Formproduktionsproces

Udgivelses dato:2020-07-01

Hvad er der så lavet af?

 

Dernæst den moderne støbeproces for en kort introduktion.

 

1) ESI (Tidligere Leverandør Evolument Tidl. Leverandørengagement): Dette stadium drejer sig om teknologi til produktdesign og -udvikling og andre aspekter af formen mellem kunder og leverandører, hovedformålet er at give leverandørerne mulighed for klart at forstå produktdesigneren og -3539designere til bedre at forstå præstationsevnen i form af støbeteknologi, produkt og dermed skabe mere rationel design.

 

2) citat (citation): inkl. mug-pris, muglevetiden, arbejdsprocesser, maskiner kræver flere tons og mug-levering.(Mere detaljeret citat skal omfatte vægten af produktstørrelse, vægtstørrelse og andre oplysninger.)

 

3) Ordre (Purchase Order): kundeordrer og leverandoerer udstedte ordrer.

 

4) planlægning og planlægning af produktionen af støbeforme (produktionsanlægning og skemalægning): Denne fase skal svare kunden for en bestemt leveringsdato for støbeformen.

 

5) Mold Design (Design): Design software kunne have brugt Pro / Engineer, UG, Solidworks, AutoCAD, CATIA osv.

 

6) indkøb af materialer

 

7) mug (Machining): Der er generelt tale om en bil, gonger (fræsning), varmebehandling, formaling, computer gongs (CNC), EDM (EDM), linjeskæring (WEDM), koordinatslibning (JIG GRINGING) -, lasergravering, polering.

 

8) støbeformsamlingen (Forsamlingen)

 

9) Die tryout (Trial Run)

 

10) Modelevalueringsrapport (SER)

 

11) typegodkendelsesmodel Vurdering (SER-godkendelse)

 

Mold er en model, ifølge denne model for at lave produktet, men terningen er, hvordan man producerer ud af det, med den mulige undtagelse af de fleste mug professionelle kunne ikke svare.Mold, hvor vi bor, har spillet en uerstattelig og 351;kan spille en rolle i vores daglige nødvendigheder de fleste kan ikke gøre uden mug, såsom computere, telefoner, faxmaskiner, tastaturer, plastikkopper, osv. Disse produkter ville ikke have sagt, den anden som en bil og motorcykel motordæksel er lavet af en mug,let en masse biler alle former for mug er nødvendige for at bruge mere end 20,000, så rollen af den moderne form for mug ikke kan erstattes.Så længe produktionen er uadskillelig fra støbeformen, kan mindst i de sidste 50 år ikke adskilles.

 

Præcisionsmaskiner, præcisionsfremstilling af tråd, koordinatslibemaskiner


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • YiHeng Precision Mould Co.,Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top