Anti-blænding UGR \u003C16 sammenkædelig løsning uden skruer LED-lineært lys til modehallen til kontorlokaler

Anti-blænding UGR \u003C16 sammenkædelig løsning uden skruer LED-lineært lys til modehallen til kontorlokaler

Modelnummer: LL40 Størrelse:   L891 \/ L1186 \/ L1480 * W40 * H68MM Effekt: 40-60W Lumeneffektivitet: 100 lm \/ w Ra > 80 UGR < 19 PF: 0,95 Spænding:   220-240VAC 50 \/ 60Hz Strålevinkel: 60 grader \/ 2 * 20 grader \/ 35 grader. Position: 3000K-6...
ergonomisk stol

ergonomisk stol

Stolen er lavet af højdensitetsmasker, som er varmespredning, slidbestandigt og pletfrit; armlænet kan flyttes frem og tilbage eller justeres efter dens komfort; den galvaniserede stålramme er mere holdbar, mere udbredt, multifunktionel skrivebræt og har en stærk bæreevn...
Skumark

Skumark

38 grad B-materiale, smagløst og miljøvenligt materiale   kan bestå europæiske og amerikanske teststandarder Tykkelse og størrelse kan tilpasses, rig farve, frisk farve
HUANYA New Factory Direct Selling Wine Glass European Creative Champagne Crystal Glass Engroshandel

HUANYA New Factory Direct Selling Wine Glass European Creative Champagne Crystal Glass Engroshandel

Produktkategori: Champagne Glass Meterial:Varmebestandigt glas Specifikation af emballage: Enkelt Kapacitet:101-200ml Produktkvalitetklasse:Første glas Farve:lille,Medium,Large
OEM Fuld sublimering Trykt T-shirt Engros tøj Brugerdefineret langærmet T-shirt

OEM Fuld sublimering Trykt T-shirt Engros tøj Brugerdefineret langærmet T-shirt

OEM Fuldt Sublimation Trykt T shirts Engroshandel T øj Brugertilpasset T-shirts   FAQ     Q     Hvad er din MOQ?     A     :   For sublimeringsordre er MOQ ti stykker Til udskæring og ...
Skovbrugsaffaldspelletsmølle savsmuldspelletsmaskine

Skovbrugsaffaldspelletsmølle savsmuldspelletsmaskine

Skovbrugsaffald Pellet Mill Sawdust Pellet- maskine   MKL træpellet maskinserie små biomassepiller er det ideelle udstyr til forarbejdning af biomassepellets-brændsel til lille kapacitet, det er rimeligt med hensyn til design og struktur, lav støj, høj effektivitet...
PP+PE Disposable Isolation Gown

PP+PE Disposable Isolation Gown

Type:   Engangs-isolerings kjole Materiale :   PP + PE lamineret Vægt:   50 (g) Størrelse:   120 * 140 cm Farve:   Blå \/ Hvid \/ Gul \/ Grøn Stil:   Elastisk manchet \/ strikket manchet   Pakning: &...
Smart Watch, Fitness Tracker med pulsmåler, Activity Tracker med 1.3 Q19 (JYDA1685)

Smart Watch, Fitness Tracker med pulsmåler, Activity Tracker med 1.3 Q19 (JYDA1685)

UNCTIONAL   PARAMETRE Tryk eller ej: Ja Båndmåler: Siliciumbånd Bevægelse:             RPA8955 Batterikapacitet: 400mAh Opladningstid: 2H Displayopløsning: 128 * 128 Skærmstørrelse: 1,44 Kamera: 8w Standby tid: 3-...
Kinesiske Mars N95-maske med Niosh-rapport FDA CE-certifikater

Kinesiske Mars N95-maske med Niosh-rapport FDA CE-certifikater

Model nr.   Mars-B-2001     Produktstruktur Produktet består af fire lag af fiberdug, øreløkker og næseklip.     Materiale PP Polypropylen & ikke-vævet stof     Ansøgning Beskyt mod aibroner-forurenende stoffer såsom hasselnødder,...
10L badeværelse tage bruser gas vandvarmer

