DOVE COSMETIC BAG

DOVE COSMETIC BAG

Produktionsoplysninger: størrelse: 22cm * 10.5cm * 14.5cm Kropsmateriale: grå PU med linned For: 190T polyester Logo: 1c print på etiketten Lukning: # 5 forsølvet nylon lynlås Emballage: flad pakke 54 * 53 * 52cm = 100stk
KANEDA Højtydende anti-slid hydraulisk olie ZS

KANEDA Højtydende anti-slid hydraulisk olie ZS

Anbefales til brug i en lang række hydrauliske systemer, der arbejder under meget barske forhold, herunder værktøjsmaskiner, sprøjtestøbemaskiner, presser og andet industrielt eller mobilt udstyr, samt i en række anvendelser, der kræver anvendelse af universal højtyden...
CNC præcisionsdele

CNC præcisionsdele

CNC-præcisionsdele, bruges i cylinderklasse-produkter, med aluminiumsmateriale. Lover med høj og stabil kvalitet. Med konkurrencedygtig pris og levering til tiden.
Tør type Multi Jet ekstern justerbar vandmåler

Tør type Multi Jet ekstern justerbar vandmåler

  produktegenskaber 1 Høj nøjagtighed, tør type, magnetisk drev 2 Tørreller og målt vand kan holde indikationen klar i lang tid 3 Indstilling af pulsudgang Fremstillet i versionerne til koldt vand (T30) og varmt vand (T90) i diametrene 15 til 50 mm.  ...
fåresko-hjemmesko

fåresko-hjemmesko

Produkt beskrivelse Produktnavn: bløde og behagelige afslappet fåresko til kvinder Øvre materiale: fåreskind Foringsmateriale: Uld Ydersål Materiale: læder \/ gummi \/ TPR \/ EVA Farve: som din anmodning Størrelse: EU 36-41 # Funktion: blød og behagelig, ...
2019 Ny dobbelt driver God dyb bas stereo Hi-Fi In-ear kablet hovedtelefon OE18

2019 Ny dobbelt driver God dyb bas stereo Hi-Fi In-ear kablet hovedtelefon OE18

Model nr.: OE18 Specifikationer: 1.Type: Dobbelt dynamisk driver 2.Driverstørrelse: 9mm 3.Sensitivity: 108 ± 3db 4. Distorsionshastighed: ≤1% 5.Frekvensområde: 18 ~ 20 KHz 6.Impedance: 16Ω 7.Weight: 14,5 g 8.Connector: 3,5 mm 9.Trådmateriale: TPE 1...
NL-7N2

NL-7N2

Ændring af traditionel måde at plante majs, sojabønner, jordnødder på     Høj effektivitet , Bærbar , Afslappende navn : håndskubbe seeder       frøboks kapacitet : 4-5 kg     frø dapth : 5-6 cm       fr...
4,3 tommer berøringsskærm Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

4,3 tommer berøringsskærm Industrial Monitor WinCE Industrial Panel Computer

Produktmodel   WLT-043R-NP00 Grundlæggende     parametre CPU:   ARM9-arkitektur, frekvens 300MHZ Hukommelse:   64MB DDR2 Flash: 256MB NandFlash Skærm     skærm Størrelse: 4,3 tommer   Opløsning: 480 × 272 Bredtem...
PLA glødetråd-blå

PLA glødetråd-blå

Specifikation: - 1,75 mm Produkt beskrivelse : Bedste udskrivningstemperatur: 190 ~ 210 ℃ Basetemperatur: 45-60 ℃ Emballage: - 1 kg / spole, 10 spoler / ctn   Ansøgning: Velegnet til de fleste FDM 3D-printere.
phoropter

phoropter

Phoropter bruges til subjektiv brydning af professionelle af korrekt uddannet personale, læger eller optikere. Udseende af atmosfæren, ultra-tynd design, fleksibel betjening, lang levetid Optiske linser i høj kvalitet med multikæringsmateriale i høj kvalitet, især r...
Bedst sælgende PU-læder-taske til mode-HZLSHB008

Bedst sælgende PU-læder-taske til mode-HZLSHB008

PRODUKTSTIL : Håndtaske, Satchel-taske POPULÆR element : kinesisk rød LÆDER MATERIAL : PU INDRE MATERIAL : Polyesterfiber PRODUKTHARDWARE : Let guld STØRRESPECIFIKATION : Lang 32 cm 、 Bred 14 cm 、 Høj 33 cm INTERN STRUKTUR : Certificate bag, lynlås ...
to-vejs bilalarmanlæg

to-vejs bilalarmanlæg

Funktionsdetaljer: 1. Fjernstart af motorstart (f AT MT) 2. Advarsel af lyd lys 3. Fjern arm / frakobl 4.Sluk memy til status efter strøm på 5. Motoren afskåret, når du er i armen 6.Car do åbne / lukke ved fjernbetjening 7.Auto alarm igen alarm 8.Fjern bagageru...
små dele

små dele

Aluminium, messing, rustfrit stål l, stållegering og andet, Vi håndterer mange andre typer materialer. Kontakt os, hvis dit krævede materiale ikke er nævnt ovenfor. præcision CNC-bearbejdning, DMG 5-akset bearbejdningscenter / DMG-sammensat CNC-maskine / Comme...
PCB Legend Inkjet-printer (PY300D-F / PY300D)

PCB Legend Inkjet-printer (PY300D-F / PY300D)

Legend Inkjet printer ANVENDELSE Udstyret bruges til behandling af tegnetryk på PCB / FPC / IC / LED, der erstattede den traditionelle screenprint for at give en høj præcision, høj kvalitet og effektive produktionsløsninger for tegn til PCB-producenter. EG...
fabrik leno stillads presenning

fabrik leno stillads presenning

Leno presenning, stillads presenning gælder for landbrug, sollys og byggeri. Det er lavet af 100% jomfrueligt PE-korn.   I vores fabrik er PE-kornekstruderet til PE-garn, denier er fra 500D til 1300D. Vandstråle væver med passende bredde for at spare omkostninger....
Mikromagnet til urmotor

Mikromagnet til urmotor

Detaljeret produktbeskrivelse magnet, sensormagnet   1. mikro precison smco, ndfeb, alnico, keramisk magnet   2.sizes: 0,1 ~ 10mm   3.tolerance: +/- 0,005 ~ +/- 0,02 mm   1.   motor magnet, mikro præcision magnet; magnet, mikro magnet, lill...
Gulvlampe med laserskåret sort stofskygge

Gulvlampe med laserskåret sort stofskygge

F0717 gulv lampe stikkontakt: 1 * E27, pære ikke inkluderet skygge: D40cm udvendigt sort indeni guld lampestørrelse: D40 * H160cm finish: satin nikkel kabel: 1,8 m sort PVC-kabel med line til / fra fodkontakt + euro stik Om os:         ...
2,5D gennemsigtig skærmbeskyttelsesrev iPhone Xs / Xr / Xs Max

2,5D gennemsigtig skærmbeskyttelsesrev iPhone Xs / Xr / Xs Max

Anti-fingeraftryk og Senstive berøring Anti-fingeraftryk teknologi giver brugerne ikke kun rene og klare skærmmiljøer, men også følsomme berøringsoplevelser for at nyde den hurtige lydhørhed, når de spiller spil. 2.5D Arc Edge-teknologi Edge-brugt...

Krænkelsesklage

E-mail: ts@waimaolang.cn
Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk

Selskab

Dongguan Opensesame Network Co,.Ltd

Krænkelsesklage

E-mail: ts@waimaolang.cn

Kontakt samarbejde

E-mail: huang@waimaolang.cn

top