RRTRAVEL ny brugerdefineret smart verdens universel rejseadapter med usb-hurtigoplader-strømstik til europæiske britiske amerikanske Australien

RRTRAVEL ny brugerdefineret smart verdens universel rejseadapter med usb-hurtigoplader-strømstik til europæiske britiske amerikanske Australien

Hurtige detaljer Sted for oprindelse: Guangdong, Kina Brandens navn: RRTRAVEL Standardnummer: HTTT525 Type: Plug med sokkel Grunde: Ikke-Grunde Nominel spænding: 100-250V Nominel   Nuværende: 6A Anvendelse: Residentiale / Generelle mål...
H2ofloss Water Flosser Professional Trådløs tandpleje Oral irrigator - Bærbar og genopladelig IPX7 vandtæt vandtråd til rengøring af tænder, 300 ml reservoir Hjem og rejse (HF-2)

H2ofloss Water Flosser Professional Trådløs tandpleje Oral irrigator - Bærbar og genopladelig IPX7 vandtæt vandtråd til rengøring af tænder, 300 ml reservoir Hjem og rejse (HF-2)

Specifikationer: Spænding: 100-240V AC 50 \/ 60Hz Opladningstid: 4-5 timer (adapter er ikke inkluderet)   Batteri varer: 10-15 dage Vandtryk: 20-100PSI Vandfrekvens: 1200 \/ min Tips:   1. Når du bruger første gang, skal du vælge LAV-tilstan...
3-lags dagligt beskyttende ansigtsmaske til voksne

3-lags dagligt beskyttende ansigtsmaske til voksne

Daglig engangs ansigtsmaske • BFE > 98% @ 3 mikron • PFE > 98 %@0,1 mikron • Modstand mod penetration af syntetisk blod — 80 mmHg Maskespecifikation: Materiale: 25 gsm PPSB ydre lag + 22 gsm Smelteblæst filtrering mellemlag + 25 gsm PPSB indre lag • 3-...
Factory latex squeaky kæledyr legetøj hund tygge legetøj

Factory latex squeaky kæledyr legetøj hund tygge legetøj

Produktets nummer: LVT-L18031 S L Materiale: Latex Størrelse: S:15cm   L:20cm Vægt: S:100(1775%)g   L:150(1775%)g Funktion: Squeaky hund tygge legetøj Farve: Brun, mørkegrå, lyserød eller tilpasset Pakning: 4-6pcs/polytaske, 24-36pcs/ctn OEM/O...
7,4V håndholdt vibrationsmassager Massagepistol Muskelafslap Massager

7,4V håndholdt vibrationsmassager Massagepistol Muskelafslap Massager

Produktdetaljer: Produktnavn: Massagepistol   Produkt G.W.\/N.W: 1,18 kg   Produktstørrelse: 31,5 * 22 * ​​7,5 cm Produktfarve: Sort \/ Blå \/ Sliver \/ Rød   Batterispænding: 8,4V   Motorspænding: 7,4 V   Afgift om: 2 timer  ...
OS-590 Bluetooth-højttaler med flimrende farverigt lys

OS-590 Bluetooth-højttaler med flimrende farverigt lys

Modelnummer: OS-590   Lege tid   :   2-3 H Bluetooth-version:   V5.0 Opladningstid   :   2-3 H Batterikapacitet   : 1200mAh Højttalereffekt   : 2 × 3W Dimension   :   200 * 75 * 65MM Fungere   :   BT \...
CNC drejedele

CNC drejedele

CNC- drejedel Materiale: SS304 Overfladebehandling: Passivering Tolerance:+/-0.005mm Produktionsparti: fra 1pc til 100k pcs BRUG til fastgøring af automatisk produktionslinje
PLE60A

