4 grunde til, at du skal bruge rødlysterapi

Udgivelses dato:2020-09-02

Behandling med rødt lys for at håndtere hudproblemer ved at bruge rødt lys med lav bølgelængde til at løse hudproblemer.Mange eksperter mener, at det kan hjælpe med at forbedre hudforhold, ar og tegn på aldring, herunder rynker og alderspletter.

Følgende er en liste over røde lysfunktioner til din reference.

1.   Forbedring af hudens sundhed

2.   Forbedring af akne

3.   Sårende heling

Fire.   Hår vokser

1.   Forbedring af hudens sundhed

Som en undersøgelse i dagbogen   Seminarer i Cutan Medicin og Kirurgi   point, mitokondrien af cellerne i huden kunne   absorbere disse lyspartikler, som   er nyttigt for   celler   til   producere mere adenosin triphosphat, og det   er energikilden for celler.   Mange eksperter tillægger denne funktion de positive fordele ved RNT.    

Mange undersøgelser har vist, at denne behandling er lovende, men mere omfattende humane kliniske undersøgelser vil hjælpe med at identificere potentielle anvendelser af RLT.

Potentialet ved at anvende RLT som en metode til at forynge huden har tiltrukket en masse afforskning.kan hjælpe huden til at forynge sig ved:

.183   Forbedre ansigtsstrukturen og reducere fine linjer

.183   Reducér sværhedsgraden af rynker

.183   Beskyt celler mod skader

.183   Øge mRNA i celler, som hjælper med at stimulere celler

.183   Øge produktionen af kollagen i huden og gøre huden elastisk

.183   Øge produktionen af fibroblaster, som bidrager til produktionen af kollagen og andre vævsfibre

.183   Øge blodcirkulation og cirkulation mellem vævsceller

Collagen er en slags langkædet aminosyre, som er det mest rigelige protein i menneskekroppen.Det er ansvarligt for at give hudelasticitet, styrke hår og holde bindevæv i orden.Faktisk tegner kollagen sig for 30% af kroppen og den samlede protein og 70% af huden.

Alle organismer skal få ATP-celler til at fungere og overleve.Næsten alle organismer er afhængige af naturligt lys til at styre vores cellers proces hver dag.De røde og næsten infrarøde bølgelængder af naturligt lys stimulerer mitokondrien i celler, som er ansvarlige for at absorbere lys, ilt og den mad, vi spiser, og omdanner dem til energi, der er til rådighed for vores krop gennem cellerespiration.

Behandling med rødt lys kan genoprette en sund cellefunktion og stimulere kollagen- produktion, hvilket er grunden til, at så mange mennesker oplever hud og anti- aldersmæssige virkninger af behandling med rødt lys.

2.Forbedring af akne

Behandling med rødt lys reducerer akut og kronisk inflammation ved at øge blodgennemstrømningen til beskadigede væv, og det er blevet konstateret i mange kliniske undersøgelser, at behandling med rødt lys kan øge kroppens og/eller/eller/eller/eller den antioxidationsevne.39.Den naturlige antiinflammatoriske virkning af denne behandling med rødt lys, der afsløres i en undersøgelse efter en anden, er nøglen til at forynge huden og forbedre udseendet.

Som revisionen i   Seminarer i Cutan Medicin og Kirurgi   også bemærker, at fototerapi er en mulig mulighed for behandling af akne vulgaris.

Sollys kan ændre adfærd hos sebaceous kirtler.Kirtler producerer sebum, som kan tilstoppe porer og forårsage akne.Rødt lys kan hjælpe med at lindre overaktive kirtler.

Problemet er   at mange mennesker har med sollys eksponering er at   det kommer med eksponering for stærk   UVA- og UVB-stråler, som kan føre til andre hudproblemer, efterhånden som tiden gik.Det   kunne   være strenge og kan omfatte udvikling   hudkræft.

Hvad enten det anvendes alene eller i kombination med andre behandlinger såsom blåt lys, er RRT en potentielt effektiv behandling af akne vulgaris.Lys kan trænge ind i huden, påvirke hudsekretionen og reducere inflammation og irritation i området.

3.Sådant heling

Lysbehandling har vist sig at fremskynde vævsreparation, mindske sårstørrelsen og fremskynde sårlukning samt andre gavnlige virkninger.

  Disse mekanismer har vist sig at fremme dermal sårheling og reducere den smerte, der er forbundet med helingsprocessen.RL   er bestemt til at anvendes til hudsårheling, der henviser til behandling af overfladesår, der findes ved hudens ydre 2mm, og herunder normal, akut post- kirurgisk og kronisk sårheling, herunder, men ikke begrænset til diabetiske sår

Forskning fra dagbogen   Anais Brasiliros de Dermatologia   fremhæver, at lysbehandling kan hjælpe med at helbrede sår på flere måder,   som følger:

.183   forøgelse af hjælpsomme fibroblaster i huden

.183   øget produktion af kollagen i huden

.183   reduktion af inflammation i cellerne

.183   stimulering af nye blodkar, som læger kalder angiogenese

4.Hårs vækst

Udstyr til lysterapi af høj kvalitet kan give huden en sikker koncentreret bølgelængde af naturligt lys uden at producere kemikalier, ultraviolette stråler eller overdreven varme.Disse røde og næsten infrarøde lysbølgelængder, som ligner naturligt sollys, stimulerer mitokondri i celler, reducerer oxidativ stress og øger cirkulationen, så din krop kan generere mere kerneenergi til at drive sig selv.

RLT gør energi mere effektiv i hele kroppen, forbedrer kropsfunktionen, fremskynder helingen og reducerer inflammation og smerte.Dermal papillaceller spiller en vigtig rolle i reguleringen af hårcirkulation og vækst

En undersøgelse offentliggjort i De Europæiske Fællesskabers Tidende   udforskede virkningen af lavniveaulys på personer med alopeci.

I undersøgelsen blev det konstateret, at personer, der fik RNT, havde forbedret hårtætheden sammenlignet med dem i en kontrolgruppe.

Forfatterne bemærker, at virkningen var gavnlig, når folk anvendte lys i bølgelængder af 665 nanometer (nm) og 808 nm.

RD1500_body_therapy.jpg



Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Red Dot Led Lighting Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Red Dot Led Lighting Co.,Ltd

Jobtitel: email:marketing(at) reddotled.

Afdeling: sales

Firma Telefon: +86 0755-27802682

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: 18902854815

Internet side: reddoled.danb2b.com

Adresse: 3th Floor, Block 4, Huangpu Zhengfeng Industrial Park,Shajing street,Baoan district,Shenzhen City,Guangdong Province,China

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top