Barber Station Miroir Smart Touch LED Light Makeup Mirror

Barber Station Miroir Smart Touch LED Light Makeup Mirror

Hollywoodplettede spejl med forfængelighed Et miljøvenligt glasspejl med tykkelse Flerfarvede, blyfyldte pærer Kontrolleres ved kontakt-sensorkontakt, kan ikke dæmpes Med standard stik til at forbinde strømmen direkte Power driver AC100-240V LED- driver & ...
Plastisk injektion

Plastisk injektion

Design af kunderne Injektion/Ekstrusion Plastikdele og -forme Materiale: PP, PC, PE, PS, PVC, Nylon6/66, POM,ABS, Silicone Gummi, PU, EPDM, akryl osv. Område med sprøjtemaskinens kapacitet: fra 50T til 2500T Hule i mold: fra 1 til 64 som kundeanmodning Injektionspart...
Nyt design, der løber jogging, vandretur, armbånd til telefon

Nyt design, der løber jogging, vandretur, armbånd til telefon

Beskrivelser Størrelse: universal Farver: sort \/ roserosa \/ grå \/ blå \/ grøn   Materiale: Top Lycra Udskrivning: silkeskærm udskrivning Emballage: hvert stykke i en polybag \/ OEM accepteret MOQ: 500 stk \/ farve Prøve tid : 3-5 dage med LOGO ...
DE OPTISKE RAMMER

DE OPTISKE RAMMER

Dette er vores nye samling for metalrammer Med nye lagre i vores lager Små MOQ,12pc'er pr. farve Hurtig levering,3-7 dage efter betaling 100% QC før overførsel Nyeste design Kan udskrive dit logo gratis Vi accepterer T/T,vestlig unio-\350; og bet...
YG-BEJ3 High-end TWS ørepropper med ladetaske

YG-BEJ3 High-end TWS ørepropper med ladetaske

Størrelse af øretelefonen:18*6*42mm Størrelse af anklagebænken: 57*24*60mm Byg- in Bluetooth- funktion med område op til 10M Bluetooth opløsning: Jieli 6936D Bluetooth- version: V5.0 Arbejdstid: 3-4 timer Afgiftstid: 1-2 timer Batteri: 60mAh, 3.7V for øref...
Ballast Bypass T8 LED Tube Lights Bi-pin G13 Base

Ballast Bypass T8 LED Tube Lights Bi-pin G13 Base

4FT Bypass ballast Bi-pin G13 Base Vi har 4FT 12W med 150lm/W. ZS-T8-12P4FT2   150lm/W 18W & 22W Modeller er nedenfor: ZS-T8-18P4FT2 ZS-T8-22P4FT2 Dobbelt ledningerne & Enkeltledningerne er til rådighed Frostet omslag og klar omslag til dit va...
Vanddispenser AG-WD-J

Vanddispenser AG-WD-J

AG-WD-J vandbærer er, som navnet antyder, en anordning, der leverer vand. Det bruges til at give let adgang til drikkevand.Vandautomater er blevet en nødvendig del af samfundet. Nogle vandbeholdere leverer rent, filtreret vand fra en flaske, der kan genplantes-;351...
Cylinderbroderimaskinserie

Cylinderbroderimaskinserie

Maskinfunktion:   broderier til hatte, konfektionerede konfektionerede broderier, broderier til fladt brug. Computer- model:     A18   Davia 10tommer touch screen. Primær servo motor.XY stepmotor.Maxmium speed 1000rpm. Inklusiv ramme med hætte, afs...
BBQ-griller og tilbehør

BBQ-griller og tilbehør

        Vores fabrik   Der er tale om produktion af kul   BBQ Grills and Accessies in Pearl delta Area of Guangdong Province, China.Det virkelige fabrikscenter i verden.         Vi producerer og sælger hovedsagelig produkte...
Willow Laundry Basket med Lid

