Beskyttelsesenhed mod vekselstrømsinterferens

Udgivelses dato:2021-09-23

in order for at forhindre mulig AC interferens med begravet metalstrukturer, reducere mulige farlige strukturer, og undgå relaterede operationer af elektriske farer, kannogle effektive beskyttelsesanordninger og foranstaltninger vedtages, såsom DC-jordbundsafkoblingsanordning kan installeres i direkte og latente strukturer.

generalt taler elektrisk afskærmningnormalt shell, mesh eller andre genstande som afskærmningsmateriale og strukturen påvirket på den ene side af installationen for fuldt ud at reducere indflydelsen af ​​elektrisk felt på bagsiden af elektrisk udstyr eller linje for at beskytte den berørte struktur. Elektrisk afskærmning bruges ofte til at beskytte begravede strukturer fra virkningen af ​​vekselstrømssystem til jordbue for at reducere muligheden for korrosionsbeskyttelseslag og endda strukturen selv bliver beskadiget under Impact.



-



-

ankoling pad er en Bare ledersystem installeret på jorden eller under jorden, også kendt som Gradient Control Board. Disse blotte ledere er sædvanligvis sammensat af metalplader eller gitter anbragt og forbundet med hinanden for at tilvejebringe en equipotential på tværs af spansen.

The SO
CALLED JOSTING GRID refererer tilnogle eksponerede ledere begravet i jorden forbundet med hver Andet for at danne et jordende elektrodesystem for at tilvejebringe fælles jordforbindelse. Uanset hvilken slags materiale der bruges til at lave jordforbindelsen, skal den forbindes til strukturen, fortrinsvis i flere positioner på samme tid. Hvis den katodiske beskyttelse af strukturen er vanskelig at betjenenormalt på grund af jordforbindelse, kan DC-afkoblingsanordning installeres.

ind afhængig struktur jordforbindelse refererer til installationen af ​​enhver metalstruktur, som ikke er forbundet med den eksisterende jordforbindelse . Grounding systemet kan bestå af alle eller flere jordforbindelseselektroder og deres ledninger. Alle dele af jordforbindelsen skal være korrekt tilsluttet.
-

The broen af ​​den eksisterende struktur er en effektiv måde at reducere den inducerede vekselstrømsspænding på. Den berørte struktur er forbundet til jordsystemets jordanordning ved hjælp af kabler med passende kryds esektionsområde og DC-afkoblingsanordning. I tilfælde af en fejl vil spændingen og strømmen af ​​den berørte struktur stige betydeligt under fejlen på grund af jumperforbindelsen. Hvis den berørte struktur er på jorden eller godt isoleret fra jorden, vil der blive genereret signifikant høj potentiale og formeres langs længden af ​​brostrukturen. \\ N \\n \\n \\ndistributed anode er en beskyttelsesforanstaltning, der bruger offeranode som en en del af jordingsystemet for at reducere AC-potentialet mellem struktur og jord. Når den distribuerede anode anvendes, skal offeranoden installeres inærheden af ​​beskyttelsesstrukturen og væk fra strømforsyningssystemet. Det er bedre at forbinde anoden direkte til strukturen uden testforbindelse i midten, hvilket kan reducere antallet af kontaktpunkter i forbindelsessystemet, give den korteste vej til jorden og reducere kontaktmuligheden mellem personale og struktur. \\n \\n \\n \\n bøsningen kan bruges til at reducere strukturen af ​​strukturen til jorden under overstyringsbetingelser. Det bruges til at forbinde bare stålhus eller dårligt overtrukket hus med antikorisk belægningsstruktur. Ved omhyggelig DC-afkoblingsanordning modstår dette ikke kun grundstrukturen i stigning, men undgår også buen mellem struktur og hus. \\ N \\n \\n \\ Ninsuleret led er anvendt i katodisk beskyttelsesprojekt for at realisere elektrisk isolering mellem beskyttet struktur eller beskyttet sektion og ubeskyttet sektion for at sikre, at katodisk beskyttelsesstrøm er begrænset i beskyttet sektion. \\n \\n \\n \\nshandong linyi bosi ledende materialer Co, Ltd er en høj \\ntech virksomhed med speciale i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymer Fleksibel anode og titaniumbelagt anode, der hovedsagelig leverer katodisk beskyttelsesteknologi, engineering design, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top