Fabrikspris 9

Fabrikspris 9

SPECIFIKATION: 1. Cylinderstørrelse:   8 ''   9 "   10 ''   11 '' 12 '' 13 '' 2. Nåle: 100N-240N   I henhold til kundeanmodning 3.R.P.M: 60-120 Rpm / Min. 4.Feeder: 8F, Max for 16 farver, Max 8colors jacquard i samme linje. 6. Strømkilde: 220...
Racing Simulator VR-maskine Globalt varmt salg temapark udstyr tre-akslet vr racing bil

Racing Simulator VR-maskine Globalt varmt salg temapark udstyr tre-akslet vr racing bil

1.Real- tid feedback game image 2.Videnskabelig og teknologisk design 3.Rige film indhold Fire.Multifunktionelt erfaringsspil 5.Erhvervsmæssig sikkerhedssele Q1: Hvor mange film inkluderede?Og hvad med opdateringen? A: Vi tilbyder total 3-pc'er, alt er ...
Producent høj kvalitet pr. Snit PVC barrikade underjordisk detekterbart kabel advarende aluminiumsfolie tape

Producent høj kvalitet pr. Snit PVC barrikade underjordisk detekterbart kabel advarende aluminiumsfolie tape

Aluminiums foliebånd Materiale: OPP + aluminiumsfolie + pe advarselstape Farve: rød, grøn, blå, lilla, hvid, gul eller som anmodning. Udskrivning: tilpasset Funktion: Miljøvenlig, tilpasset udskrivning, detekterbar Levering: 20 dage efterfølgende modtaget udbet...
Z-LION ZL-123C Harpiks våd diamant Fleksibel poleringspuder til stenprojekter

Z-LION ZL-123C Harpiks våd diamant Fleksibel poleringspuder til stenprojekter

Z-LION ZL-123C Harpiks våd diamant Fleksibel poleringspuder til stenprojekter Produkt beskrivelse                                                 &nb...
Bremseklodser (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Bremseklodser (OE: 4B3 698 451, OE: 4B3 698 451 A)

Beskrivelse:   Bremsebelægningssæt / YHJ: YHJ-01-013   / Bagaksel   / Bremsesystem: TRW   /   Bredde: 116,5 mm   /   Højde: 59 mm   / Tykkelse: 17,7 mm   / OE: 4B3 698 451   / OE: 4B3 698 451 A Ansøgning: AUDI (FAW) A6...
Type A messing tappekobling til hjemmebrygge

Type A messing tappekobling til hjemmebrygge

Produktdetaljer Navn Type A messingkegle-kobling til hjemmebrygge Materiale Messinglegeme rustfrit stål sonde Overfladeformet Brug af ølkag Ansøgning om barer hotle restauranter og stue
KANEDA Højtydende anti-slid hydraulisk olie ZS

KANEDA Højtydende anti-slid hydraulisk olie ZS

Anbefales til brug i en lang række hydrauliske systemer, der arbejder under meget barske forhold, herunder værktøjsmaskiner, sprøjtestøbemaskiner, presser og andet industrielt eller mobilt udstyr, samt i en række anvendelser, der kræver anvendelse af universal højtyden...
CNC præcisionsdele

CNC præcisionsdele

CNC-præcisionsdele, bruges i cylinderklasse-produkter, med aluminiumsmateriale. Lover med høj og stabil kvalitet. Med konkurrencedygtig pris og levering til tiden.
Specialformet logo farve super bløde hule skumrør PVC EVA EPE skum rundt rør til indendørs legepladsudstyr / emballage

Specialformet logo farve super bløde hule skumrør PVC EVA EPE skum rundt rør til indendørs legepladsudstyr / emballage

Specialformet logo farve super bløde hule skumrør PVC EVA EPE skum rundt rør til indendørs legepladsudstyr / emballage   Produkt beskrivelse Vores fabrik producerer hovedsageligt forskellige emballagematerialer. Vi er producenten, der fremstiller EPE EVA ...
SH-001 Miljøvenlig mode papir Rattan Ring tørklædehængere

