Om magnesiumlegeringsanodematerialer

Udgivelses dato:2023-07-13

at til stede, magnesiumanodematerialer bruges generelt til at beskytte metalstrukturer i jord og ferskvand med høj resistens og ferskvand. Magnesium er et almindeligt offeranodemateriale i elektrokemisk katodisk beskyttelsesingeniør, der har egenskaberne ved høj kemisk aktivitet,negativt elektrodepotentiale og høj kørespænding. På samme tid er det vanskeligt at danne en effektiv beskyttelsesfilm på overfladen af ​​magnesiumlegering. I vandmedium er drivkraften af ​​mikrokorrosionscelle på magnesiumoverfladen derfor stor, den beskyttende film er let at opløse, selvkorrosionen af ​​magnesium er meget stærk, og hydrogenudviklingsreaktion forekommer i katoden.

r. Deres almindelige egenskaber er lav densitet, stor teoretisk kapacitans, lavtnegativt potentiale, lav polariserbarhed og høj kørespænding til stål. Det er velegnet til beskyttelse af metallsammensætning i jord og ferskvand med høj modstand. Andre faciliteter. Det er velegnet til områder, hvor101; Resistiviteten af ​​overfladjord er meget høj, eller endda hvis resistiviteten er relativt lav, er belægningen lav, og dens placering er høj, og modstanden er lav. Under disse betingelser kræves store lavvandede anoder og langt væk fra strukturen for at opnå en tilstrækkelig lav jordledning.

&Højt, dybe formationer skal have tilstrækkelig lav resistivitet til at passe dybe godt anoder. Når den passende spænding påføres, kan magnesiumanoden frembringe en vis strøm sammenlignet med overfladejorden. Når anoden er installeret i den dybe formation med lav resistivitet, kan der opnås en meget ensartet strukturstrømfordeling. Selv hvis overfladejorden er helt velegnet til design af lav anodes jordbed, er strukturen af ​​magnesiumanode velegnet til tæt område. Fordi det er vanskeligt at arrangere den lave begravede anode, kan den kun arrangeres langt væk fra rørledningen og andre strukturer.#

shandong Linyi Bosi ledende materialer Co., Ltd. er en høj
Tech Enterprise med speciale i produktionen af ​​MMO fleksibel anode, ledende polymerfleksibel anode og titancoatet anode, hovedsageligt tilvejebragt katodisk beskyttelsesteknologi, teknisk design, installation og tekniske tjenester.

-tel: 86 17568010262.

0539

3712117.+-

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Linyi Bosi Conductive Material Co., Ltd

Jobtitel: Sales Manager

Afdeling: Overseas Business Department

Firma Telefon: +86-0539-3712117

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15610665825

Internet side: mmoanode.danb2b.com

Adresse: No. 26, Qiyang Road, Lanshan District, Linyi City, Shandong Province, China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top