Hvad er beskyttelsesforanstaltningerne mod AC Interferens?

Udgivelses dato:2022-03-05

in bestilling For at beskytte den begravede metalstruktur ud fra indflydelse og skade på vekselstrømsinterferens, jordforbindelse, er den begravede struktur en effektiv dræningsforanstaltning for at eliminere indflydelse af AC-interferens. Gennem jordforbindelse kan den inducerede vekselstrøm fjernes direkte fra den begravede struktur. Det har imidlertid også en vigtig indvirkning på det katodiske beskyttelsessystem af begravede strukturer, hvilket fører til tab af DC-beskyttelsesstrøm. Ved installation af jordingsdræning bør der derfor træffes DC-isolationsforanstaltninger mellem begravede strukturer og jordforbindelse for at forhindre tabet af katodisk beskyttelsesstrøm. Inogle af de vigtigste isolationsforanstaltninger er DC-afkoblingsindretning en god beskyttelsesanordning til at aflade AC og isolere DC.

For det begravede metalrørledningssystem, som kan påvirkes af AC-interferens, jordforbindelse, kan bruges som en Beskyttelsesforanstaltning for at forhindre AC-interferens ved at vælge antallet af jordforbindelse og jordforbindelse, der kræves for pr. Enhedslængde af rørledning, økonomisk og rimeligt. Ved konstruktionen af ​​begravet metalstrukturer er det meget bekvemt at placere strimmel jordingselektrode i rørgraven. Hvis jordens resistivitet falder med dybde, er det tilrådeligt at vælge en dyb jordingselektrode. Det har fordelene ved ikke at besætte for meget plads, især egnet til installation efter konstruktion. Desuden kan den ideelle jordforbindelse ved anvendelse af dyb jordingselektrode opnås ved at forbinde den tilsvarende længde af jordetalelektroden. I dette tilfælde, især i heterogen jord, er det bedre at måle jordforbindelsen,når man installerer jordstangen, for eksempel,når hver jordstang er tilsluttet.

-galvaniseret stål anvendesnormalt som jordforbindelse. Til dybe jordforbindelse, monteret galvaniseret stang med diameter på mindst 20 mm, anvendes ofte. Størrelsen af ​​jordforbindelseskroppen med disse kryds
sectional områder er tilstrækkelig til dennuværende belastning, de bærer, så længe de fordeles langs det forstyrrede spor.
-Handong Linyi Bosi Ledende Materials Co, Ltd er en høj

tech Enterprise med speciale i produktion af MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titanbelagt anode, der hovedsagelig tilvejebringer katodisk beskyttelsesteknologi, engineering design, installation og tekniske tjenester. Tlf.: 0539 3712117, 15588026668. \\n \\n

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top