To af Storbritanniens største hospitaler har lanceret e-cigaretter og oprettet e-cigaretrygningsområder.

Udgivelses dato:2020-09-28

To af de største medicinske virksomheder i Birmingham, det nordlige England, er begyndt at sælge e-cigaretter og har beskrevet dem som en " nødvendighed af folkesundheden " på grund af " Rygning til døde " BBC rapporterede.

De to hospitaler, Sandwell General Hospital i West Bromwich og Birmingham City Hospital, har åbnet e-cigaretbutikker, der drives af Ecigwizard, der s ælger Jubbly Bubbley og Wizard TÜLL35;39 Leaf.  

For at fremme anvendelsen af e-cigaretter har de to hospitaler også oprettet e-cigaretområder, hvilket understreger, at rygning af traditionelle cigaretter i rygeområderne vil være omfattet af en 163; 50 bøde.

To af de største hospitaler i området har dedikeret rygeområder til e-cigaretter, men de har bøder for at ryge traditionelle cigaretter i rygeområderne.

Dr. David Carruthers, medicinal direktør for Trust, sagde:- 35;39;Bestyrelsesmedlemmet og vores kliniske ledere er enige om, at rygning af traditionelle cigaretter er en dødsårsag. I lyset af denne simple kendsgerning støtter vi ikke længere rygning på vores websted, selv i beskyttelsesrum eller biler. Hvert alternativ er til rådighed, og vi beder besøgende og patienter om at samarbejde med os om at gennemføre disse ændringer. At droppe rygning kan spare penge og forbedre sundheden. På vores websted er e-cigaretter en nødvendighed for folkesundheden. "

En særskilt rapport om e-cigaretter offentliggjort sidste år af Public Health England konkluderede, at e-cigaretter var " Kun en lille del af risikoen for rygning " og sagde, at en fuldstændig overgang til e-cigaretter ville bringe " betydelige sundhedsmæssige fordele " ...  

Regeringen har planer om at afskaffe traditionel cigaretrygning i Det Forenede Kongerige inden 2030. Det kan siges, at e-cigaretindustrien i Det Forenede Kongerige er gået ind i den hurtige bane.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen nuowate Biotechnology Co.Ltd.

Jobtitel: International sales manager

Afdeling: International sales

Firma Telefon: +86 14771388128

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 14771388128

Internet side: nuowate.danb2b.com

Adresse: Fuqiao Fifth Industrial Zone, Qiaodou community, Fuhai Street, Bao ‘an district, Shenzhen

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top