Den automatiske manipulatorproducentens manipulator er sammensat på denne måde

Udgivelses dato:2020-09-28

I produktions- og fremstillingsindustrien anvendes automatiske maskiner gradvist til at erstatte manuel produktion, brug af maskiner til at reducere arbejdskraftomkostningerne, forbedre produktiviteten, men også til at opfylde behovene i forbindelse med udviklingen af The Times. I produktionen af automatiske maskiner er automatisk manipulator enden på maskinen, jeg tror, at mange venner har forstået manipulatoren, men ved du, hvordan man konstruerer den automatiske manipulator? Det fortæller fabrikanter af Ribo-automatisering.

Automatisk manipulator

Fabrikanten for robotmanipulator fremstiller robotmanipulatoren i det automatiske mekaniske system, udfører arbejdet som den menneskelige krop og -3539.

For det første er gennemførelsessystemet, som navnet antyder, en del af handlingen. Del i: hænder, arme, torso. Hånden bruges til at gribe genstande, armen bruges til at lede hånden til at udføre sit arbejde, og kroppen er armen, støtten til hånden.

For det andet: Drive systems mekanisme, som navnet antyder, er drivmaskinens strømkilde til at virke, den generelle drivmekanisme er hovedsagelig opdelt i disse typer: hydraulisk drevet, pneumatisk drevet, elektrisk drevet og mekanisk drevet. I hvert drivsystem er der forskellige strømkilder at drive, f.eks. klik, luftkompressor og så videre. Hvert styresystem har sine egne fordele og ulemper, så man kan vælge det mest egnede styresystem i forhold til brug af maskiner og karakteristika. I Dongguan manipulator af den primære brug af drivsystemet til den elektriske drivenhed er fordelene ved det elektriske drivsystem en bekvem strømforsyning, hurtig reaktion, drivkraften er relativt stor. Signal detektering, transmission, behandling er meget bekvem, og der er en række fleksible kontrolsystemer. Hovedmotoren til at køre bil.

For det tredje: Kontrolsystemet, som navnet antyder, er at kontrollere drivmanipulatoren for at udføre et præcist arbejde, navnlig med hensyn til arbejdsplan, position, aktionstid, bevægelseshastighed, additionshastighed og subtraktion. Hovedsageligt gennem programmeringskontrol, lad maskinen ifølge faste produktionsmetoder.

De tre ovenstående punkter er de vigtigste komponenter i den automatiske manipulator, der introduceres, ved en sådan indførelse har du en bedre forståelse af den automatiske manipulator? Hvis du føler dig lille til at skrive artiklen for at hjælpe dig, kan du lige så godt være mere opmærksom på automatiseringsmanipulatoren fabriks officielle websted, hvis du har brug for at bestille automatisk manipulator, så du leder efter professionel produktion og salg af automatisk manipulator producent Ruibo automatisering,mere end ti års professionel produktion af automatiske maskiner, støtte til vedligeholdelse, billig! Intimt og mere sikkert


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd

Jobtitel: general manager

Afdeling: Marketing

Firma Telefon: +86 0769-81179626

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13794982536

Internet side: runpard.danb2b.com

Adresse: 2 shaling industrial West Road, Xiakou village, Dongcheng Street, Dongguan City

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top