Ismaskine køb oplevelse. Skal læse ismaskinens viden, før du køber

Udgivelses dato:2020-09-02

Erfaring med køb af ismaskine.Må læse ismaskinens viden før køb


Først, før jeg køber en ismaskine,   Sørg for klart at skelne mellem typen af ismaskine.Don U35;39;t købe blindt, så man ikke køber den forkerte.Ismageren er et almindeligt udtryk for ismaskineudstyr.Formen af de isterninger, der genereres, varierer alt efter inddampens struktur og produktionsmetode (ismug).Ifølge form af is opdeler industrien generelt ismaskiner i flageismaskiner, kube   ismaskiner, blokeringsmaskiner, pladeismaskiner, rørismaskiner, ismaskiner til skaller, snefnug   is   maskiner, gylle   ismaskiner, flaske   ismaskiner osv.


For det andet, forstå strukturen af ismaskinen

ismaskinen består hovedsagelig af kompressor, tør filter, kondensator, ekspansionsventil, fordamper, elektriske bokse, envejsventil   osv. Detaljer som nedenfor:

1.Kompressoren, som leverer strøm til ismaskinen, er hjertet af ismaskinen.Kvaliteten af kompressoren er en af de vigtigste indikatorer for vurdering af ismaskinens kvalitet.

2.Tør filtrering, et lille tørt filter, kan ikke undervurderes.   Det kan filtrere fugt og rester af ismaskinen, er ismaskinerens, og det garanterer, at ismaskinen fungerer stabilt.

3.Der er to typer kondensatorer: luftkølede og vandbølede, som hovedsagelig er afhængige af ventilatoren til at fjerne den overskydende varme, og køle den høje temperatur af fordampende kølemiddel til flydende tilstand for at tilvejebringe den nødvendige temperatur, så ismaskinen kan fordampe.

Fire.Ventilen til udvidelse.   Ismaskine bruger normalt varmeekspansionsventil.Dets rolle er at kvæle flydende kølemiddel i dampkølemiddel, skabe betingelser for fordampning af ismaskinen og justere strømningshastigheden af kølemiddel i ismaskinen.

5.Evaporator, ismaskine fordamper er kendt som ismaskine.Dens vigtigste funktion er, at fordamperen absorberer vandets varme og hurtigt fryser vandet til is.Om ismaskinen kan producere fordamperen, er et symbol på ismaskinens styrke.

6.Elektrisk kasse.   Normalt vil den elektriske boks blive tilført styresystemet, og hver komponent er blevet kontrolleret for at koordinere og stabilt   operere.Der findes normalt flere relæer, kontaktorer, PLC-kontrollører og fasesekvensbeskyttere.Den samlede elektriske boks er meget bedre end kredsløbskortet.Systemet er stabilt, sikkert og pålideligt og let at vedligeholde.Ulemperne er lidt dyrere.

7.Andre komponenter   F.eks. forhindrer envejsventiler kølemiddel i at strømme baglæns, og solenoide ventiler styrer strømningshastigheden og trykket af kølemiddel i ismaskineriet.

Bemærk: Den store ismaskines struktur er lidt anderledes.Det bliver mere kompliceret, og der vil være flere tilbehør til at sikre en stabil og sikker drift af ismaskinen.


Tredje,   forstå princippet om ismaskine

Hvis man f.eks. tager flake-ismaskinen, er fordamperen en anordning til fremstilling af is, som kaldes   En tromme.Den er cylindrisk og har en ringformet afledningsmanøvre indeni, som hurtigt kan udveksle kulde og varme mellem kølemiddel og vand med lav temperatur (vand, der er jævnt drysset af vanddistributionsbakken)   at lave is   hurtigt formet, og redderen driver isen   skraber   for at hænge isen og falde   ind   opbevaring af is   Rum.


Fjerde,   forstå styrken af ismaskineproducenterne

HEFFORTS er den øverste fabrikant af ismaskiner og de vigtigste dyrkningsvirksomheder i Kina 2025.HEFFORTS Isindustrien integrerer produktionen, R & D og salg.Det har et perfekt eftersalg.Alle former for isudstyr er garanteret i 18-måneder.Virksomheden producerer hovedsagelig flake-ismaskine, blok-ismaskine, rørismaskine, havvandsismaskine, gylle   ismaskine og andre former for udstyr til fremstilling af is


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Guangzhou Hefforts Refrigeration Equipment Co.,Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Guangzhou Hefforts Refrigeration Equipment Co.,Ltd.

Firma Telefon: +86 20-3900 9915

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 18320735958

Internet side: hefforts.danb2b.com

Adresse: Room X5007, Floor 5,No.13 Middle Road of Longxue , Longxue Island,Nansha District,Guangzhou (only for office use)

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top