Katodisk beskyttelse mod tunnel af DC jernbane

Udgivelses dato:2022-07-16

according til det udstyr, der er berørt af omstrejfende strøm, den maksimale tilladte anodepotentiale ændring af metrotunnel ellerny speciel sporvogn er 0,1 V i store byer, og den enkelte strømforsyningsdel eller hele tunnelen inden for grænseværdien af ​​spændingsdrop er 0,1 v. Følgende betingelser skal være opfyldt for betonvægge eller stål- eller støbejernsvægge eller væg og stålbetonkompositstrukturer:

kontinuerlige elektriske forbindelser skal være opmærksom på hver del af tunnel- eller strukturkomponenten Over hele tunnelens længde;

god elektrisk isolering bør være opmærksom på forplantningssporing og tunnelstruktur;

elektrisk isolering skal være opmærksom på tunnelen, alt metaludstyr udenfor uden selve tunnelen og jernbanen.

de første to krav er hovedsageligt for at sikre et spændingsfald på 0,1V i tunnelen og for at begrænse mængden af ​​strøm, der lækker i jorden. Det tredje krav er at forhindre, at omstrejfende strøm lækker direkte til eksterne enheder. Der er ingen særlige regler for elektrisk isolering af jord i tunneler. Tests på eksisterende og under konstruktionsudstyr viser, at lækagebelastningen af ​​tunnel kan reduceres økonomisk ved anvendelse af isolerende lag.

in ordre for at reducere omstrejfende strøm, eksternt udstyr skal ikke have elektrisk kontakt med spor eller tunnelstruktur. Der skal være plastrør og kabel med plastikrørskede i tunnelen. Alle strømforsyningslinjer skal isoleres elektrisk ved tunnelindgangen. Isolerede samlinger skal installeres på rør uden for tunnelen. Strømmen fra det offentlige gitter skal føres gennem en isoleringstransformator. Det ernødvendigt at installere Shangjiazhuang isolerende led på rørledningen eller metalafskærmet kabel.

shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. Fleksibel anode og titanium coatet anode, hovedsageligt levering af katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester. Tlf: 0539 3712117, 15588026668.-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top