4000 Solar Street Lights belyser landsbyboerne 'natveje

Udgivelses dato:2021-06-28

88.jpg

workers installere gårdhave lys til Xintian Village, Sanyi Township billede af korrespondent Peng Qingjiu


"look, hvor lyse dette lys er! Franu af vandt jeg' t være' blindt berørt' igen. Tak county velgørenhed for at bringe lys til vores folk ..."om aftenen den 30. oktober, du county velgørenhed, Chengbei samfund, Nanbin Street De 150 Solar-powered Garden Lights doneret var alle tændt, som stjerner indlagt omnatten Sky af landsbyen, der belyser landsbyboerne 'vej hjem og belyser landsbyboers, vindende landsbyboerne' ros.


chengbei samfund har høje skråninger og dybe dale, og fordelingen af ​​landmænd er spredt . Nårnatten falder, er hele landsbyen mørk. Landsbyboere kan kun bruge lommelygter og mobiltelefoner til at belyse dem med svage lys, hvilket er meget ubelejligt og udgør en sikkerhedsrisiko. Når det er muligt at rejse sikkert under de lyse gadelys som byen, er det blevet håbet om alle landsbyboere. I dag er denne drøm blevet en realitet.


""this slags solarglygter bruger solenergi til at oplade, forbruger ikke energi, forurener ikke miljøet og kan fungerenormalt selv i dårlig vejr. Nu er disse havelys installeret på plads, hvilket forbedrer udseendet af landsbyen og løser vanskeligheden ved landsbyboers 'rejse omnatten. Problemet har forbedret folks følelse af sikkerhed, lykke og tilfredshed.

sagde Qin Xuhai, direktør for Chengbei Community Neighborhood Committee.


-it sene efterår ognatten bliver mørkere, men Daba Village I Wangchang Town er stadig livlig. Hundredvis af Solar

powered Garden Lights gør værfterne lyse som dagslys. Børn leger og griner i dæmningen. Voksne tager en tur og lav daglige rutiner. De mørke landsbyer i fortiden er fulde af liv og vitalitet. Dette er hvad reporteren så fornylig i Daba Village. \"Det er meget mere praktisknu. Når det er mørkt, behøver du ikke at bruge en lommelygte til at gå ud. Det er sikkert at gå. Gården er lys. \" Taler om fordelene ved at installere gårdens lys, kunne Villager Tan Qilan ikke hjælpe med at fortælle journalister, at han stadig varnødt til at takke landsbyen. Arbejdsholdet og County Charity Association har installeret haven lys, vi har set frem til i flere år.


"

medlem af DABA Village Arbejdshold i landsbyen sagde: \"De fleste unge i Landsbyen går ud på arbejde, og de fleste af dem er hjemme. De ældre er hjemme. Under besøgene på fattige husstande lærte jeg, at folket er ivrige efter at installere gårdens lys og håber, at de kan være bekvemme og sikre omnatten, kontaktede vi County Charity Association og modtog disse lys.


it er underforstået, at County Charity Association fornylig donerede i alt 4.000 havelys til 1.12 millioner yuan til Nanbin Street, Wangchang Town, Sanyi Township, Daxie Town, Linxi Town, Xixin Township og andre byer. Den relevante person, der har ansvaret for County Charity Association, sagde, at inovember, i henhold til byens behov, vil den anden batch af gårdhave lyser blive doneret.


TO ser vores dybere forståelse af forskellige typer Af sollys kan du besøge vores www.ucwdk.cn-side for mere detaljerede oplysninger.


Thank du for at komme og ønske dig et godt liv!


\\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top