Har du brug for en hudvenlig håndrens spray?

Udgivelses dato:2020-07-01

Midt i denne COVID-19-pandemiske krise træffer vi alle forebyggende foranstaltninger.Mens vaske hænder med vand og sæbe er en af de klogeste metoder, er det et stort alternativ at bruge en håndsanting spray under utilgængelighed for sæbe og vand.Det kan også være et praktisk alternativ.


Desuden er det mest bekvemt at desinficere sprøjten, der skal sprøjtes over hænder, krop eller andre overflader, som man ønsker at desinficere.Sådanne rensemidler kan anvendes til rengøring af forskellige genstande og overflader.Vores husholdnings sanitære spray er tilgængelige, som kan bruges til at desinficere dine køkkenborde, stuer, gæsteværelser, toiletter, toiletter, indgange og udgange osv.


Men selv om det drejer sig om påføring på huden eller andre måder at komme i kontakt med huden på, resulterer nogle håndrensende spray i hudtørhed og irritation.Hvis du er en af de mennesker med følsom hud, har du brug for en hudvenlig hånddesinfektion.Man kan finde en spritbaseret desinfektionsmiddel med fugtighedsfremmende midler for at forhindre tørhed, hvis man blot oplever tørret hud, men det kan ikke forhindre irritation.For at bekæmpe både tørhed og irritation, skal du bruge en naturlig hånddesinfektionsmiddel.Såsom Cleanwell naturlig hånddesinfektionsmiddel spray, Alle naturlige hånddesinfektionsmidler spray, osv.


Vi har naturlig desinficerende spray.   i forskellige mængder.For at imødekomme alle dine desinfektionskrav i en sådan krise, ud over familiepakker, har vi også lomme sanitetsspray   af forskellige størrelser.


Vi har to kategorier af emballage:

11162   Lommepakke - 50ml, 60ml, og 100 ml

11162   Family pack - 300ml, 500ml og 1000ml


Forskellen mellem Spray og Gel


Vores sølvion er en naturlig desinficerende spray.   bestående af sølvion og vand.Det er også meget effektivt antimikrobiel spray som alkoholbaserede spray.

Lad FTU35;39 se, hvordan Spray er bedre end Gels

Ingen prikkende duft

Nogle alkoholbaserede geler har en stikkende lugt, nogle få mennesker kan og kan ikke t åle skarpe dufte som denne.Hvirvls-35;101;som naturlige spray som vores Silver ionsanatoriske spray indeholdt ikke- 35;39;t indeholdt nogen skarp lugt.Desuden indeholder vores produkter og/eller indeholder skadelige kunstige dufte.39.

Hurtig tørring

Under anvendelse af alkoholbaseret gel bør den ikke fjernes efter påføring, før den er tørret.Det tager omkring 15-20 sekunder.Ledning før dette interval kan gøre ansøgningen ineffektiv.Men når vi taler om vores naturlige rensemiddel spray, har den hurtig tørring på cirka ti sekunder.

Mild og Irritation- fri

Den alkoholbaserede håndrensende gel kan undertiden forårsage irritation, især hos patienter med følsom hud.Sanitizergeler med høj alkoholkoncentration kan være hårde mod huden og føre til tørhed, hvis de anvendes uden fugtighedsmidler.Hvirma og/35;101 er vores naturlige spray mild og hudfri.

Vandrende funktion

Hyppig brug af konventionelle alkoholbaserede geler forårsager hudtørhed på grund af alkoholens stærke virkning.De kan gøre huden tør, hvis den nødvendige mængde blødgøringsmidler ikke er til stede i dem for at modvirke virkningen af alkohol.Hvirma og/35;101, da vores naturlige spray har fugtighedsdannende stoffer tilsat for at forhindre hudtørhed og opretholde fugtighedsgraden af huden.

Derfor er vor naturlige spray til rensning af hænder   overskygger alkoholbaserede geler.Uden at tage hensyn til alkoholindholdet indeholder vores produkt sølvioner til at dræbe 99.9% af bakterier.

Vi har toiletrens spray   som er så effektivt, at det også kan bruges som toiletsæderens spray   til hygiejnebehov for dig.Det er sandsynligvis   Den bedste toiletsæderens spray.


100% Safe and Natural Product

" Med vores 100% naturlige og sikre at bruge produkt,   Vi lover at fremme sikrere hygiejne " ...


Tilgængelig fra lommespray desinfektionsmiddel   Vores produkt er meget hudvenligt og sikkert.Den indeholder alle de sikre ingredienser uden alkohol, kemiske pigmenter og kunstig duft eller essens.Uden kunstige farver eller pigmenter er vores produkt gennemsigtigt i farve og har en svag lugt.Fremstillet af 100% naturlige ingredienser er vores produkt en all-in-one rengøring og et stærkt desinfektionsmiddel.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Detron International Co., Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top