Type køletårn

Udgivelses dato:2020-07-02

Type køletårne

8226; Luftkonditioneringskøletårnet giver air conditioning og er en glasfiberglaskonstruktion, der kan give køleanlæg til større bygninger som hospitaler, skoler og nogle kontorer.

15.jpg

8226; Keramiske køletårne har et meget attraktivt udseende, men er sædvanligvis dyrere end andre køletårne.

8226; Kølestårnet er et supplerende middel til at fjerne spildvarme, som er et biprodukt af mange processer, der kræver brug af luft- og væskekølesystemer.

8226; Lukkede køletårne er køletårne, hvælvings- og/351; luften er ikke direkte i kontakt med kølevand eller andre væsker.

8226; Anlægget af køletårnet bestemmer omkostninger, ydeevne og effektivitet.

8226; producenter af køletårne er virksomheder, der fremstiller kølevæsker.

8226; køletårnsystemer (undertiden kaldet varmedræn) kølevand og andre væsker ved at fjerne varme fra væsken.

8226; Modløbende køletårne indeholder modsat luft og vand.Luftstrømmen bevæger sig opad, og vandstrømmen bevæger sig nedad.

38.jpg

8226; gennemstrømningskøletårne indeholder vertikale luft- og vandstrømme.Luftstrømmen er vandret, og vandet flyder lodret nedad.

6.jpg

8226; Disinfektions køletårne anvendes i drikkevandsfaciliteter og spildevandsbehandlingsanlæg for at hjælpe med at fjerne bakterier, kemikalier og andre urenheder i vandet.

8226; Et fordampende køletårn er en varmeabsorberende anordning, der udnytter fordampning af en lille mængde arbejdsvæske (sædvanligvis vand) til at overføre varme til den bevægelige luftstrøm for at afkøle den resterende vandstrøm i nærheden af temperaturen i den våde pære luftsom er konstruktionstemperaturens refleksion Det krævede vanddampindhold i køletårnet.

8226; Glasfiberkøletårnet har en fremragende vejrbestandighed, så det kan bruges under barske miljøforhold.Disse køletårne er også en god korrosionsbestandighed, hvilket stadig er fordelagtigt i forbindelse med anvendelser som f.eks. vandbehandling, valle- 351; køletårnet vil blive eksponeret for kemikalier.

8226; HVAC-køletårne kombinerer koldtbehandlede kølere eller kondensatorer med køletårne.

8226; Hyperbolsk køletårn henviser til den specifikke design og konstruktionsstil for et køletårn, der benytter en hyperbolsk strukturplan, som naturligt genererer naturlig trækkraft og bruger fordampning til køligt vand og andre væsker.

8226; Industrikøletårne er varmefjerner systemer, der bruges til at køle vand og andre arbejdsvæsker ved at udlede processpildvarme fra væsken til atmosfæren.

8226; Mekaniske ventilationsanlæggene omfatter: tvungne ventilationsanlæggene, som indeholder sideventilatorer, der tvinger luft gennem systemet, og inducerede ventilationsrende køletårne, som indeholder luftblæsere, der passerer gennem systemet.Mekanisk ventilerede køletårne anvendes normalt i mindre køletårne.

8226; naturligt ventilerede køletårne anvender ikke ventilatorer, men er afhængige af udstødningsgassens og den naturlige vinds opdrift til at sende luft gennem systemet.Der anvendes naturligt ventilerede køletårne til anvendelser, der involverer store mængder vand, f.eks. kraftværker.

8226; Et åbent køletårn er et køletårn, hvor vandet distribueres indeni og i direkte kontakt med indgående luft.

8226; Et køletårn er et grundlæggende kølesystem, der anvendes til at køle vand ved kontakt med luftstrøm.Applikationer, der anvender vandkøletårne, omfatter luftkonditionering og vand/spildevand


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Lingtian Cooling Equipment Co., Ltd.

Jobtitel: Marketing manager

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86-0769-82605139

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-189-0269-0017

Internet side: lingtian.danb2b.com

Adresse: Room 101, Building 2, No. 19 Pengwudong Road, Xiegang Town, Dongguan City, Guangdong Province

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top