Ser ikke forstår ikke: indsprøjtningsrobotdrift introduceret

Udgivelses dato:2020-07-31

Betydningen af manipulatoren i automatiseringsindustrien er indlysende.Hvis terminalkontrolsystemet er afsender på slagmarken, er manipulatoren soldat i frontlinjen. Manipulator er et mekanisk produkt, der er konstrueret til at simulere overarmen af menneskekroppen.Det kan gøre simpelt arbejde med at gribe, placere og flytte objekter. De kan gøre mange ting, som mennesker kan gøre, og de kan arbejde i nogle barske miljøer med høj effektivitet og lave omkostninger. Så i den industrielle produktion er det grundlæggende nyttigt for den mekaniske hånd. I dag er det Xiaobian, der fortæller dig om indsprøjtningsmaskinens manipulatordriftstilstand.

Manipulator til sprøjtestøbningsmaskine

Manipulator betjenes gennem strømstyring, sprøjtestøbningsmaskine manipulator normal drift har fire slags: straight shift, back transformation, pitch og flexor extension.

Direkte skift: designet af denne sprøjtestøbningsmaskine har kun tre kartesiske koordinater til at gøre bevægelse af lineær bevægelse, dvs. armen blot gør den elastiske løftning og bevægelse og så videre, denne manipulator er relativt enkel, karakteristisk er at besætte rummet er stort, operationsplanen er lille.

Omgivelse: armen af denne sprøjtestøbemaskine har den vandrette rotation af denne aktivitet, denne aktivitet og armen af elastikken og løften af to aktiviteter kombineret med manglende rotation. Denne manipulator er en form for mere brug, besætter et lille rum, en kompakt plan, en bred operationsplan, men hvis den er på jorden, kan den ikke gribe fat i.

Pitch: Denne sprøjtestøbemaskines manipulator-arm ud over den vandrette rotation af denne aktivitet, har også armkast denne aktivitet, den to aktivitet og armelastisk aktivitet af en komplet pitch. Sammenlignet med den omvendte transformation kan kastemanipulatoren udvide operationsplanen og udvide armen til jorden for at afslutte opgaven med at få arbejdsstykket fra jorden under forudsætning af at have samme størrelse.Dens ulemper er dårlig bevægelsesintuitivitet og rodet planlægning.

Fleksion og udvidelse: armen til sprøjtestøbning har den store arm og underarmen to dele, foruden den store arm med horisontal rotation og kasteaktivitet, underarmen i forhold til den store arm og en kastebevægelse. I form bøjer underarmen og strækker sig i forhold til overarmen.

Det handler om, hvordan injektionsmaskinen fungerer, og måden at se på en tillid kan også give dig lidt viden, hvis du føler dig hjælpsom, så prøv at fokusere på vores firmahjemmeside.www.ruiborobot.comsprøjtestøbningsmaskine, manipulator og håndlangers websted, hvis du skal bestille manipulator eller mekaniske dele eller reparationstjenester, er på udkig efter regnbue, en-stop løsning på dine problemer, reducere omkostningerne, forbedre produktionseffektiviteten.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Runpard Automation Technology Co., Ltd
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top