Klog Watch Dækning Your Wrist: Nubia Watch

Udgivelses dato:2020-07-31

Med det nye smartwatch Nubia Watch forsøger Nubia at bryde båndet med smartphones samtidig med at give et nyt perspektiv til smarte ure.Der kan foretages en telefonopringning på det intelligente ur med eSIM og indbygget Bluetooth-støtte.

Nubia, en kinesisk forbrugerelektronikvirksomhed, viste, hvordan man kunne præsentere en ny generation af intelligente ure med sit koncept smart ur kaldet Nubia Alpha i IFA 2018.Siden da har vi haft 8217t set en model, der ligner Nubia 8217s smartwatch-koncept, men i går viste Nubia sit koncept med det nye Nubia Watch, som blev bragt frem i lyset med sin nye spillerorienterede smartphone Red Magic 5S.

Det er svært at sige, at Nubia Watch er et helt nyt smartwatch.Apparatet ser mere ud som en mere 8216brugbar 8217; omdesigneret version af Nubia Alpha, som vi så for ca. to år siden.

Nubia Watch design

skærmen har en AMOLED skærm, der er 4.01- tommer i størrelse på Nubia Watch, som ikke er begrænset til uret 8217s krop.Tilbyder et meget stort brugsområde sammenlignet med et smart ur, er denne skærm beskyttet af 316L rustfrit stål rammer, og kroppen af uret er lavet af keramisk materiale.

Powered by the SnapDragon Wear 2100 mobile platform udviklet af Qualcommm for intelligente ure, Nubia Watch har 1 GB af RAM og 8 GB af intern lagring.Apparatet, som kan anvendes uafhængigt af smartphone takket være eSIM-støtte, har også indbygget højtaler og mikrofon til at foretage telefonsamtaler.

Det smarte ur, der leveres med et batteri af 420mAh, har 36 timer af brug på en enkelt ladning.Nubia Watch, wher og-35;101; du kan foretage mobile betalinger med NFC, tillader dig at forbinde dine TWS hovedtelefoner direkte til det smarte ur, takket være dets indbyggede Bluetooth- understøttelse.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Shenzhen Jieyuanda Watch technology Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top