LED Wall Pack Light WPB 120W

Lyskilde: LED Varetype: Udendørs væglamper, LED lyskilde: SMD Indgangsspænding (V): AC100-277V Lampe Luminous Flux (lm): 144 00 CRI (Ra > ): 7 Strålevinkel (°): 120 Arbejdstemperatur (℃): -25 - 55 Arbejdslivstid (time): 50000 Lampe kro...

Dongguan SUNRISE Ny Design Billige Magnetisk Pulver Clutch PCO-serie

Funktion: Udskrivningsmaskine Magnetisk kobling Pulverbremse til spændingsregulator PCO-serie Mærke: Sunrise Group / None Varenr .: PCO-006, PCO-015, PCO-025 ... Materiale: Stål ... Anvendelse: Vedligeholdelse, tilslutning, frakobling, buffer start, spændin...

Højkvalitets 0,5 mm abrikosfarve Stiv PET plastikplastfolie til møbler

Produktdetaljer: Specifikationer: Overflade: Glans / Matt Type: Strækark Behandlingstype: Multipel ekstrudering Funktion: Fleksibel Tykkelse: 0,5 mm Bredde: 300-1300 mm Længde: ingen grænse Massefylde: 1.37-1.43g / cm3 Enviroment: Miljøvenlige Farve: ...

Høj kvalitet SUNRISE Prissigtighed Magnetisk Pulver Clutch PCO serie

Alibaba High Quality SUNRISE prissigtighed magnetisk pulver kobling   PCO Vær opmærksom på brug af magnetisk pulverkobling: 1, Installer den med korrekt monteringsmetode (lav omdrejningshastighedsside som indgangsside) for at anvende magnetpulverkoblinge...

LED Wall Pack Light WPB 100W

Lyskilde: LED Varetype: Udendørs væglamper, LED lyskilde: SMD Indgangsspænding (V): AC100-277V Lampe Luminous Flux (lm): 120 00 CRI (Ra > ): 7 Strålevinkel (°): 120 Arbejdstemperatur (℃): -25 - 55 Arbejdslivstid (time): 50000 Lampe kro...

P022 prinsesse pin

Denne prinsesse hard enemel pin indsats diamant. Det er en Disney guld pin. Bag og pin cover er Disney eget design. Du kan finde flere disneyprodukter i vores showroom, velkommen!

LED Wall Pack Light WPB 42W

Lyskilde: LED Varetype: Udendørs væglamper, LED lyskilde: SMD Indgangsspænding (V): AC100-277V Lampe Luminous Flux (lm): 5040 CRI (Ra > ): 7 Strålevinkel (°): 120 Arbejdstemperatur (℃): -25 - 55 Arbejdslivstid (time): 50000 Lampe krops...

P021 årsdagen pin

Denne 3 års jubilæumsstift er en stor hukommelse til ShangHai Disney. Farvefulde figurer fulde af stiftfladen. Det er en munter fest. Du kan finde mere i vores showroom.

LED Wall Pack Light WPB 80W

Lyskilde: LED Varetype: Udendørs væglamper, LED lyskilde: SMD Indgangsspænding (V): AC100-277V Lampe Luminous Flux (lm): 9600 CRI (Ra > ): 7 Strålevinkel (°): 120 Arbejdstemperatur (℃): -25 - 55 Arbejdslivstid (time): 50000 Lampe krops...

Custom Sheet Metal Fabrication Bolig Aluminium

Produkt beskrivelse :   Materialer: Aluminium Tykkelse   : 1,2 mm Overfladebehandling   : NA Ansøgning : Elektrisk   Tolerance:   +/- 0,1 mm     Nærme sig :   Stempling / stansning / Bending /...

P019 mønt nøglering

Disse møntnøgler er lavet af jern. De bruges til at tage vogn. Mønten kan emaljeres eller udskrives.   Der er mange design muligheder. Du kan også få dit eget logo tilbage af mønten.

P018 Ring

Disse prinsesse ring er lavet af jern, og små piger kan lide dem. Ringstørrelsen er en almindelig størrelse. Du kan få dit eget design, hvis du sender os dine kunstværker eller prøver.

professionel tatovering maskine legering motor roterende øjenbryn patron roterende tatovering maskine pistol til shader linnner indfarvning tatovering pistoler

Vare specifikationer Brandnavn: HANFURN Materiale: Legering Pistol Type: Elektrisk Model nummer: 108 Type: Tattoo Gun Pistol Type: Elektrisk Gun type: Rotary Tattoo Machine Brug til: Permanent Makeup navn: Hybrid Tattoo Pen Funktion: tatovering, permanent ...

Farveudgave Tatoveringspen Roterende Tatoveringsmaskin Penpatroner Tatoveringsmaskin med DC 5.5 mm stik

Vare specifikationer Type: Tattoo Gun Brandnavn: EZ Model nummer: EZ-HKSP Materiale: Aluminium Pistol Type: Elektrisk Produktnavn: Color Edition Tattoo Pen Farve: Sort / Rød / Orange / Lilla / Mørkegrå / Bronze Pakke inklusive: 1 stykke maskine + 1 stykke cl...

Metal Punch Stainless Steel Elektrisk Plader Skab

Produkt beskrivelse :   Materialer: Rustfrit stål Tykkelse   : 1,2 mm Overfladebehandling   : NA Ansøgning : Elektrisk   Tolerance:   +/- 0,1 mm     Nærme sig :   Stempling / stansning / Bend...

Metal Factory Electric Industry Sheet Metal Etui OEM

Produkt beskrivelse :   Materialer: Stål Tykkelse   : 1,2 mm Overfladebehandling   : Pulverlakering Ansøgning : Elektrisk   Tolerance:   +/- 0,1 mm     Nærme sig :   Stempling / stansning / B...

Tilpasset CNC Maskinering Aluminium pinion gear Auto Parts Reservedele After Sales Parts

Materiale:   Rustfrit stål, stål, jern, aluminium, messing, bronze, zink, legering, plast osv. Behandle:   CNC-bearbejdning, støbning, støbning, smedning, stempling, pulvermetallurgi, varmebehandling mv. Overfladebehandling:   Passivering,...

P017 golf divot værktøj

Dette golf divot værktøj er lavet af legering. Sølvplettering. Dækslet er bevægeligt. Du kan have dit eget design, hvis du vil ændre omslaget. Hvert stykke pakker ind i en fløjlpose.
top