Otte grunde til, at badning er godt for dit helbred

Udgivelses dato:2020-07-01

Der er ikke noget bedre for dig end at opdage noget lækkert eller behageligt, som at drikke whisky og ride på en hest.Der er ikke noget bedre tidspunkt end dette, for vi lever i en badetid.Lang tid i badekarret har aldrig været mere populært eller optaget af en grund.Så gør dig klar til de gode nyheder, og du kan høre dem hele dagen: der kan bruges til at nyde et langt varmt bad.39.Vores mangeårige kulturelle tradition omkring badetiden har måske tiltrukket dig til dens undergravende magt, som f.eks. japansk badetradition, onSun, romersk badehus eller endda dåb.Hvad er fordelen ved at komme ind i badekarret?Her er otte grunde til at tage et bad i aften.

1.Bade kan forbedre dit humør

Det er naturligvis rart at slå sig ned i varmt vand, men fornøjelsen har en varig kraft.Psykolog Neil Morris, der undersøgte 80'erne, sagde, at badning kan reducere depression og pessimisme, fordi " badning kan få dig til at føle den vidunderlige kombination af isolation, ro og komfort. " Den nærhed, vi føler, når vi- 35;39 er nedsænket i en varm væske, giver os mening i livmoderen, antyder Dr. John Harkap, formand for Det Rådgivende Lægeudvalg ved det britiske varme kildefond.Generelt giver badning en følelse af komfort og afslapning.Denne følelse af sikkerhed kan berolige din hjerne og krop.

2.De kan hjælpe dig med at sove bedre

Fordelene ved søvn af høj kvalitet er blevet almindeligt anerkendt, men det er stadig vanskeligt for mange at forstå, hvordan man får en effektiv 8-timer.En gammel teori er, at lavere kernetemperaturer hjælper med at få søvn, hvilket er grunden til, at nogle forskere anbefaler at sove i et koldt rum.Men et varmt bad før sengen kan have samme virkning.Vores kropstemperatur er naturlig om natten, hvilket er et signal om melatonin- eller s øvnhormonproduktion.Sæbe i varmt vand vil øge din kropstemperatur, mens du stopper vil få din kropstemperatur til at falde hurtigt, og dermed fremme produktionen af melatonin, så du bedre kan forberede dig på søvn.

3.Et varmt bad kan lindre muskelsmerter

Varme får blodet til at flyde, hvilket ikke kun hjælper cirkulationen (mere på dette senere), men også hjælper med at slappe af med ømme eller stramme muskler.Tilsætning af Epson salt til varme bade har vist sig at bidrage til at reducere inflammation forårsaget af arthritis eller andre muskelsygdomme.Saltbadets antiinflammatoriske egenskaber viste også en positiv effekt på mennesker med metaboliske sygdomme som type 2 diabetes mellitus.

4.Badet kan gøre dit hjerte sundt

Ifølge nogle undersøgelser kan regelmæssige varme bade hjælpe med at sænke blodtrykket.Dette er vigtigt, fordi blodtrykket kan hjælpe med at forebygge mere alvorlige hjerteanfald, f.eks. et hjerteanfald eller slagtilfælde.Ved at bruge kalorier til at fremme bedre blodgennemstrømning og -cirkulation giver du din krop lidt motion.Det gør os...

5.De brænder kalorier.

En boble er selvfølgelig og kan lige så godt som vand aerobics eller aktiv hydroterapi, men et godt sved fra et varmt bad kan brænde så mange kalorier som en gåtur.

6.Badet kan lindre kulde- og influenzasymptomer

Damp i et varmt bad er effektivt til tilstoppet næse og hoste.Nasal overbelastning skyldes betændelse i næsehulen.Dampen flytter blodkarrene i ansigtet og næsen og løsner dermed alle slimhinder.Et blidt bad kan også hjælpe dit immunsystem med at bekæmpe virussen bedre.

7.Badet kan lindre hudinflammation

Mens et skællet bad vil gøre din hud mere modtagelig for irritation, kan et varmt vandbad kombineret med nogle essentielle olier, såsom kokosolie, olivenolie eller lavendel olie, og havregrød, bedre fugte og helbrede tør eller irriteret hud.Desuden er aromaterapi god til at regulere dit humør eller reducere stress.

8.Et bad kan få dig til at føle dig mere vågen.

Når du tager et varmt bad, begynder du at svede, " forklarer Shannon Vaughn, stifter af puroma TÜLL35;39, en aktivitet i sig selv, s å folk har tendens til at føle sig forfriskede bagefter. " Endnu bedre: Hvis du er træt, vil et bad gøre dig søvnig, men når du sover, kan du sove dybere.

Hvordan man tegner det ultimative helbredende bad

Vandtemperaturen må ikke overskride din temperatur.Selv om et varmt bad føles godt, er det ZU35;39;bedre for din hud og immunsystem.Tilføj rose, lavendel, kalendula, aloe, olie eller kokosolie og havregrød.Epson salt er godt for dine muskler og kan reducere risikoen for infektion.Hold dele af kroppen, såsom ansigtet, væk fra vand for at undgå overophedning.Sæbe i ti-15 minutter, træk vejret og slap af.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top