Hvad er de forskellige typer af CNC fræsemaskiner?

Udgivelses dato:2022-08-22

Hvad er de forskellige typer af CNC fræsemaskiner?

70 -8-8.jpg

Nedenfor er et kort overblik over de forskellige typer CNC fræseoperationer, der anvendes.


horisontal fræsning

I vandrette maskiner er spindlen parallel med emneoverfladen. Det kan skabe flade, flade, skrå og riller på emnet.


endefræsning

Du kan tænke på en lodret fræsning som en boreoperation, fordi spindlen er vinkelret på det stationære emne eller den flade bevægelige overflade af emnet.


Du kan finde flere oplysninger om processen i vores sammenligning af vandrette og lodrette fræsemaskiner.


Multi-aksefræsning

I flere-aksefræsning, kan værktøjet bevæge sig i fire eller flere retninger.


I tilfælde af 5 retninger kaldes maskinen en 5-aksemaskine. Jo højere aksen er, jo mere komplekse dele kan oprettes.


Søjle- og knæfræsning

Kolonne- og knæfræsemaskiner er også kendt som variabel hastighed fræsemaskiner. I disse maskiner er den lodrette bevægelse af søjle- og knæsamlingen meget præcis til præcise lodrette fræseoperationer.


Ramfræsemaskine

På en rammefræse kan værktøjet flyttes frem eller tilbage på en vandret akse. Dette gøres med et bevægeligt stempel fastgjort til spindlen.


Fræsemaskine til fremstilling af fast seng

I disse maskiner er der ingen bevægelse af stativer, knæ eller sadler. Det stationære emne ligger på et bord monteret direkte på maskinsengen. Disse maskiner er normalt billigere end andre på grund af deres enkle design.


Høvling og fræsning

Ved ansigtsfræsning sker skærehandlingen i et plan gennem arbejdsemnets og skæreværktøjets lineære relative bevægelse. Disse fræsemaskiner bruges til at skabe planer.


For at beslutte, hvilken fræsemaskine du har brug for, kan du læse vores detaljerede guide.


Hvad er anvendelserne og anvendelserne af CNC fræsemaskiner?

For at få et nøjagtigt billede af anvendelsen af CNC-bearbejdning, lad' s opdele diskussionen i to dele-de materialer, den understøtter, og de industrier, der anvender processen direkte eller indirekte.


Du ved allerede, hvad CNC-fræsning er, og det bruges til at forme og forme dele. Her er de materialer, du kan anvende CNC fræsning på:


Materialer, der er kompatible med CNC-fræsning

Metal er et af de mest almindelige materialer til fræsning. Metaler smelter ved meget høje temperaturer, hvilket gør dem ubrugelige til processer som 3D-print. Derfor er CNC fræsning den bedste måde at danne metal på.


Plast og elastomer er også egnet til CNC-fræsning på grund af deres fysiske og kemiske egenskaber. Ved hjælp af højtemperaturmetoder med plast ændres ofte deres kemiske sammensætning.


Derudover frigiver de giftige dampe, når de opvarmes. Derfor er processer uden varme som CNC-fræsning ideelle til disse materialer.


Keramik og kompositmaterialer har ofte temperatur-modstandsdygtige egenskaber, der gør dem uegnet til 3D-print og støbning processer. CNC-fræsning er bedst til disse materialer, fordi det fungerer uden at beskadige materialet på nogen måde.


Mange mennesker gør' t ved dette, men du kan også bruge CNC fræsning til at forme glas. Glas er sprødt og let knust med andre støbeprocesser. Derfor er CNC-fræsning med det rigtige værktøj et godt valg til denne type materiale.


For mere specifikke materialer og brugssager, se vores guide til CNC-fræsematerialer og hvordan du vælger en til din applikation.


Industrier, der anvender CNC-fræsemaskiner

Dig' vil blive overrasket over antallet af industrier, der bruger CNC fræsning.


Selvfølgelig vil denne overraskelse blive løst, når du lærer om fordelene ved CNC-fræsning i forhold til andre alternativer i næste afsnit.


En af de mest populære måder at bruge CNC-teknologi på er hurtig prototype, som giver designere og ingeniører en hurtig og pålidelig måde at se, hvordan et produkt eller en del vil se på forskellige stadier af udviklingen.


Nogle industrier, der bruger CNC fræsning, er:


bil

Bilindustrien kræver et stort antal brugerdefinerede produktionstjenester til bildele. Delene fremstilles ved hjælp af CNC fræsemaskiner til fremstillingsprocessen og reparationer.


rumfart

På grund af deres ekstreme præcision er CNC-fræsningstjenester forståeligt nok meget udbredt i luftfartsindustrien, hvore teknologien spiller en afgørende rolle i produktionen af forskellige dele, der anvendes til at sikre luftfartøjets sikkerhed og korrekte funktion.


Luftfartsindustrien bruger mange specielle materialer med meget høj hårdhed og høj temperaturbestandighed. Til formning af disse materialer er industrien stærkt afhængig af CNC fræsemaskiner.


Nogle af de dele, der produceres ved hjælp af CNC-teknologi, omfatter motorkomponenter, landingsgearkomponenter og brændstofplader.


metalforarbejdning

CNC fræsemaskiner er rygraden i enhver metalforarbejdningsindustri. CNC maskiner er hurtige, automatiserede og effektive. Og det virker på alle metaller. Så du' Jeg finder en fræsemaskine i hver metal fabrikation butik.


landbrug

Landbrugsudstyr kræver en masse brugerdefinerede store værktøjer og komponenter. Disse blev skabt ved hjælp af en CNC fræsemaskine' s specialfremstillingsservice.


elektronisk produkt

CNC-fræsemaskinernes høje alsidighed og nøjagtighed gør dem ideelle til elektronikindustrien. CNC fræsemaskiner kan ikke kun forme ledere og metaller, der er nødvendige for transmission, men også de polymerplader, der holder disse ledere.


medicinsk

På det medicinske område anvendes specialiserede komponenter ikke kun til diagnostik, men også til applikationer som proteser. Disse er skabt ved hjælp af CNC fræsning med et passende design.


CNC-bearbejdning gør det muligt at fremstille dele og værktøjer af mange kvaliteter af titanium og rustfrit stål, materialer, der almindeligvis anvendes til at fremstille skalpeller, medicinsk udstyr og implantater.


forsvar

CNC fræsning bruges også til at lave militære komponenter. Faktisk var den tidligste anvendelse af formalingsprocessen i fremstillingen af våben. Selv prototyper af




Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Ruixin Precision Machinery Co. LTD

Jobtitel: Business Development Manager

Afdeling: Business Section

Firma Telefon: +86-0769-85536862

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86-13619085530

Internet side: rxcncmilling.danb2b.com

Adresse: You An, No.4, West First Street, Xingfa South Road, Wusha Liwu Sixth Industrial Zone, Chang \'an Town, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top