PLE60A

Vores produkter er meget udbredt inden for rumfart, CNC-værktøjsmaskiner, skæring, svejseudstyr, tekstiltryk og farvningsmaskiner, emballeringsmaskiner, fødevarer, medicinsk maskiner, skibe, radar, datakommunikationssystem, robot, mekanisk arm, kompositmateriel udstyr, pr...
klemmeholder

klemmeholder

Fordele ved   Træklemmeholder af roterende type:   MIN serie af   Træspændemaskine af roterende type er et opdateret produkt i vores virksomhed. Denne maskine kan opdele små træstykker i store plader, hvilket i høj grad forbedrer brugen af ​​træ...
2 3 4QGD SKRUEPUMPER

2 3 4QGD SKRUEPUMPER

2 tommer Dybt brønde borehul Nedsænkbar skruevandspumpe Ansøgning Vand   levere sprinkler   vanding Tryk   styrke Brandslukning Operating   condistions Minimum   godt   diameter:   2 " Maksimum...
302 serier af selvskærende indsats med skæreplade uden bremser 500K lager

302 serier af selvskærende indsats med skæreplade uden bremser 500K lager

302 selvspændende indsats med slids   uden burrer 500K lager selvskærende indsats er   førende   tråde   indsats   rent   til   sikre   at   det   indsats   er   sæt   lige   og   giver   ...
CE.RoHS godkendelse DC12V 5050 vandtæt LED-modul

CE.RoHS godkendelse DC12V 5050 vandtæt LED-modul

Hurtige detaljer Type:           LED-moduler                                                 Oprindelsessted:     G...
Slæbehør til børn i træfoldning

Slæbehør til børn i træfoldning

Beskrivelse af produktet Navn: Slæbehør til børn i træfoldning Punkt nr.S K-A001 Størrelse: Størrelse af foldning:   95.5x49x3.5cm Konstruktion: Brug normalt vores nuværende design, men hvis du har din egen design og størrelse kan vi også...
Vandtæt SMD LED Slim Flood Light 50W 100W 150W 200W 300W

Vandtæt SMD LED Slim Flood Light 50W 100W 150W 200W 300W

3 års garanti IP 65 LED-lyskilder 1.   Hus: støbegods aluminium 2.   LED-type: SMD eller COB 3 . CRI: mere end 80,90 er tilvalg 4. Effektfaktor: mere end 0,95 5. Overspændingsrotering er mellem 2,5KV til 6KV 6. Driver: Dong eller Mean...
EVA hign hæl sko

EVA hign hæl sko

Kvinder Mode   Eva Wedges perron sko: Materiale af høj kvalitet, komfortabelt og blødt, styrker og toner, forbedrer holdning! Falige sko, festsko, lette, lette at bære. Let at tage af! Design, mode og personlighed.Egnet til udendørs gåture, underholdning, fritid, ...
lady jeans

lady jeans

Produktnavn: damejeans Kvinder, Girl Lady Women Aldersgruppe:Voksne Type mønster:Udskriv Forsyningstype:OEM-tjeneste Sæson:Sommer Style:casual Materiale:Polyester Oprindelsessted:Guangdong, Kina (Mainland)
Elongeret ikke elektrisk toiletsæde til Bidet

Elongeret ikke elektrisk toiletsæde til Bidet

Bidet Seat Anmeldelser -Modernt udseende med slankt design -Installation det samme som normalt toiletstol, let og bedre montering -Tryk på knapkontrol, let at børn & ældste. -Justerbart vandtryk fra blødt til stærkt bare for behageligt -Smart term...
Ekstern rotor klimaanlæg kondensator fordamper ismaskine kølerum kold opbevaringsventilator netto dækning ventilator

Ekstern rotor klimaanlæg kondensator fordamper ismaskine kølerum kold opbevaringsventilator netto dækning ventilator

effekt: 200W-900W spænding: 220-380V \/ 50Hz hastighed: 960-1400 RPM nuværende: 1,33-4,78A kondensator: 10-12uF Vi kan lave blæseren i henhold til dine krav, er du velkommen til at kontakte os. Zhejiang Siye Motor Co, Ltd har været en rig erfarin...

Krænkelsesklage

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk

Selskab

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Krænkelsesklage

E-mail: ts@waimaolang.cn

Kontakt samarbejde

E-mail: huang@waimaolang.cn

top