Skade og beskyttelse af modstandskobling

Udgivelses dato:2022-05-23

resistance -kobling forekommer hovedsageligt i jordforbundne kropnær den stærke strømlinje af rørledningen. På grund af den store fejlstrøm kommer hundreder til tusinder af strømpebane ind i jorden gennem jordforbindelseslegemet, der danner et stærkt elektrisk felt omkring jordforbindelseslegemet, hvilket kan få buen til at brænde gennem rørledningen, beskadige anti -nkorrosions isoleringslaget , ognedbrydning af det isolerende flange og katodisk beskyttelsesudstyr.-

in landdistrikter to linje 1 jordforsyningssystem er jordforbindelse elektrode kanalen for arbejdsstrøm. Når rørledningen er tæt på jordelektroden, har selve metalrøret god ledningsevne, hvilket giver en lav modstandskanal for sin fungerende strøm, hvilket vil få rørvæggen til at brænde i lang tid og alvorligt true pipelineens sikkerhed.

when højtrykshandlinger på den defekt del af rørledningsbelægning, vil buen blive dannet. Når strømmennår et tilstrækkeligt beløb og fortsætter med at strømme i lang tid, vil det få røret til at smelte. Hvis afstanden mellem jordforhold og stålrør er meget lille, kan det direkte føre til bueopdeling, hvilket svarer til høj strøm og belægning af stålrør, der begrænser overførselsbuepunktet. ARC -handling er koncentreret i et lille område, hvilket øger risikoen for at smelte Undgå den skadelige virkning af lyn og fejlstrøm på rørledningen for at beskytte sikkerheden i rørledningen og menneskekroppen. Disse foranstaltninger inkluderer tilslutning af jordforbindelsesbatteri i serie mellem rørledning og transmissionslinje jordingselektrode, jordingsbatteri, lynnedgang, diodebeskytter eller polariseret batteri i serier på begge sider af isoleringsflangen. Deres almindelige træk er, at de ikke påvirker den katodiske beskyttelse af rørledninger.

shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. er en højtech -virksomhed, der er specialiseret i produktionen af ​​MMO fleksible anode, ledende polymerfleksibel Anode og titanium coatet anode, hovedsageligt levering af katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester. Tlf: 0539 3712117, 15588026668.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top