Regulering af søvn - hvordan man vælger mellem NMN og melatonin

Udgivelses dato:2024-04-19
Problemer med

sleep er blevet et almindeligt problem i det moderne samfund. Med det accelererende tempo i livet, stigende arbejdspress og teknologisk udvikling står flere og flere kinesere over for problemet med at falde søvnkvalitet. I henhold til 2024 China Sleep Health White Paper fra China Sleep Research Society har kun 19 procent af befolkningen ingen søvnforstyrrelser.



WhWhy forekommer søvnproblemer?


Hvad er virkningerne af søvnmangel på menneskers sundhed?


ov


årsagerne til søvnforstyrrelser


1. Du får ikkenok søvnnok


many kinesere kan

39; t fånok søvn på grund af arbejdspres, stressende liv og andet grunde. En undersøgelse viser, at mere end 60% af mennesker sover mindre end 7 timer om dagen, og endda et betydeligt antal mennesker sover mindre end 6 timer om dagen. Kronisk søvnmangel kan føre til træthed, dårlig koncentration, hukommelsestab og andre problemer.

&#


2. Insomnia

&#


insomnia refererer til problemer såsom vanskeligheder falder i søvn, dårlig søvnkvalitet eller vågner tidligt. Mange mennesker har svært ved at falde i søvn omnatten eller sover ikke dybt, hvilket resulterer i lav energi i løbet af dagen. Insomnia -problemer kan være relateret til stress, angst, depression og andre faktorer. Undersøgelsesdata viser, at mere end 30% af mennesker har forskellige grader af søvnløshedsproblemer.



3. Et uregelmæssigt kropsur


many mennesker har uregelmæssige daglige rutiner, ofte opholder sig sent, sover sent og rejser sig sent, hvilket resulterer i forstyrrelse af det biologiske ur. Et uregelmæssigt kropsur kan føre til problemer som søvnighed og dårlig koncentration. Undersøgelsen fandt, at mere end 50 procent af mennesker har uregelmæssig søvn og hviletider.



4. Levende vaner og miljøfaktorer


some dårlige vaner og miljøfaktorer kan også påvirke søvnkvaliteten. Overdreven brug af elektroniske enheder, overdreven koffeinindtagelse, støj og lysforurening kan alle forstyrre mennesker

39; s søvn. Disse faktorer er udbredt i det moderne samfund og har ennegativ indflydelse på menneskers søvn.


Second, hvordan man forbedrer søvnproblemer


1. Opret en almindelig søvnplan: Prøv at gå i seng og vågne op på samme tid hver dag for at hjælpe med at justere dit kropsur.

&#&#

2. Opret et behageligt sovemiljø: Hold dit soveværelse stille, mørkt og køligt, og brug en behagelig madras og pude til at give et godt sovende miljø.


3. Udvikle gode sengetidsvaner: Undgå overdreven brug af elektroniske enheder, undgå at drikke koffeinholdige drikkevarer, inden du går i seng, og prøv at slappe af kroppen og sindet, såsom meditation, afslappende musik, dyb vejrtrækning osv.


4. Regulere søvn ved hjælp af tilsvarende kosttilskud: såsomnmn, melatonin osv. og melatonin


sleep er en kompleks fysiologisk proces, der involverer interaktion mellem flereneurotransmitter -systemer og flerenetværk afneuroner, der hæmmer ophidselse og fremmer søvn. Kort søvnvarighed og forstyrret søvn kan påvirke metabolismennegativt og øge risikoen for mange kroniske sygdomme, herunder fedme og type 2 -diabetes.



1. Handlingsprincip


melatonin er et signal til fremme af søvn, ud over melatonin er der glycin, gammaaminobutyric acid, kirtler og andre stoffer, disse stoffer vil fremkalder kroppen fra at vågne til søvnkonvertering.



by Forøgelse af indholdet afnadi kroppen, NMN regulerer den døgnrytme i hele kroppen for at forbedre søvn ved at regulere Per2 -søvn

relaterede gener.



melatonin, for eksempel er en ekstern faktor, der skaber et mørkt miljø for kroppen ved at slukke lysene og tegne gardinerne. NMN er den grundlæggende rolle ved at skabe en mørknat, så kroppen kan arbejde og hvile regelmæssigt i det mørke miljø og grundlæggende løse søvnproblemer.



therefore, melatonin er mere velegnet til mennesker, der har brug for at blive jet

lagged for korteterm forretningsrejser, mens NMN generelt er egnet til mennesker med søvnforstyrrelser, såsom vanskeligheder, der falder i søvn, kort søvntid, dårlig søvnkvalitet og så videre.

-


Step 2: Security

+-fra kilden til stoffer, melatonin og NMN er endogene stoffer i den menneskelige krop og vil ikke blive afvist af kroppen.




Højt, mængden af ​​melatonin i den menneskelige krop er lille, kun 0,1

0,3 mg. Kombineret med aktuelle relevante undersøgelser er kort brug af små doser melatonin sikkert og har ingen åbenlyse bivirkninger. Der er dog få undersøgelser af sikkerheden ved lang brug af melatonin -brug, og konklusionerne er inkonsekvente.


--



according til Kina

39; s

health mad råmateriale katalog melatoninanbefalet voksen dosering er 13mg

d, mens det påpeger, at det ikke er egnet til børn, gravide kvinder , sygeplejemødre, og understregede også, at der engagerede sig i kørsel, mekaniske operationer eller farlige operatører, ikke spiser før eller under drift. Brug med forsigtighed hos patienter med autoimmune sygdomme (reumatoid osv.) Og hyperthyreoidisme.



in seneste år, mere Flere undersøgelser af NMN er blevet udført fra dyreforsøg til kliniske forsøg for at verificere NMN's rolle og sikkerhed i mange aspekter. Fra de omfattende data er det sikkert for de fleste mennesker at indtage 250

1000 mgnmn pr. Dag.


---third, Den generelle konklusion


good søvn er tæt knyttet til fysisk og mental sundhed. Mangel på søvn øger risikoen for at udvikle sygdomme som hjertesygdomme, diabetes og depression, mens det kan forbedre den fysiske og mentale sundhed og følelsesmæssige stabilitet. Eksisterende undersøgelser har vist, at NMN spiller en grundlæggende rolle i forbedring af søvn, hvilket effektivt kan lindre søvnforstyrrelser og beskytte kropssundhed.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Long Life Group Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top