Udviklingen af ​​intelligent produktion kræver hård træning

Udgivelses dato:2020-07-10

For det første er det på virksomhedsstrategisk niveau nødvendigt at etablere integrationsstyringssystemet for industrialisering og industrialisering omfattende, fremme den integrerede anvendelse af industrielt internet, cloud computing og big data i hele virksomhedsprocessen R & D og design, produktion og fremstilling, driftsstyring, salgstjeneste osv. Og uddybe anvendelsen af ​​strategitilstand proceskoncept og ERP-system for at realisere den intelligente og internetbaserede hele industrikæde.

For det andet er det nødvendigt med hensyn til konstruktion af informationssystemet at etablere virksomhedsinformationsfysisk system baseret på Internet + informationskommunikationsteknologi, avanceret intelligent produktionsteknologi, industriel software, behandlingsudstyr og måle- og kontrolenhed. Det er også nødvendigt at fremskynde promoveringen og anvendelsen af ​​produktlivscyklusstyring, styring af kundeforhold og forsyningskædesystem, fremme integrationen af ​​nøgle links såsom gruppekontrol, design og fremstilling, integration af produktion, levering og markedsføring, forretning og økonomisk konvergens og realisere intelligent styring og kontrol.

For det tredje i R & D, det er nødvendigt at udforske brugen af ​​internettet, mobilt internet, 3D-skærm, mobil o2o osv. For at skabe brugeraggregationsplatform, indsamle brugertilpassede behov, realisere samarbejdsdeling mellem designudviklere inden for virksomheden og blandt alle parter omkring verden og reducere innovationsomkostningerne ved virksomheder gennem crowddsourcing design og forskning og cloud-fremstilling.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Taizhou Yihong import and export co .,ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top