Top 5 fordele ved at bruge LED -neglelampe

Udgivelses dato:2022-04-30

waiting forneglelakken at tørre op er sådan et spild af tid og fjollet,når du har andre vigtige opgaver at gøre. Du kan købe enneglelaktørrer af den grund. Det vil hjælpe med at fåneglelakken tørret op inden for få sekunder. De fleste af dem er bærbare og lette at bruge. De arbejder på batterier, der varer meget længe. Du kan bære dem med dig,når du går på en tur. LED -tørretumblere ernylige og bedre end UV -neglelaktørrere. UV -tørretumblere er vidt brugt i saloner af manicurister. De kan sprænge begge typer luft med mulighed for at vælge mellem kold og varm luft. Disse tørre udsender også UV -stråler for at fremstilleneglegelen eller polsk tør hurtigere. UV -stråler dræber også bakterierne ineglen.


benefits ved at brugeneglørere



less tørringstid:

Hvis du tørrer Neglenaturligt, det kan tage mere eller mindre halvdelen end en time. Men mednegletørrer kan du skære det i vid udstrækning. Det tager mindre end 6 minutter at tørre alleneglene på din hånd helt. i din salon. Dette kan hjælpe meget med at øge indtægterne for dig. Nårneglene hurtigt tørrer med tørretumbleren, kan du deltage i flere klienter i løbet af din arbejdstid. Dine kunder vil også være glade som ved at bruge tørretumbleren, vil du også spare deres tid.


good til shellac -negle:

Ved at bruge ennegletørrer kan du tørre multilayers af polske eller tunge lag af polske som shellac -negle hurtigt. Det vil kun tage et par sekunder at hærde de polske lag.


neat finish:you kan få en pæn finish med brugen af ​​neglelamper. Hvis du tørrerneglelaknaturligt, tager det ikke kun meget tid, men det giver måske heller ikke et veludviklet look. Tørretumbleren tørrer og hærderneglelakken godt, så du kan få en jævn efterbehandling.


no ulykker:Der er ingen chancer for udtværing eller udtværing afneglelakken, hvis du bruger Negellammen for at tørre den. Med det giver du ikke engang dinenegle en chance for at komme i kontakt med andre genstande, hvilket er den almindelige årsag til ødelæggelse afneglelakken. -

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Shenzhen Jie lin Feng Technokogy Co.,LTD

Firma Telefon: +86 0755-29918672

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 13725734386

Internet side: szjlf.danb2b.com

Adresse: Floor 2, Building 6, Xinlianhe Industrial Park, Shajing Street, Baoan District, Shenzhen guangdong Province china

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top