Hvad man skal være opmærksom på, når man binder knapper

Udgivelses dato:2020-09-27

Der er mange slags knapper.Forskellige former for knapbinding har forskellige opmærksomhedspunkter.I dag vil jeg tale om den fælles knapbinding, hvilke steder skal vi være opmærksomme på?

Knap engros- knap Encyclopedia

Fem kloknapper og fire knapper er de mest almindelige knapper, så i brugsprocessen, mere eller mindre vil møde nogle uventede ting, og på grund af den forskellige knapstruktur, har hver knap forskellige problemer.Knappen fem kløer er en af knapperne.Hvad med den fem klo knap?

Om det drejer sig om fire knapper, I-formede knapper, fem klo-knap og anslag, skal følgende principper overholdes ved justering af formen:

1 ...Den øverste dør og den nederste dør skal være koncentrisk, dvs. den øverste dør og den nederste dør skal tilnærmes.Kun når den øverste dør og den nederste dør er koncentrisk, kan den øverste dør og den nederste dør være nøjagtig, og de printede knapper falder ikke af.

2 ...Maskinen kan foretage justeringer for trykket.Hvis trykket justeres for dybt, vil knappen blive beskadiget eller falde af.Hvis trykket er for lavt, falder knappen let af, hvis trykket er for lavt.Derfor bør slagets dybde baseres på erfaring.Den nemmeste måde er at lave en bagknap og trække den ud med et skruestik.

Hvad enten det er TZU35;39; elektrisk motor, motor eller løbebånd, er de alle tilpasset det samme princip.På det tidspunkt blev ovennævnte princip også fulgt ved fremstilling af cornucopia.Hvad skal fem klospænde være opmærksomme på, når de binder?

1.Der er stramme og løse spænder.A hvis det er OK før tryk, er indstillingen af knappen for lav.B kan blandes med produkter fra andre producenter.Der er noget galt med C-formen.

2.Det er let at falde af på grund af utilstrækkelig destruktiv kraft.Justering af lukkehøjden for en knapmaskine er ikke god.B stoffet er for tykt, eller klolængden er ikke nok.Materialet fra C-kloen er for tyndt, og hårdheden er ikke nok.

3.Kløerne er blottet.En knappenaskine er ikke lodret op og ned, excentrisk B, hanknapperne og hunknapperne er for lave eller for smalle, og gabet med kloen er ikke nok (den kan detekteres i hånden før slaget) C hvis denne situation forekommer på klofladen, kan det skyldes for lang klo, så brug kort klo i stedet.

Fire.Kloen er brækket, når knappen trykkes.Justering af en knap er for lav.Klo er for svær at bøje.C problemer med elektroplating, der gør kløer hårde og skrøbelige, is ær stripning (efter plating af en god farve og derefter elektroplating af en anden farve) er meget sandsynligt at forårsage.D mandlige og kvindelige spænde tilbage plads, formen er ikke god nok, så klofod er ikke nok til at bryde.

Maleriet faldt af, da han malede det fem klo.A. Slangens form er ikke i overensstemmelse med formen på kloside.B er malingens kvalitet ikke god, og adhæsionen af almindelig ringere maling er for dårlig.C. Oliefjernelse er ikke ren før maling.D hvis man stryger, er man ikke for opmærksom på problemet, så man ikke skader maleroverfladen.

zmkm-800_800.jpg

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan ZIZO Arts and Crafts Co. LTD

Jobtitel: Marketing Department

Afdeling: Marketing Department

Firma Telefon: +86 0769-28888888

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13434550755

Internet side: gemsdg.danb2b.com

Adresse: Yake Industrial Park, 181 Shixin Road, Zhangmutou Town, Dongguan, Guangdong, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top