Rollen som at bade og svede

Udgivelses dato:2020-07-01

Efter en lang, hård dag er intet mere behageligt end et bad.Der kan vi nyde en god bog, drikke nogle bobler, og nyde fred og ro.

Badebadekarret er en genial indstilling til Deres badetøj, som aldrig bringer elegance til nogen dekoration.Men ud over de æstetiske fordele er der meget mere i badet, end øjet kan se.Ud over at hjælpe os med at slappe af, har et varmt bad mange sundhedsmæssige fordele.Det gør badning til et ideelt valg for dem, der har brug for at forbedre blodcirkulationen, eller som ønsker at mindske stress.Se, hvordan du kan nyde godt af et skinnende nyt badekar.

De kan forvandle dit badeværelse.I de sidste par år har badekardesign udviklet sig dramatisk, og heldigvis er der nogle store løsninger, du kan vælge imellem.Et nyt badekar kan give et nyt udseende, eller helt ændre dit badeværelse.Hvis det vælges omhyggeligt, er der et hurtigt og koncist badekar til rådighed:

Et uafhængigt badekar

Gratis stående badekar er en populær tendens og et perfekt valg for bikou badeværelse til at spare plads.Selv om de bruger lige så meget plads som et almindeligt badekar, giver disse fantastiske udstillinger plads til at flyde rundt, hvilket gør det visuelt lettere.Det fritstående badekar kan placeres overalt, hvor og hvor der er plads til alle former for kurve- og landingsmuligheder.De kan dog være nødt til at konsultere blikkenslageren for at fastslå, om der er tale om valle- og eksport101; der kan anvendes rør.

2.jpg Koldt fodbad

Badekar med Claw-form er ideelt til moderne eller traditionelle temabadeværelser.De bruger sædvanligvis traditionelle krøllet top, som kan udvise elegance i alle omgivelser.De kan parres med træfødder til skandinavisk stil, eller de kan kombineres med smukke kromfødder til en traditionel stil.I de fleste tilfælde giver åbningen plads til en dækmonteret badekar eller brusehane.

2.jpg

Standard brusekabine

Badekar er perfekte til hjemmemiljøer og er som regel de billigste.Lavet af acryl, er ydersiden lukket med badebræt, let at rengøre og vedligeholde.Badekar i bruseren ligner meget de normale badekar, men mere funktionelle.Det er formet som et almindeligt badekar, men har ekstra bruserum i en ende.Badebadekarret er normalt udstyret med en brusekabine, som er et ideelt valg til familiebopæl.De kan sættes op mod væggen, så du kan tage bad og tage brusebad uden at have 35;103; til at installere to separate anlæg.

3.jpg

Forøg attributværdi

At tage et bad kan forbedre markedsføringen af din ejendom, hvilket igen øger prisen på dit hus.Hvis du ikke tager et bad, kan dit hus s ælges længere end normalt og kan påvirke køberens tilbud.35;39.Det skyldes, at unge børn ofte har brug for et bad, og mange førstegangs hjemmekøbere ønsker normalt at skabe et familieorienteret miljø.Hvis en ung familie ønsker at købe et trebed halvadskilt hus, kan de afskrækkes fra at have 353; et bad.

For badeværelser i bijou, kan det ikke klemme sig ind i et separat bad og badekar.At FTU35;39 er grunden til, at bruseren er den perfekte og kompakte løsning til at levere det bedste af begge verdener.Bare install ér en skærm på et eksisterende lige bad eller køb et specielt designet brusekar, der er større i den ene ende end den anden.Ved at installere et bad på det, kan du bade og bade i det mindste rum.I et underligt formet rum fungerer badekarret også godt under tagene på et skrånende tag.

Talrige sundhedsydelser

Badet er ikke kun afslappende, men også sundt for dig!Hydroterapi har været anvendt i århundreder, fordi brugen af både varmt og koldt vand kan have gavnlige virkninger på kroppen.Badet er forbundet med mange videnskabeligt dokumenterede sundhedsmæssige fordele for at sikre optimal fysisk og mental sundhed.

Forbedring af hjertets sundhed

Medmindre du har en medfødt hjertesygdom, vil et varmt bad få dit hjerte til at slå hurtigere, og dit hjerte vil få sund motion.Dit blod bliver mindre tyktflydende, hvilket får blodkarrene til at fungere bedre. Det forbedrer kroppens cirkulation.Et varmt bad kan sænke blodtrykket, forbedre hjertefunktionen og endda hjælpe fordøjelsen.

Op med humøret

I 2002 fandt en undersøgelse på Wolverhampton University, at det at tage et bad en gang om dagen, normalt i slutningen af dagen, forbedrede deltagerne betydeligt, og at de opnåede resultater.35.39; mental sundhed og fremme optimisme.Dette anses for at være en kombination af fysisk komfort, varme, isolation og kropsplacering.

Træk vejret

Sæbe i varmt vand foran brystet kan øge din livsnødvendige kapacitet og iltindtag.Når vandet er varmt, banker dit hjerte hurtigere, ilttilførslen kan forbedres, og dampen vil rense dine bihuler og bryst.

Lette muskelsmerter

Et varmt bad kan betragtes som et alternativ. " Varm komprimering " som øger temperaturen på den smertefulde muskel, blokerer smertesensoren og frembringer en analgetisk effekt.

Reducere kolde symptomer

Et bad kan kurere den frygtelige kulde om vinteren!Et bad vil gøre det muligt at forsvinde, men at dykke i varmt vand kan give dampbehandling.Indånding af damp kan fjerne næsepassager og reducere inflammation.Det er en fremragende metode til behandling af næseobstruktion.Højere kropstemperatur menes også at forbedre funktionen af visse elementer i dit immunsystem mere effektivt.

kontrol af vægt

En nylig uafhængig undersøgelse har vist, at badning i varmt vand kan bidrage til at sænke blodsukkeret.Foreløbige beviser tyder på, at nedsænkning i et varmt vandbad i 60-minutter producerer lignende anti-i


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Foshan Guangshun (Luckyjet)Sanitary Ware Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top