Produktionen af ​​energilagringslithiumbatterier overskred 17 GWH i januar og februar! Kinas lithiumbatteriindustri viser fortsat en væksttrend.

Udgivelses dato:2024-04-17

accoring til ministeriet for industri og informationsteknologi' s elektroniske informationsafdeling, Kina' s lithium-ion batteri industri fortsatte sin væksttrend i de første to måneder af 2024. Baseret på information fra branchestandarder Meddelelser og industriforeningsestimater, den samledenationale produktion af lithiumbatterier oversteg 117 GWh i januar og februar, hvilket repræsenterede et 15% år-on-year stigning.

in batterisegmentet, produktionen af ​​energilagringslithiumbatterier overgik 17 GWH i de første to måneder. Den installerede effekt for strøm-type lithium -batterier tilnye energikøretøjer var ca. 50 GWh. Den samlede værdi af lithiumbatterieksportnåede 61,94 milliarder yuan i løbet af januar og februar.

in det første-tier -segment, produktionen af ​​positive elektrodematerialernåede 277.000 tons, hvilket viser et 4,5% år \\ ikke -årig stigning. Produktionen af ​​negative elektrodematerialernåede 230.000 ton, hvilket demonstrerede en 5,6% år \\ ikke -stigning. Produktionen af ​​separatorernåede 2,45 milliarder kvadratmeter og opretholdt det sammeniveau som samme periode sidste år. Produktionen af ​​elektrolytternåede 135.000 ton, hvilket indikerede et 3,8% år \\ ikke --year -stigning.--in det andet-tier -segment, produktionen af ​​henholdsvis batteri. De gennemsnitlige priser på batteri-grade lithiumcarbonat og lithiumhydroxid (henholdsvis mikro-powder klasse) i januar og februar var henholdsvis 97.000 yuan

ton og 92.000 yuan

ton.--

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Shine Well Power Technology Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top