Dongguan ikke-standarddele forarbejdning af konkurrenceevne bestemmer produkt vitalitet Dongguan ikke-standarddele forarbejdning dør konkurrenceevne bestemmer produkt vitalitet

Udgivelses dato:2020-04-09

Skimmeleksperter mener, at vedtagelsen af ​​avanceret skimmelteknologi er den uundgåelige tendens til at tilpasse sig den hårde konkurrence, og forbedring af selve formens konkurrenceevne for at imødekomme markedets behov er det vigtigste. Det er kravet om udvikling af skimmelindustrien og stemmen fra bilindustrien og andre industrier til at forbedre den høje præcision af skimmel.


Styrke forståelsen af ​​konceptet med skimmelnøjagtighed


1. Matrice refererer til det præcisionsdannende værktøj, der bruges til batchformning, stempling og andre produkter. Formpræcision inkluderer præcision af dele opnået ved bearbejdning og kvalitetsbevidsthed for at sikre præcision af produkter i produktionen. Men generelt refererer muggspræcision hovedsageligt til præcisionen af ​​arbejdsdele af formen.


Konceptet med nøjagtighed i formbearbejdning refererer til graden af ​​overensstemmelse mellem de faktiske geometriske parametre og de geometriske parametre design efter bearbejdning og samling af formdele.


Begrebet præcision i skimmelproduktion henviser til de forskellige tænkningsmetoder og kvalitetsbevidsthed, der gradvis dannes i produktionspraksis for virksomhedsmedarbejderne for at vejlede personalets produktionsadfærd, dvs. at gribe ind i produktets præcision implementeres altid.


2. Indholdet af formpræcision inkluderer fire aspekter: dimensionens præcision, formpræcision, positionspræcision og overfladepræcision. På grund af de to dele af den øvre matrice og den nedre matrice i arbejdstiden for matrisen, er den gensidige positionsnøjagtighed mellem den øvre matrice og den nedre matrice den vigtigste blandt de fire slags nøjagtighed.


Når bearbejdningsnøjagtigheden er meget høj, har formen ofte mere end nok kraft. Nu er præcisionen for en meget god og præcis dyse ca. 0,1-0,01 mm. Sammenlignet med den forrige dyse, er præcisionen forbedret meget. Komponenter såsom motorer kræver dog nøjagtighed på mindre end en tusindedel af en millimeter eller endda mindre. Derfor er det umuligt at erstatte skæreprocessen med formen på nuværende tidspunkt.


Nu er overfladefinishen og ruheden af ​​matricen blevet meget forbedret. Selve formen fremstilles imidlertid også af værktøjsmaskiner. Hvis nøjagtigheden af ​​de værktøjsmaskiner, der fremstiller selve formen, ikke kan overholde standarden, er nøjagtigheden af ​​de fremstillede produkter ikke høj.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dong Guan Rui Jin Precision Metal Products Co. , Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top