Virksomhedsproduktudstillingsvindue

Udgivelses dato:2024-05-10

company produktudstillingsvindue:?
?da vores fabrik hovedsageligt er specialiseret i brugerdefinerede plader, Hver kunde' s produkter er forskellige. Vi viser produkter såsom mekaniske dele, elektronisk chassis, mekaniske paneler, tilbehør til automatiseringsudstyr, medicinske udstyrsdele, metalhåndværk, lydpaneler og andre plader.?
?Hvis du har brug for at tilpasse lignende produkter, bedes du kontakte os for et tilbud. Med vores års erfaring og akkumuleret ekspertise bør vi være i stand til at give dig tilfredsstillende prisfastsættelse og kvalitet. ovnIndustrialManufacturingSheetMetalFactory


#HardwareFactory#HardwareProcessing#SheetMetalCustomization##common spørgsmål:#q1: Hvad er transaktionsprocessen?#a:Processen er Som følger:1.Du Send dine produktoplysninger og prøveproduktionsbehov til vores e -mail, og vi giver et gratis tilbud.#2.Hvis du accepterer vores tilbud og produktionstidsrammen, producerer vi en prøve til Du.

3.once du er tilfreds med prøven, vi fortsætter med at producere i henhold til prøverne i prøven.


q2: Hvordan kan jeg få et tilbud og kende betalingsmetoderne?

a:Send dine projektkrav og detaljer til TM -forespørgsel eller vores e -mail. Vi accepterer forskellige betalingsmetoder, herunder tt, l

c, kreditkort osv. Specifikke detaljer findes i citatet, eller du kan kontakte vores salgsteam for mere information.

q3: er du en Handelsfirma eller en fabrik?

a:Vi er en direkte fabrik med erfarne ingeniører og et godtnestablet produktionsteam. Du kan tilføje min whatsapp til dine kontakter og være velkommen til at foretage et videoopkald i løbet af vores arbejdstid for at gennemføre inspektioner.
q4: Er OEM

odm service tilgængelig?

a:

ja , vi har over 20 års erfaring med at levere OEM

ODM -tjenester. Angiv dine behov og tegninger.

q5: Hvad er din MOQ?
a:Vi har ikke et fast MOQ -krav; Det kan være fleksibelt arrangeret i henhold til dine behov og projekter. Uanset om du har brug for lille batchproduktion eller massetilpasning, kan vi imødekomme dine krav.//

q6: Hvilke slags oplysninger har du brug for et tilbud?

a:
Vi accepterer flere filformater, sådan Som DWG, DXF, PDF, STP, STEP, IGS, PDF osv.-Q7: Tilvejebringer du gennemførlighedsvurdering og prøveudviklingstjenester?

a:&Ja, vi tilbyder gennemførlighedsvurderinger og Lav prøver for at verificere design og udførelse.
q8: Hvordan beskytter du dine kunder&39; Intellektuelle ejendomsrettigheder?

a:Vi tager beskyttelsen af ​​vores kunder
39; Intellektuel ejendom meget alvorligt. Under samarbejdsprocessen underskriver vi en fortrolighedsaftale og implementerer passende sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine design, tegninger og andre fortrolige oplysninger ikke lækkes eller misbruges.

q9: Hvor lang tid tager produktionscyklussen? Hvad er leveringstiden?
a:Produktionscyklussen og leveringstiden afhænger af kompleksiteten, mængden og specifikke krav i dit projekt. Generelt vil vi forhandle og helt klart blive enige om disse tider med dig efter atn Du kan sende din prøve til vores fabrik, og vi kan enten kopiere den eller levere bedre løsninger. Send os billeder eller kladder med dimensioner (længde, højde, bredde), og vi opretter en CAD- eller 3D -fil til dig, hvis du afgiver en ordre.

q11: Hvis jeg har en presserende ordre, giver du Expedited Services?
a:Ja, vi tilbyder hurtige tjenester til at møde vores kunder

39; presserende behov. Kontakt os så hurtigt som muligt med dine presserende krav, så vil vi gøre vores bedste for at arrangere produktion og levering for at imødekomme dine tidslinjer.

&q12: Er det muligt at vide, hvordan mine produkter skrider frem uden at besøge din virksomhed?#
a:Vi leverer en detaljeret produktionsplan og sender ugentlige rapporter med billeder eller videoer, der viser bearbejdningens fremskridt.&#



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan xinji su new material co., ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top