Udarbejdning af nødvendige operationelle færdigheder, venligst indsamle!En af

Udgivelses dato:2020-04-09

For nylig lagde mange netbrugere en besked om, " Hvad er driftsfærdighederne ved at arbejde? "   Efter at have set problemerne, meddeler Ruijin-fabrikken og præcisionsproduktionsafdelingen følgende punkter til din reference og undersøgelse:


112289; planlægningsfærdigheder

Dongguan Ruijin Precision Hardware Co., Ltd. har sit eget sæt behandlingsmetoder i forbindelse med brug af programmeringsfærdigheder, hvilket i høj grad reducerer behandlingstiden og øger effektiviteten.CNC er engageret i produktionen af højtpræcisionsindustri, hvilket også er hensigtsmæssigt at opfylde de høje præcisionskrav for forarbejdede produkter i fremtiden.Derfor omfatter de punkter, der skal tages i betragtning i programmeringen:


1.Processekvens af dele:


Boring først og derefter flad ende (dette er for at forhindre indskrænkninger under boring)

Først ujævn drejning, derefter findrejning (dette er for at sikre komponenternes nøjagtighed)

For det første er maskintolerancen stor, og sidst er maskintolerancen lille (det er for at sikre, at overfladen af den lille tolerance dimension ikke ridses og forhindrer deformation af dele).


2.Vælg rimelig rotationshastighed, tilførselshastighed og skæredybde afhængigt af materialets hårdhed:

Vælg lav hastighed, lav fødehastighed og lille skæredybde for cementeret karbid.F.eks. GH4033, vælg S800, f0.08, skæredybde 0.5mm

Udvælgelse af kulstofstål med høj hastighed, høj foderhastighed, stor skæredybde.F.eks. vælges 1gr11, s1600, f0.2 og 2mm-skæredybde.

Valg af titaniumlegeringer med lav hastighed, høj føde, lille skæredybde.F.eks. er der valgt ti6, S400, f0.2 og 0.3mm skæredybde.Tag en del som eksempel: materialet er k414, som er et særligt hårdt materiale.Efter mange test udvælges skæredybden S360, F0.1 og 0.2 endelig til at behandle kvalificerede dele.


212289; Skind til knivindstilling


Værktøjets indstilling er opdelt i værktøjsindstillingsinstrument og direkte værktøjsindstilling.De fleste af vores drejebænke har ikke et værktøj, som er en direkte værktøjsindstilling.De nedenfor nævnte værktøjsindstillingsfærdigheder er en direkte værktøjsindstilling.

For det første, vælg midten af den højre ende side af delen som værktøjsindstillingspunktet, og sæt den som nulpunktet.Når maskinen vender tilbage til nulpunktet, vil hvert værktøj, der skal bruges, bruge midten af den højre ende side af delen som nulpunktet for værktøjsindstilling.Når værktøjet kontakter den højre ende side, input ér Z0 og klik for at måle, og så vil værktøjets kompensationsværdi automatisk registrere den målte værdi, hvilket betyder, at værktøjsindstillingen af akse Z er korrekt.Værktøjets indstilling af akse X er værktøjsindstillingen til prøveskæring, og brug værktøjet til at dreje den ydre cirkel af delen Mindre, måle værdien af den ydre cirkel af bilen (f.eks. X er 20 mm), input X20, klik for at måle, værktøjet kompensationsværdi vil automatisk registrere den målte værdi, og så er X- aksen også rigtigt; dette værktøjindstillingsmetoden, selv om værktøjsværktøjet er slukket, ændrer ikke værktøjernes indstillingsværdi efter effekt på og genstart, kan anvendes på masseproduktion af samme del i lang tid, hvor Lathe ikke behøver at blive slukket igen.Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dong Guan Rui Jin Precision Metal Products Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top