HIWIN EGH20CA Mini-Slide Kvalitetssikring af høj præcision til sølv lineær glider-glider på Taiwan

HIWIN EGH20CA Mini-Slide Kvalitetssikring af høj præcision til sølv lineær glider-glider på Taiwan

    Når den lineære føringsskinne bruges som en lineær føring, fordi friktionsmetoden for den lineære føringsskinne er rullende friktion, reduceres ikke kun friktionskoefficienten til 1/50 af glidestyret, afstanden mellem den dynamiske friktionskraft og stati...
seneste holdbare kvalitet 7 * 15w led disco lys bier øjenbevægende hovedlys, fabrik engros

seneste holdbare kvalitet 7 * 15w led disco lys bier øjenbevægende hovedlys, fabrik engros

Y-810 7 * 15w bi øjen ledet bevægeligt hovedlys   Strobe:   Dobbelt strobe   Optisk vinkel:   4 ° - 6 0 ° (elektrisk lineær fokusering) Dæmpning:   0-100% lineær dæmpning RGB uendelig farveblanding .Smart og lige...
top