SH-001 Miljøvenlig mode papir Rattan Ring tørklædehængere

Varenr .: SH-001 Materiale : Papir tørklæde + Metaltråd Størrelse:   73cm * 38cm   Huldiameter 10 cm     28 huller Emballage: 50stk / maston karton Support til OEM Denne multifunktions tosidede arrangør er bedst til at styre t...
fåresko-hjemmesko

fåresko-hjemmesko

Produkt beskrivelse Produktnavn: bløde og behagelige afslappet fåresko til kvinder Øvre materiale: fåreskind Foringsmateriale: Uld Ydersål Materiale: læder \/ gummi \/ TPR \/ EVA Farve: som din anmodning Størrelse: EU 36-41 # Funktion: blød og behagelig, ...
2019 Ny dobbelt driver God dyb bas stereo Hi-Fi In-ear kablet hovedtelefon OE18

2019 Ny dobbelt driver God dyb bas stereo Hi-Fi In-ear kablet hovedtelefon OE18

Model nr.: OE18 Specifikationer: 1.Type: Dobbelt dynamisk driver 2.Driverstørrelse: 9mm 3.Sensitivity: 108 ± 3db 4. Distorsionshastighed: ≤1% 5.Frekvensområde: 18 ~ 20 KHz 6.Impedance: 16Ω 7.Weight: 14,5 g 8.Connector: 3,5 mm 9.Trådmateriale: TPE 1...
NL-7N2

NL-7N2

Ændring af traditionel måde at plante majs, sojabønner, jordnødder på     Høj effektivitet , Bærbar , Afslappende navn : håndskubbe seeder       frøboks kapacitet : 4-5 kg     frø dapth : 5-6 cm       fr...
4,3 tommer berøringsskærm Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

4,3 tommer berøringsskærm Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

Produktmodel   WLT-043R-NP00 Grundlæggende     parametre CPU:   ARM9-arkitektur, frekvens 300MHZ Hukommelse:   64MB DDR2 Flash: 256MB NandFlash Skærm     skærm Størrelse: 4,3 tommer   Opløsning: 480 × 272 Bredtem...
PLA glødetråd-blå

PLA glødetråd-blå

Specifikation: - 1,75 mm Produkt beskrivelse : Bedste udskrivningstemperatur: 190 ~ 210 ℃ Basetemperatur: 45-60 ℃ Emballage: - 1 kg / spole, 10 spoler / ctn   Ansøgning: Velegnet til de fleste FDM 3D-printere.
phoropter

phoropter

Phoropter bruges til subjektiv brydning af professionelle af korrekt uddannet personale, læger eller optikere. Udseende af atmosfæren, ultra-tynd design, fleksibel betjening, lang levetid Optiske linser i høj kvalitet med multikæringsmateriale i høj kvalitet, især r...
Bedst sælgende PU-læder-taske til mode-HZLSHB008

Bedst sælgende PU-læder-taske til mode-HZLSHB008

PRODUKTSTIL : Håndtaske, Satchel-taske POPULÆR element : kinesisk rød LÆDER MATERIAL : PU INDRE MATERIAL : Polyesterfiber PRODUKTHARDWARE : Let guld STØRRESPECIFIKATION : Lang 32 cm 、 Bred 14 cm 、 Høj 33 cm INTERN STRUKTUR : Certificate bag, lynlås ...
to-vejs bilalarmanlæg

to-vejs bilalarmanlæg

Funktionsdetaljer: 1. Fjernstart af motorstart (f AT MT) 2. Advarsel af lyd lys 3. Fjern arm / frakobl 4.Sluk memy til status efter strøm på 5. Motoren afskåret, når du er i armen 6.Car do åbne / lukke ved fjernbetjening 7.Auto alarm igen alarm 8.Fjern bagageru...
top