Ministeriet forsvarer håndteringen af det første udbrud

Udgivelses dato:2021-01-20

Kina forsvarede i tirsdags sin håndtering af COVID-19-pandemien og sagde, at det fortsat vil kommunikere og samarbejde med Verdenssundhedsorganisationen om at bekæmpe virussen.


Talsmand for Udenrigsministeriet Hu Chunying fremsatte bemærkningen efter et uafhængigt panel for pandemiberedskab og reaktion sagde, at Kina kunne have anvendt folkesundhedsforanstaltninger mere kraftigt i januar for at begrænse det oprindelige COVID-19-udbrud, og kritiserede WHO for ikke at erklære en international nødsituation før Jan 30.


Hua sagde ved den regelmæssige nyhedsbriefing at mens " Vi bør naturligvis stræbe efter at gøre det bedre. " Det betød ikke, at Kinas og/39 svar var utilstrækkeligt.


Kina har truffet afgørende foranstaltninger til tidlig påvisning, rapportering, isolation og behandling af inficerede patienter, og disse bestræbelser har reduceret antallet af dødsfald og infektioner, sagde Hua.


Hun tilføjede, at resultaterne er blevet anerkendt af videnskabsfolk og medicinske eksperter i hele verden.


Alle lande, ikke kun Kina, bør stræbe efter bedre at håndtere folkesundhedskriser, sagde Hua.


Hun citerede de oplysninger, som panelet analyserede, for at sige, at virkeligheden er, at kun et mindretal af lande fuldt ud udnyttede de oplysninger, de havde til rådighed, til at reagere på beviser på en ny epidemi.


Rapporten kom som et internationalt eksperthold fra WHO ankom til Kina i sidste uge for at gennemføre fælles videnskabelig forskning med kinesiske videnskabsfolk om sporing af koronavirus.


Kina støtter WHO's ledelse i kampen mod pandemien og håber, at andre lande vil yde samme støtte og bistand til organisationen, sagde hun.


" Vi er stærkt imod politisering af spørgsmålet om oprindelsessporing af koronavirus, da det er skadeligt for det internationale samarbejde i forbindelse med pandemisk reaktion. " Hun sagde.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top