Hvad er de forskellige typer fræsning i en maskinværksted?

Udgivelses dato:2022-08-20

Computer Numerical Machining (CNC) er en vigtig proces til dannelse af metaldele fra forskellige plast- og kompositmaterialer. CNC-bearbejdning sikrer en høj grad af repeterbarhed og nøjagtighed, hvilket gør den ideel til en række produktionsapplikationer. CNC bearbejdning er en omfattende betegnelse for forskellige bearbejdningsprocesser såsom CNC drejning, CNC fræsning og CNC boring. Du, CNC fræsning er en vigtig CNC bearbejdning proces til produktion af industrielle og sådanne kommercielle komponenter. Having sagde meget, det kan være relateret til-Hvad anvendes CNC til bearbejdningsprocessen? Hvilke typer CNC fræsning udføres i butikken?


Oversigt over fræseprocesser til værktøjsmaskiner

CNC-fræsning sikrer finish og ydeevne, hvilket gør det til den ideelle bearbejdningsproces til de fleste CNC-bearbejdning. I denne proces skærer punktskæring og hjælper med at bruge flere roterende værktøjer og hjælper med at bruge flere værktøjsmaskiner til at producere bearbejdningsværktøjer i den ønskede form. I fræsemaskiner er den samme retning normalt forsynet med et roterende værktøj. CNC maskine og lav og flad type egnet til bundgæld.


CNC-fræsning er yderligere opdelt i forskellige typer baseret på de forskellige former, du danner, og det næste afsnit vil beskrive nogle almindelige typer af CNC-fræsningsprocesser og resultater udført af CNC-maskinværksteder.


Bearbejdning værksted udfører forskellige typer af værktøjsmaskiner fræsning processer

Nedenfor er et par almindelige typer af CNC fræsning operationer udført af CNC maskinværksteder.


Ansigtsfræsning:

Ansigtsfræsemaskiner flade og flade overflader. Denne type fræsning er også kendt som pladefræsning. Ifølge bevægelsen mellem arbejdet og materialet kan fladfræsning opdeles i nedfræsning og nedfræsning.


Ansigtsfræsning:

Ved overfladefræsning anvendes den til gennemsigtig og generel fræsning af materialeoverflader. En polermaskine til overfladeslibning, hvore Materialet fjernes fra værktøjsoverflader med en bred vifte af værktøjer. Til opskæring af råvarer.


Trans Nano:

Crosscut skær drager fordel af sidefræsning og deres bearbejdningsmuligheder. Indstillingen af skærekanten er placeret i to forskellige typer, der skal fræses. .


Lige fræset:

De værktøjer, der anvendes i denne proces, har forskellige diametre, og fræsehastigheden beregnes på værktøjet med den største værktøjsdiameter.


Formfræsning:

Ved fræsning bruges værktøj til at fremstille dele med uregelmæssige former. Værktøjer, der anvendes til dette formål, kan have afrundede, konvekse og konkave hjørner.


Endefræsning:

CNC kan udføre lateral, bred og smal bearbejdning og kanalbearbejdning ved kapacitet. Kan være lodret, vandret eller i en vinkel til bordet.


Vinkelfræsning:

I denne type fræsere kan bruges til at skære på overfladen med en bestemt vinkel. Har enkelte eller dobbelte hjørner. Det anvendes til fræsning af flade riller også ikke vinkelret på positionen hvore gennemsigtigheden er skabt.


T-slidsfræsning:

I denne type tilfælde bruges en fræset spids til at skabe en flush cut cirkulær kanal i skærkanten. I drift, T-slot fræser føres gennem fræseskiven på mediet-Størrelse slot, og derefter fræset ud fra den næste kant eller kant.


Hver af de ovennævnte processer har en typisk CNC-fræsning proces ansøgning, hvis du bruger det i vid udstrækning til din CNC-maskinværksted lær mere om det. Cut Your Machine Shop i Illia og State Erie, Ohio tilbyder præcisionsbearbejdning CNC bearbejdning tjenester i Illia og State, og bruger forskellige CNC bearbejdning.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Jobtitel: Business Development Manager

Afdeling: Business Section

Firma Telefon: +86-0769-85536862

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13619085530

Internet side: rxcncmilling.danb2b.com

Adresse: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top