Sprøjtningsteknologi med magnesiumlegering

Udgivelses dato:2023-04-14

metal sprøjtningsteknologi er blevet brugt i vid udstrækning i anti-corrosion, hovedsageligt til stålkonstruktioner. På grund af tykkelsen af ​​metalspraybelægning er den begrænset inogle almindelige anvendelser. Fremgangsmåden til at forhindre stresskorrosionskrakning af aluminiumslegering ved metalsprøjtningsteknologi rapporteres sjældent. For at sikre den pålidelige beskyttelse af magnesiumlegering skal metalspraybelægningen ikke kun have god mekanisk beskyttelse, men også have effektiv elektrokemisk beskyttelse. Potentialet for magnesiumlegeringer, der bruges i industrien, er meget lille, så det er meget vanskeligt at vælge anodesprøjtningsmaterialer.

with malingsbelægning og intet metalsprøjtningslag, det kan forhindre magnesiumlegering i at stress korrosion krakkes for en Lang tid uden mekanisk skade, men dens beskyttelseseffekt er langt mindre end den for metalsprøjtning af bundlag. Selvomnogle malingsbelægninger har god beskyttelseseffekt,når malingsbelægningen er mekanisk ridset, vil pålideligheden af ​​magnesiumlegering med høj stresskorrosion tendens blive reduceret meget. Industriel anvendelse. Det betragtes generelt, at det er upraktisk at sprøjte på magnesiumlegering, men faktisk, så længe processen er korrekt kontrolleret, kan overfladebeskyttelsesbehandlingen af ​​magnesiumlegering anvendes. Processen er flammesprøjtningsaluminium under beskyttelse af inert gas. Ren aluminiumstråd bruges til termisk sprøjtning. Under sprøjtning kan overfladetemperaturen og tykkelsen af ​​de sprøjtede dele kontrolleres ved at justere afstanden mellem spraypistolen og emnet og sprøjtetiden. Efter sprøjtning skal porerne i belægningen fjernes for at fremme den gensidige diffusion mellem aluminiumslaget og matrixmagnesiumet og øge bindingskraften, hvilket ikke kun forbedrer korrosionsmodstanden for magnesiumlegeringen, men forbedrer også overfladehårdheden.


shandong Linyi Bosi Conductive Materials Co., Ltd. er en høj
tech -virksomhed, der specialiserer sig i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymerfleksibel anode og titanium coated anode, der hovedsageligt leverer katodisk beskyttelsesteknologi teknologi , ingeniørdesign, installation og tekniske tjenester.

- tel:86 17568010262.0539

3712117.

+-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top