Analyser den generelle situation for membranmålingspumpeproducenter

Udgivelses dato:2023-02-01

udviklingen af ​​målepumper er ikke lang, ca. 70 år. Alle i Kina' s udenlandske markeder er kortere. Som en kvantitativ analyse, måling, verifikation og transportmekanisk udstyr bruges målepumpen hovedsageligt til at transportere skadelige stoffer, opløsninger og andre stoffer. Med den hurtige udvikling af moderne kontrolteknologi og instrumentpanel -teknologi er målepumper blevet vidt brugt inden for forskellige områder. I dag bringer doseringspumpeproducenten dig en kort oversigt over målepumpen!

today, den traditionelle målepumpe hydraulisk membranpumpe har længe ikke været i stand til at imødekomme mennesker' s højere krav til høj Præcision og stabil ydeevne. På dette tidspunkt er de fleste af de oversøiske maskiner og udstyr, der bruges i Kina' s petrokemiske industri og testcentre relativt dyre. I Kina bestemmer doseringsmålingspumpen generelt den samlede udladningsstrøm af pumpen inden for virksomhedsperioden i henhold til justeringsskrueslagarrangementet af håndhjulet. Tidligere blev dens samlede strømningsjustering udført manuelt i langt de fleste tilfælde. Denne metode er besværligt, og kontormiljøet er meget farligt.

at på samme tid, mest høje-pressure pumpe automatiske kontrolsystemer i Kina, kun fuldfører en enkelt stabil-speed eller spænding-stabiliserende operation og det samlede Karakteristika ved de fleste høje-pressurpumper i Kina kan ikkenå specifik fremstilling og høje-precision -krav til videnskabelig forskning. Moderne videnskabelig forskning og eksperimentelle virksomheder og petrokemiske virksomheder bestemmer, at produktionsprocessen for maskiner og udstyr har egenskaberne ved høj præcision, stabil ydelse og kontinuerlig drift. Det er den generelle tendens at udvikle og designe høje-precision -målepumper ved hjælp af moderne kontrolteknologi, sensingteknologi, multi-function instrumentteknologi og enkelt-Chip -teknologi.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • DONGGUAN TOPSUN TECHNOLOGY CO.LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top