Imponeret dennuværende katodiske beskyttelse af cirkulerende vandpumpe

Udgivelses dato:2023-03-17

due til kompleksiteten af ​​strukturen, mangfoldigheden af ​​materialer og de barske procesforhold, korrosionsbeskyttelsen af ​​den cirkulerende vandpumpe er meget vanskeligere end den generelle struktur. Pånuværende tidspunkt er den indre væg af cirkulerende vandpumpe ofte beskyttet ved belægning og imponeret dennuværende katodiske beskyttelse, og den ydre væg er beskyttet af belægning og offeranode katodisk beskyttelse.

de beskyttelsesobjekter med cirkulerende vandpumpe indre indre Væg inkluderer hovedsageligt: ​​pumpeskal indvendig væg, pumpeaksel, vejledningsvinglegem, skovlhjul osv. På grund af det smalle rum i pumpekammeret og de skiftbare procesparametre er det let at installere anode og kontrolspænding og strøm ved hjælp af belægning og imponeret dennuværende katodiske beskyttelse.

(1) DC strømforsyning: DC strømforsyningsudstyr kan installeres i kontrolrummet eller udendørsnær pumpehuset. Installationen skal opfylde de relevante krav til elektrisk installation.

(2) Hjælpanode: Hjælpanoden kan installeres på dennedre flange, der er reserveret på vandpumpen ved boltfiksering, og isoleringsmodstanden mellem Hjælpeanode og pumpekroppen skal være>1m Ω. Anodekablet skal fastgøres og beskadiges under installationen. Anodekablet går gennem udløbshullet på pumpedækslet og er forseglet med pakning og kabelforsegling.

(3) Referenceelektrode: Fix referencelektrodeflangen på den reserveredenedre flange af vandpumpen med skruer. Installationen skal være fast uden vandlækage, og elektrodekroppen eller kablet skal isoleres fra pumpekroppen (>1m ω).

(4) skaftets jordforbindelsesindretning inkluderer to typer:

Installation af ledende ring er generelt lavet af messing, der kan fremstilles af halvcirkelbutt -led eller integreret ringstruktur. Den ledende ring er installeret på den øverste pakning af pumpeakslen på afledningsalbuen for at sikre, at vandet fra pakningen ikke sprøjter på den ledende ring.

Installationen af ​​carbonbørste vedtagernormalt kobbergrafit Børste, og dens ydeevne og kvalitet skal opfylde relevante krav. Carbon børsteholderen er fastgjort på beslaget med kanalstål eller vinkelstål, og beslaget er fastgjort på pumpekroppen for at sikre elektrisk forbindelse.

(5) Katodens jordforbindelse og måling af jord kræver fast svejsning og god ledningsevne.

(6) Blystrådene i hjælpeanode og referenceelektrode, der passerer gennem udløbshullet på pumpedækslet Tilsluttet de tilsvarende terminaler i DC -strømforsyningen.

(7) Offeranoden i den aktuelle afskærmningsdel fastgøres med bolte, og den offeranode er installeret på den position, der er specificeret i designet.

shandong Linyi Bosi Conductive Materials Co., Ltd. er en høj-tech -virksomhed med speciale i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymer fleksibel anode og titancoatet anode, der hovedsageligt leverer katodisk beskyttelsesteknologi, Engineering, Engineering design, installation og tekniske tjenester. 

tel:+86 17568010262.0539-3712117.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top