end den gennemsnitlige årlige stigningstakt i produktionsværdien i Kina og landets maskinindustri.39. Med udvikling og anvendelse af mikroelektronik, PLC-teknologi, computerteknologi, føleteknik og moderne styringsteknologi er pneumatisk teknologi blevet en af nøgleteknologierne til at gennemføre moderne transmission og kontrol.

Pneumatisk manipulator som manipulator har fordelene ved enkel struktur, let vægt, hurtig handling, stabil, pålidelig, energibesparelser og ingen forurening af miljøet og anvendes i vidt omfang.

Da det pneumatiske styresystem er sikkert og pålideligt, kan det fungere i høj temperatur, vibrationer, brændbare, eksplosive, støvede, stærke magnetiske, stråling og andre barske miljøer. Og pneumatisk manipulator som manipulator har fordelene ved enkel struktur, let vægt, hurtig handling, stabil, pålidelig, energibesparelser og ingen forurening af miljøet, let at opnå steppeløs hastighedsregulering, let at opnå overbelastet beskyttelse, let at opnå kompleks handling. Derfor anvendes pneumatisk manipulator i vidt omfang inden for automobilindustrien, halvleder- og husholdningsindustrien, kunstgødning og kemisk industri, fødevare- og lægemiddelemballage, præcisionsinstrumenter og militær industri.

Pneumatisk manipulator, der anvendes til fødevareindustrien i pulverform, granulat og blokmaterialer i automatisk måleemballage Anvendes i mange processer som f.eks. automatisk cigaretrulning og automatisk emballering i tobaksindustrien. som f.eks. vin, malerpåfyldnings-pneumatisk manipulator Automatisk stansning, installering og opstramning af pneumatiske manipulatorer, mælkekarton, pneumatisk manipulator osv.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobtitel: general manager

Afdeling: Marketing

Firma Telefon: +86 0769-81179626

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13794982536

Internet side: runpard.danb2b.com

Adresse: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top