Fremstilling af fremragende præcisionsstansning fra Kina belagt tin

Fremstilling af fremragende præcisionsstansning fra Kina belagt tin

Fremstilling af fremragende præcisionsstift fra Kina Produktbeskrivelse 1. Højpoleret finish 6-8 mikrofinish. 2. Rådgivning om karbid- og stålkvaliteter til forskellige anvendelser. 3. Perfekt tangensradius. 4. Mekanisk behandling af overflader, når det er ti...
Foldeboks tilpassede hudplejeprodukter og kosmetik Bulk gaveæske

Foldeboks tilpassede hudplejeprodukter og kosmetik Bulk gaveæske

Send venligst din forespørgsel med forespørgselsnummer, bokse størrelse, printerfarver og ordremængde, tak!Jo flere detaljer vi ved, jo nemmere bliver det for os at finde en løsning for dig! Punkt nr.: CMXZDLH-003 Dækmateriale:   Smart papir, Gold/Si...
Anlæggetilbageholdere med stempling af stål, små metalkonstruktioner

Anlæggetilbageholdere med stempling af stål, små metalkonstruktioner

Materiale:   SPCC 12288 Tykkelse: 0.8mm12288 Overfladeafslutning:   belægning af sort pulver Funktion: Ruter Egenskaber:   Pæn overflade, præcision flad, samlet godt Typer af værktøjer:   Progressiv...
Lim til neutralt stivelse til emballage, klæbemiddel til cementpapirpose/Valve papirposer

Lim til neutralt stivelse til emballage, klæbemiddel til cementpapirpose/Valve papirposer

Dette produkt har stor anvendelighed og er det foretrukne produkt af højhastighedsvenlig papirpose (ventillomme) produktionslinje.Vi tilslutter os begrebet om " fra markedet til markedet " kunder, nære kunder, løbende forbedre produktkvaliteten og fortsætte med at udvikle ...
top