plastkomponetter

plastkomponetter

For del: Delnavn: plastikdele   Delstørrelse: i henhold til 2D / 3D Delmateriale:   ABS, PP, Derin, PC, Nylon, akryl, PE, PVC, TPU, PEEK, PPT osv. Formhulrum: Enkelt, Mult, Familie, vi designer efter dine krav. Deloverflade: polish, teksturere...
Kæledyr og krave af aluminium i top kvalitet til hund

Kæledyr og krave af aluminium i top kvalitet til hund

9679 Ekstremt stærk og holdbar, 9679 Denne samling er lavet af 100% brudelæder med micrfibre flettet   9679 Komplimeret med fast messing hardware. 9679 Perfekt til træning, gåtur eller hvad som helst.   9679 Ledningen er på hånden. ...
DIAT nyt DT750 videokamera understøtter stativ tre sektioner 1,7 meter højt DSLR tungt stativ

DIAT nyt DT750 videokamera understøtter stativ tre sektioner 1,7 meter højt DSLR tungt stativ

Hurtige detaljer Brand   Navn: DIAT Model nummer: DT750 Type: Professionel stativ Materiale: Aluminium Brug: Video kamera Foldet længde (mm): 840 Udvidet længde (mm): 1700 Vægt (g): 3000 Oprindelsessted: Kina Farve: Sort Pro...
top