FlyingClassic taske

FlyingClassic taske

Produkt parametre:ProduktnavnKlassisk bagBrand: FlyingFeatures: tryksikret, støvsikret, vandtæt, praktiskSpecifikation: Yderst størrelse 155*92*42mmInterne dimensioner 145*85*35mmable til: bærbar hard disk U skærmapperance: Et generøst og enkelt look, der giver dine digi...
JUKI-dyse

JUKI-dyse

Nøglen til at sikre kvaliteten af sugedysen Rige tolerancestandarder Så lavt som 177; 0.02mm koncentrisitet og 177; 0.05mm dyssving 15 høje præcisionsstandarder er afgørende for den fremragende passhastighed. Sving af sugedyse:   177; 0.05mm Koncentratio...
WE604 automatisk kantbåndmaskine

WE604 automatisk kantbåndmaskine

Model: WE604 Fungere: limning   &   Afslut skæringen & Fin trimning & skrabning & Polering. Teknisk data Modeleffekt: 8kw Samlet størrelse: 4000 * 1000 * 1600 mm (L * M * H) Fremføringshastighed: 12\/16\/20 m...
(Helical transmission serie)

(Helical transmission serie)

1: Høj præcision, et enkelt trin op til 3-buepunkter, bipolar bue kan være op til 5-punkter. 2: Helical kan øge flangekampen, tage mere drejningsmoment (90 med 1-2 kw motor) 3: vedtage højhærdet legeret stål, hele gear efter hærdning, ikke blot overfladehærdning, ...
Farvebelagte stålplade

Farvebelagte stålplade

  huse & bygninger: tag, vægge, garager, lydisolerede vægge, rør og modulopbygninger osv. Bil: Lyddæmpere, udstødningsrør, viskerudstyr, brændstoftank,   fragt   bil osv.   Hjemmeindretning: køleskab bagplade, gaskomfur, klimaanlæg, mikrobø...
Møbel

Møbel

Sunny Furnituure Co., Ltd. er en virksomhed, der har mange års erfaring med møbler, og som har tre fabrikker, der beskæftiger sig med produktion og eksport af tekstilseng, læderseng, hovedbeklædning, spejlmøbler, madras osv. Vores eksporterfaring i mange år er meget b...
Letvægtstol, Transporter-aluminium kørestol, Transportstol 2 i 1

Letvægtstol, Transporter-aluminium kørestol, Transportstol 2 i 1

Produktdetaljer : Stil: let kørestol \/ transportstol Størrelse:       18\/20 tommer   Mål:     18 ”\/ 20” Vægt:       33,00LBS \/ 34,00LBS Enhedsmål:       36 ”* 26” * 30,5 ”\/ 36” * 28 ”* 30,...
Hydraulikmotor

Hydraulikmotor

De hydrauliske motorer i GM-serien, der fremstilles uafhængigt af vores virksomhed, kan erstatte importerede SAI-serier med hydrauliske motorer med hensyn til levetid og ydeevne. Den er blevet eksporteret til udlandet i partier med en højere præstation og har fået ens...
Lille analt stik

Lille analt stik

Følsom Anal orgasme kan give dig ubegrænset YiBevæger.bakke forebygger orgasme inhalation Lad anal stik være nøglen til en ny verden af behagelig sex og lad din partner opleve den ultimative orgasme!
RT-OA001XP 55-17-145 materiale: acetat

RT-OA001XP 55-17-145 materiale: acetat

Velkommen til RUITE's websted,design og fremstilling af øjentøj i plast og metal,alle stile er tilgængelige fra lager kan leveres hurtigt.
automatisk samlemaskine

automatisk samlemaskine

automatisk samlemaskine                                                                         &...
KN95 folder ikke-vævet maske

KN95 folder ikke-vævet maske

KN95 folder ikke-vævet maske Partiklernes adsorptionskapacitet er stærk; fibrene fra smeltede filtermaterialer distribueres tilfældigt og danner et stort antal små porer, porerne er jævnt fordelt, filtrationsmodstanden er lille, filtrationseffektiviteten er høj, og fil...
Rygning Varmeenhed Pluscig V10 900 mAh Elektronisk cigaret Vape Pen

Rygning Varmeenhed Pluscig V10 900 mAh Elektronisk cigaret Vape Pen

Pluscig V10                                                                            ...
Ac keramisk sikkerhedskapacitans

Ac keramisk sikkerhedskapacitans

Sikkerhedskondensator bruges i sådanne situationer, at kondensatorens svigt ikke medfører elektrisk stød og ikke bringer den personlige sikkerhed i fare. Det inkluderer X-kondensator og Y-kondensator. Y-kapacitans er den kapacitans, der er forbundet mellem to ledninger i en...
Farverig trykt selvklæbende tætning OPP-plastpose med overskrift

Farverig trykt selvklæbende tætning OPP-plastpose med overskrift

Ny OPP (o-phenyl-hjælper) råmateriale, sikker og miljøbeskyttelse, solid og høj gennemsigtighed.Specifikationer, tykkelse, mønstre osv. kan tilpasses, kan også tilpasses.Produkterne anvendes hovedsagelig i emballage til beklædning, gaver, legetøj, papirvarer og andre o...
Præget digital meter Netværk Digital meter mekanisk trykmåler

Præget digital meter Netværk Digital meter mekanisk trykmåler

SvzWGSL Retableret digitalt håndværktøj Hovedmateriale: zinkbegering Hovedtilbehør: Beholderen er fremstillet af zinkbegering, efter forarbejdning til et net, sort spray, opdelt i lys og mat Kropsfarve: sort, sølv Fordele: egnet til horisontal akse eller 45-grade...
badekar

badekar

Surfjacuzzi:højendeacrylArket, flaskens udseende er ædel og atmosfærisk, og de forskellige funktioner gør kroppen og sindet afslappende og behagelige.Det er nødvendigt hjemme og egnet til forskellige årstider.Vandtemperaturen kan justeres. Kan anvendes i hjem, hoteller...
tilpassede dele til bygning af plastinjektionsform

tilpassede dele til bygning af plastinjektionsform

De kan bruges til forskellige produktforme. Ligesom bilindustrien, rumfartøjer, elektroniske apparater og husholdningsapparater osv. 0,002-0,01 mm nøjagtighed. Ra0.8-1.6 slibning af overfladens ruhed. Ra0.5-3.2 udladning af overfladetoghed. Ra0.8-3.2 lavhasti...
top