CNC -bearbejdningsdele forbedrer arbejdseffektiviteten

Udgivelses dato:2023-04-06

rationalitetsanalyse af CNC -bearbejdningsdele dele

audit dele cnc bearbejdningsdele rationalitet, vælg cnc -maskinværktøjsbehandlingsindholdet kan ikke være"overkill", for at forhindre, at CNC -maskinennedgraderes til almindelig maskine Værktøjer. Når du vælger og beslutter en del til NC -bearbejdning, betyder det ikke, at alt dets behandlingsindhold er indpakket og muligvis kun er en del af NC -behandlingen. Skal vælge det mest passende, de fleste har brug for at udføre CNC -behandling af indholdet og processerne til CNC -bearbejdningsdele. Normalt er en del af rationaliteten af ​​CNC -bearbejdningsdele til at overveje faktorerne:

accoring til den forskellige ydelse af maskinen og de forskellige dele af kravene i NC -behandlingen (1) kompleksiteten af ​​delene, høj præcision, multi-species, lille batchproduktion, brugen af ​​CNC -bearbejdningsdele får højere økonomiske fordele; Dele er klassificeret, og forskellige typer dele distribueres på forskellige typer maskinværktøjer til højere produktivitet og økonomiske fordele. Skal være så meget som muligt i de almindelige maskindele for at afslutte den uslebne skæring af dele for at forbedre effektiviteten af ​​CNC -maskinværktøjer.


technical analyse af dele CNC bearbejdningsdele

CNC -bearbejdningsdele, vi skal første del af tegningerne til omhyggelig CNC -bearbejdningsdele -procesanalyse, skal fokusere på bekvemmeligheden ved NC -bearbejdning og muligheden for to aspekter af gennemgangen og analysen. For eksempel: (1) Analyser først størrelsen på tegningerne af tegningerne i betragtning af princippet om programmering af bekvemmelighed.<1>om den del af tegningsmetoden til at tilpasse sig egenskaberne ved CNC -bearbejdningsdele;<2>dele af konturen af ​​de geometriske elementer i forholdene er tilstrækkelige. Fordi i den manuelle programmering, til beregning af konturerne for hver del af koordinaterne for hvert basispunkt; I den automatiske programmering kan sammensætningen af ​​konturerne af alle de geometriske elementer, der skal defineres, hvis en betingelse ikke er tilstrækkelig, ikke kan beregne den del af konturerne af koordinaterne, ikke udtrykke de geometriske elementer i konturerne af Dele, hvilket resulterer i manglende evne til at programmere, sånår man analyserer deldiagrammet, er detnødvendigt at analysere de geometriske elementer i de givne betingelser er tilstrækkelige.

sekund, delene af behandlingsdelene af den strukturelle proces er i overensstemmelse med de Karakteristika ved CNC -bearbejdningsdele.<1>dele af hulrummet og formen af ​​den bedste anvendelse af en samlet geometrisk type og størrelse. Fordi det kan reducere værktøjsspecifikationerne og antallet af værktøjsændringer, hvilket gør programmeringen let.<2>analyserer pålideligheden af ​​den delpositioneringsreference. CNC -bearbejdningsdele skal forsøge at bruge en samlet benchmark -positionering, eller skyldes installationen af ​​emnets positioneringsfejl forårsaget af arbejdsemnebehandlingspositionsfejl og formfejl.

skal analyseres dele af den krævede behandlingsnøjagtighed osv. kan garanteres. Kort sagt, CNC -værktøjsværktøjer til behandling af dele, skal være baseret på delene af delene for at udføre en omfattende analyse af dele for at forstå strukturen i dele for form, størrelse og tekniske krav og dermed bestemmelse af dele behandlingsprocessen og procesrute.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top