Willow Laundry Basket med Lid

Materiale: Willow+ Fabric   Størrelse: L60&U350;38X42cm   M31X23X27cm   S23X16X17cm Understøtter enhver størrelse og farve   Emballering: Standard Export Carton Damingup International Limited er en professionel producent.Det er beliggende i ...
Fashion sport sko-002

Fashion sport sko-002

Øvre: Flyknit + PU Foring: Mesh Indersål: Mesh Fodseng Ydersål: MD Disse sko kombineret med god støtte og gode åndbare materialer, det holder foden frisk og åndbar og behagelig med god kvalitet og stil, der gør skoene energiske og moderigtige.
Liugong Construction Equipment Crawler Bulldozers Clgb160

Liugong Construction Equipment Crawler Bulldozers Clgb160

Model: CLGB160 Driftsvægt (kg) : 17000 Dozinkapacitet (m3): Svært vippeblad 4.5 Motormodel: SC11CB184G2B1 ...
32mm 68g halsstørrelse36mm Plasitc kæledyrsform til vanddriksolie

32mm 68g halsstørrelse36mm Plasitc kæledyrsform til vanddriksolie

Specifikation Produktnavn: Salad Oil Preforms Vægt:68g Intern kaliber:32mm Neck- størrelse:36mm Højde:174mm Materiale:PET FAQ Q: Er du handelsvirksomhed eller producent? A: Vi er producenter. Q: Hvad er dine betalingsbetingelser? A: TT eller LC. Q: Hv...
Ny pc + tpe + kæledyr vandtæt støvtæt, snefast, tilbehør til tilbehør til iPhone 11 (blå) gennemsigtig bagcover

Ny pc + tpe + kæledyr vandtæt støvtæt, snefast, tilbehør til tilbehør til iPhone 11 (blå) gennemsigtig bagcover

Materiale: PC+TPE+PET Enkeltvarestørrelse: 162.97*87.9*12.06mm Enkeltpakningsstørrelse: 215*115*25mm Enkelt bruttovægt: 0.1kg Pakke: Polytaske/detailemballage                 Indre: polypose         &nb...
HYZ Spejl elektroplade mobiltelefon etui til iphone 11

HYZ Spejl elektroplade mobiltelefon etui til iphone 11

Oplysninger om produktet: *Navn: HYZ Mirror elektroplate mobiltelefon kasse for iPhone 11. *Passer til: iPhone 11. *Materiale: TPU+PC. *Farve: Golden+Pink, Silver+black. *Funktioner: Beskyt mobiltelefonen perfekt, og kan bruges som spejl. *logo: Ethvert...
lårbensarterie hemostase komprimeringsenhed Goldfinger

lårbensarterie hemostase komprimeringsenhed Goldfinger

Goldfinger Femoral Artery Hemostasis Compression Device indikation: for hæmostase efter femoral punktering anvendeligt interval: 140-200 cm højde, 40-110 kg vægt
Nokia 3HE09649AA

Nokia 3HE09649AA

Nokia.   3HE09649AA 750 SR 10port 10GE SFP MDA- e Den   Alcatel   7750 Service Router (SR) er en højtydende, multiservicebaseret router, der er konstrueret til samtidig levering af avancerede beboelses-, forretnings- og mobiltjenester på en fælles IP-kant-p...
V2.0 HDMI extender 60 m Over enkelt cat5e \/ 6 kabel understøtter Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

V2.0 HDMI extender 60 m Over enkelt cat5e \/ 6 kabel understøtter Ultra HD 4Kx2K @ 60Hz HDCP2.2

Tak, fordi du købte vores produkt.For at sikre sikkerhed og mange år, kan du læse manualen omhyggeligt, før du bruger dette produkt.   Billederne og den tekniske parameter er kun til din reference, for så vidt angår specifikke omstændigheder, skal du være...

Krænkelsesklage

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk

Selskab

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Krænkelsesklage

E-mail: ts@waimaolang.cn

Kontakt samarbejde

E-mail: huang@waimaolang.cn

top