Introduktion og egenskaber ved stablerkranen

Udgivelses dato:2022-06-21

automatisk stabler kran er det komplette udstyr, der stabler automatisk karton, plastboks, tøndeemballage og poser i henhold til visse regler og metoder. For at sætte produkter på paller i en bestemt rækkefølge og videreføre den automatiske stabling. Det kan stables mange lag og lanceres til praktisk til lageropbevaring af gaffeltruck. Stacker Crane er vidt brugt i mad, drikkevarer, daglige kemikalier, elektronik, cement og andre industrier. Det kan reducere kraftigt fysisk arbejde og forbedre arbejdseffektiviteten. Det er praktisk til opbevaring, belastning og losning og transport.

 

product characteristics:

 

touch skærmdrift bruges til at realisere mand-machine -samtale, som kan vise produktionshastigheden, årsagen og positionen af ​​fejlen og den høje grad af automatisering

ov 

the justering af stablingsmetoden er praktisk og enkel og kan udføres på berøringsskærmen

  stacking stabil, effektiv, kan gemme arbejdskraft ov Rack, medium toldstativ, mezzanin og platform, spalterede vinkelhylder, skubbestativ, Longspanrack, Rivet Rack, Drive in Rack, Carton Flow Rack, Stacking Rack og andre relaterede lagerudstyr t.

 

welor strengt implementerer ISO9001, FEM10.2.02, SEMA, AS4084 og RMI -standard i alle operationer. WELFOR tilbyder en bred vifte af produkter til at imødekomme al din ordreopfyldelse

Materialehåndteringsbehov: Pallet Rack og Cantilever Rack. Uanset om du ønsker at udfylde et helt lager, eller du har brug for et enkelt udstyr, har Welfor en løsning til dig.

 

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Jiangsu Welfor Storage Equipment Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top