10L badeværelse tage bruser gas vandvarmer

Type 10L-vandvarmer, til vandsopvarmning 0.7mm hvidt overtrukne panel Gasbrænder: 13T rækker 2.0kg coat tin kobbervarmeveksler almindelig kobberventil                                 &nbs...
Far-field stemmestyring 4K Android TV Smart Højttaler med indbygget Google Assistant

Far-field stemmestyring 4K Android TV Smart Højttaler med indbygget Google Assistant

Den helt nye håndfrie stemmetaler, der understøtter DVB-T/T2/DVB-C/ISDB-T/DVB-S2/S2X-digital tv-standard.FTU35;39 er ikke blot en højtaler, men også en digital tv-modtager.   Bare bed den spille musik, book skema, lave en alarm, få vejr- og trafikopdateringer, ell...
Intelligent UV & OZONE-steriliseringsboks ULTIMATE

Intelligent UV & OZONE-steriliseringsboks ULTIMATE

Produktspecifikationer: Lyskilde: UVC-LED UV bølgelængde: 275nm UV-bestråling: Centerplads i kasse: 240 956;W/cmQ178; LED tæt på objektfladen: 5000956;W/cm178; Strålevinkel: 120 176; Ozon-koncentration: 60mg/mQ179; 27ppm Driftstid: UV: 3-3.5h, Ozon: 15-16h ...
Lodret hydraulisk donkraft

Lodret hydraulisk donkraft

1.Vi er professionelle producenter af hydraulisk jack 2.Kapacitet fra 2ton til 100ton. 3.Den mest konkurrencedygtige pris. Fire.Knægte, der testes til 150% af den kreditvurderede kapacitet, holder den i sikkerhed. 5.Hurtig levering. 6.OEM er velkommen...
Producentens direkte iPhone med guldfolie drop klæbemærke ægte blomster tørrede blomster prægede TPU æble gennemsigtige splinttætte taske

Producentens direkte iPhone med guldfolie drop klæbemærke ægte blomster tørrede blomster prægede TPU æble gennemsigtige splinttætte taske

1.iPhone-sagen drypper efter tidens udvikling.   2.Scratch, anslag og overfladehærdning op til tre timer, der effektivt beskytter kassen mod ridser eller slid   3.Ultra tynd, fleksibel nok til at absorbere nogen overflade.   4, dUSTPR...
brønde type S system keg-kobling med aflastningsventil

brønde type S system keg-kobling med aflastningsventil

Type:   brøndtype   S Overfladebehandling:     platineret Farve:   sølv Struktur:   med afløbsventil Forbind   via brystvorte Nipple størrelse:   8OD 8mm         Kroppens materiale:   messing Ma...
stærk magnet til skiver

stærk magnet til skiver

De vigtigste råmaterialer til NdFeB permanente magneter er sjældne jordarters neodymium (Nd) 32%, metal element jern (Fe)% og nonmetal element boron (B) 1% (en lille mængde dysprosium (Dy), terbium (Tb), cobalt (Co), niobium (Nb), gallium (Ga), aluminium (Al), kobber (Cu) o...
Med Wobble-hoved håndholdt højkvalitets automatisk fiberlasersvejsemaskine til rustfrit stål jern aluminium kobber messing

Med Wobble-hoved håndholdt højkvalitets automatisk fiberlasersvejsemaskine til rustfrit stål jern aluminium kobber messing

Indstilling af enhed 1000W Et sæt vedvarende laser Én laser fiber Et sæt QBA-svejsehoveder Et sæt 1.5P-vandskøler (indeni)   1   Omkostningsbesparering: Omkostningsbesparelsen opnås hovedsagelig ved at forbedre effektiviteten, skræddersy og reduce...
P serie integreret nål

P serie integreret nål

Materiale: PP Siden vi kom sammen med limning i 2006 har vi studeret uophørligt, og nu har vi perfekt videnskabelig forskning og produktionspersonale. Hvis du har særlige størrelseskrav, fortæl os os, vi kan give dig ikke-standardproduktprøver! Dette produkt ...
top