Typer af fotovoltaiske planter

Udgivelses dato:2023-08-02

there er to typer fotovoltaiske planter: dem, der er forbundet til gitteret, og dem, der ikke er Den energi, der er produceret af panelerne, føres ind i elnettet. -generator med selv

konsumenter:

part af den genererede elektricitet er konsumeret af producenten (for eksempel i en bolig), og resten udledes pånettet. Derudover tager producenten fra det gitter, den energi, der ernødvendig for at imødekomme deres krav,når enheden ikke leverernok. 

disse gitter

connected installationer har tre grundlæggende elementer:- photovoltaic paneler:

disse er grupper af fotovoltaiske celler monteret mellem lag af silicium, der fanger solstråling og omdanner lyset (fotoner) til elektrisk energi (elektroner).-inverters:

thththe konverter den direkte elektriske strøm, der er produceret af det direkte. paneler til vekslende strøm, velegnet til forbrug. transformere:

Den skiftende strøm genereret af inverterne er lav spænding (380800 V), så en transformer bruges til at hæve den til medium spænding (op til 36 kV). 

off

grid faciliteteroperate -in

isolation-and er ofte placeret på fjerntliggende steder og på gårde for at imødekomme belysningskrav, støtte telekommunikations- og kørselspumper i kunstvandingssystemer.  disse isolerede planter kræver to yderligere elementer for at fungere: batterier: to opbevaring af energien produceret af de paneler, der ikke bruges,når det genereres, den lagrede energi kan derefter brugesnår det ernødvendigt. controllere:

for at beskytte batteriet mod overopladning og forhindre ineffektiv brug af batteriet. 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei xinjie new energy technology Co,.ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top