Gulvlampe med laserskåret sort stofskygge

F0717 gulv lampe stikkontakt: 1 * E27, pære ikke inkluderet skygge: D40cm udvendigt sort indeni guld lampestørrelse: D40 * H160cm finish: satin nikkel kabel: 1,8 m sort PVC-kabel med line til / fra fodkontakt + euro stik Om os:         ...

2,5D gennemsigtig skærmbeskyttelsesrev iPhone Xs / Xr / Xs Max

Anti-fingeraftryk og Senstive berøring Anti-fingeraftryk teknologi giver brugerne ikke kun rene og klare skærmmiljøer, men også følsomme berøringsoplevelser for at nyde den hurtige lydhørhed, når de spiller spil. 2.5D Arc Edge-teknologi Edge-brugt...

# 1901-Stand krave-shirt

100% polyester, blødt stof   Unisex størrelsesområde fra S ~ 3XL, Sort / rød / orange / kaffe 4 colorways lager fås Vaskemetode - Skjorterne er både hånd- og maskinvaskbare, håndvask anbefales. Vi kan udskrive dit eget logo på tøjet.

Krop varmere plaster

Type:   varmepatcher til   smerte, Hot & Kolde pakker Størrelse:   10 * 13 cm eller kan bestilles Farve:   hvid, brun, hud, gul eller som du har brug for Anvendelse:   til opvarmning af krop, led, skulder, ryg, h...

Blackhead Remover Vacuum - Pore Cleaner Elektrisk hudorm suge Ansigts Comedo Acne Extractor værktøj til kvinder og mænd

I henhold til arbejdsprincippet for " vakuum negativt løfteteknologi " , det vakuumsugelasticitetssystem, der bruges til at løfte huden, kan forbedre absorptionen af ​​huden, så skønhedsvæsken kan trænge dybt ind i huden og derved forbedre hudens fugtighed, gør huden ...

Fladt hoved rundt krop

DESC: Nittemøtrikker Fladt hoved rundt krop     Materiale, kulstofstål   Finish: hvid zinkbelagt og blå zinkbelagt pakke: kasse og ctns og paller vi har fabrik. har meget lager kan levere i 7 dage efter u ordre og indbetaling. Vi kan levere gratis p...

Herre skjorter

stof: 98% bomuld 2% spandex poplin vask: slips farvestof wahsing beskrivelse: herre vævet botton down skjorter Vi kunne støtte til ordre med lille mængde og kunne støtte til stor mængde ordre.   Velkommen til at kontakte os for at få detaljer om &n...

Fabriks præfabrikeret luksus PVDF membranmateriale stålkonstruktion Hotel hustelt

Fabriks præfabrikeret luksus PVDF membranmateriale stålkonstruktion Hotel hustelt       Dette er et dobbelt-etagers safari luksushoteltelt. Dette hotel telt er lavet af PVDF membranmateriale og stålkonstruktionsmateriale. Den høje styrke trækkonstruktion...

BTSK40 TOOL HOLDER COLLET CHUCK

Værktøjsholderskaft:   MAS403 BT værktøjsholdere ,   DIN69871   SK værktøjsholdere ,   DIN2080 NT værktøj ,   CAT30 CAT40 CAT50 værktøjsholdere ,   HSK værktøjsholdere ,   DIN 69880 VDI værktøjsholdere , Morse Tape...
top