Lithium-ion batterikapacitet steg med 15%

Udgivelses dato:2019-09-04

Lithium-ion batterikapacitet steg med 15%


Forskningscenteret, der er oprettet i fællesskab af Kina og Rusland, har med succes øget kapaciteten af ​​lithium-ion-batterier til mobiltelefoner, bærbare computere og elektriske køretøjer med 15% og derved reduceret batteriets vægt. Forøgelsen i batterieffektivitet opnås ved at tilføje en fast elektrolyt til batterikatoden eller en positivt ladet elektrode. Som et resultat er det lykkedes med forskere at øge lithiumbatterikapaciteten med 15% sammenlignet med flydende elektrolytbatterier. Dette er gode nyheder, uanset hvilken branche.


Branchen har sagt, at udviklingen af ​​lithium-batterier er nået til en " flaskehalsperiode " , og det haster med at udvikle nye batterier til udskiftning af dem. Det ser dog ud til, at lithiumbatterieteknologi stadig har plads til udvikling. Hvis det kan øge batterikapaciteten yderligere på det eksisterende grundlag plus Med udviklingen af ​​ladeteknologi på samme tid, tror jeg det " kilometerangst " vil snart blive fjernet.


Udviklingen af ​​lithiumionbatterikatodematerialer med højere kapacitet kan kontinuerligt øge batterisystemets energitetthed og dermed forlænge batteriets driftstid.


Forskerne sagde, at lithium-ion-batterier med cyclohexanon som den positive elektrode har fordelene ved højere batterikapacitet og længere levetid, hvilket vil understøtte den fremtidige anvendelse af lithium-ion-batterier i elektriske køretøjer og energilagringsnet.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Ennopro Group Limited
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top