4000 sollys lyser landsbyboerne 8217; natteveje

Udgivelses dato:2021-01-20

88.jpg

Arbejdstagere installerer lamper til Xintian Village, Sanyi Township Photo af korrespondent Peng Qingjiu


" Se, hvor lyst dette lys er!Fra nu af har jeg vundet FTU35Tak, fordi du bragte lys til vores folk. " På aftenen i oktober 30th, You County Charity, Chengbei Community, Nanbin Street The 150 solvarmede havelys blev alle oplyst, som stjerner indlejret i landsbyens nattehimmel, belyste landsbyboerne


Det europæiske Fællesskab har store skråninger og dybe dale, og landbrugernes fordeling er spredt.Når natten falder, er hele landsbyen mørk.Borgerne kan kun bruge lommelygter og mobiltelefoner til at oplyse dem med svage lys, hvilket er meget ubelejligt og udgør en sikkerhedsrisiko.Når det er muligt at rejse sikkert under de lyse gadelys som byen, er det blevet håbet fra alle landsbyboere.I dag er denne drøm blevet til virkelighed.


" Denne type solgardelys bruger solenergi til at oplade, ikke forbruge energi, ikke forurener miljøet og kan normalt virke selv i dårligt vejr.Nu er disse havelys installeret på stedet, hvilket forbedrer udseendet af landsbyen og løser problemerne i landsbyboerne 8217; rejse om natten.Problemet har forbedret folks følelse af sikkerhed, lykke og tilfredshed. " Qin Xhai, direktør for Chengbei Community Nabood Committee.


Det er sent på efteråret, og natten bliver mørkere, men Daba Village i Wangchang Town er stadig levende.Hundredvis af soldrevne havelys gør værfterne lyse som dagslys.Børn leger og griner i dæmningen.Voksne går en tur og laver daglige rutiner.Fortidens mørke landsbyer er fulde af liv og vitalitet.Det er, hvad journalisten så for nylig i Daba Village.8220; Det er langt mere belejligt nu.Når det er mørkt, skal du bruge en lommelygte til a t gå ud.Det er sikkert at gå.Gården er lys. 8221; Taler om fordelene ved at installere gårdspladser, Villager Tan Qilan kunne 8217t hjælpe med at fortælle reportere, at han stadig måtte takke landsbyen.Arbejdsholdet og amtets velgørenhedsorganisation har installeret de havelys, vi har set frem til i flere år.


Et medlem af Daba Village-arbejdsgruppen i landsbyen sagde: 8220; de fleste unge i landsbyen tager på arbejde, og de fleste af dem er hjemme.De ældre er hjemme.Under besøgene i de fattige husstande lærte jeg, at folk er ivrige efter at installere gårdspladser og håber, at de kan være bekvemme og sikre om natten. Vi kontaktede amtsCharity Association og modtog disse lys. "


Det siges, at amtsCharity Association for nylig donerede en total 4,000 havelys for 1.12 millioner yuan til Nanbin Street, Wangchang Town, Sanyi Township, Daxie Town, Linxi Town, Xixin Township og andre byer.Den relevante person, der er ansvarlig for amts velgørenhedsorganisationen, sagde, at i november i henhold til byens behov vil den anden gruppe af gårdspladser blive doneret.


For at se vores dybere forståelse af forskellige typer sollys, kan du besøge voreswww.ucwck.cnside for mere detaljeret information.


Tak fordi du kom og ønsker dig et godt liv!


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top