Fem brancher, der bruger CNC -bearbejdningsprototypingstjenester

Udgivelses dato:2023-04-06

CNC -bearbejdning prototype -leverandører yder værdifuld support til industrier, der bruger deres CNC -bearbejdning prototype -tjenester og fremstillingsevne. Dette giver ingeniører mulighed for at opbygge produktet, teste det og foretage denødvendige justeringer af designet baseret på kundens specifikationer; Hjælper med at undgånegative påvirkninger på produktplanen samt unødvendigt spild af penge og ressourcer. Professionelle, der leverer denne form for service, bruger CNC -bearbejdning prototype -materialer, der giver de mest realistiske testresultater som muligt. Selvom flere industrier er afhængige af CNC -bearbejdning prototype -leverandører, er følgende bemærkelsesværdige af denedenfor beskrevne grunde:

automotive -gennem fremskridt i CNC -bearbejdning prototype, bilindustrien har reduceret bly-time ognu sparer millioner af millioner årligt af dollars. Uanset om det bruger metal eller plast, kan et produkt bearbejdes, dernøje replikerer den endelige designintention i både geometri og materielle egenskaber. Da kravene til test- og evaluering i biludvikling af bilindustrien er ekstremt strenge, tillader disse bearbejdede produkter, atnogle test kan udføres inden værktøjet og dermed fremskynde beslutningen-making. Det validerer ikke kun designet, men inogle tilfælde hjælper det også med at bestemme, om der fremover med produktionen af ​​komponenten som designet er det rigtige handlingsforløb.


industrielt udstyr -Industriel udstyrsindustri kan finde en særlig værdi i CNC -bearbejdning,når den er parret med en avanceret MRO -strategi. Dette skyldes, at mange industrielle systemer er i plante- eller felttjeneste i lange perioder, hvore Nødvendigheden af ​​at undgånedetid er bydendenødvendigt. Disse systemer involverer ofte detaljerede regninger af materiale med brugerdefinerede komponenter, der potentielt kræver reservedele. På grund af denne høje blanding ville begrænset trækssituation, opbevaring og vedligeholdelse af forme til den periodiske erstatninge mentnødvendig traditionelt kræve betydelig skimmelopbevaring eller delestagningsomkostninger på grund af de minimumsstøbte partier, der ernødvendige. Ved arkiveringsudstyrsdesign digitalt snarere end gennem fysiske forme kan på gulvbestand minimeres, og påfyldning af bestand kan fremstilles på-Demand, hvilket eliminerer behovet for værktøjsarkivering.


Medical -For den medicinske sektor er CNC -bearbejdning prototype ikke kunnyttigt, men kritisk. Udstyr, der bruges af kirurger eller komponenter implanteret hos patienter, skal matche designintentionennøjagtigt. CNC -bearbejdning can tilbyder denne præcision og gentagelighed. Takket være CNC -bearbejdning prototype og fremstillingsproces skaber eksperter præcisionsprodukter, der kan forbedre den generelle sundhed og sikkerhed. Da produkter, der bruges inden for det medicinske område, undertiden er skræddersyet, tillader traditionelle værktøjs- og fremstillingsteknikker ikke omkostningseffektiviteten og fleksibiliteten, som brugerdefineret bearbejdning giver det til et uvurderligt værktøj.


consumer -produkter -Denne branche bruger prototyper lavet med CNC -maskiner, hvilket fører til et produkt af overlegen kvalitet, der bruges af forbrugere. Foruden et sikkert produkt bekræfter prototyping, at et design er æstetisk tiltalende, hvilket igen hjælper med brandets synlighed.


aviation og Aerospace -svarende til bilindustrien, disse Sektorer er afhængige af prototyper for alle typer dele og komponenter, hvoraf mange har indviklede detaljer. Med rumfart kommer et par yderligere faktorer imidlertid i spil. Først og fremmest er produktionsmængder ofte en størrelsesorden, der er mindre end bilindustrien, hvilket gør bearbejdning mere attraktiv økonomisk sammenlignet med komplekse værktøj og fremstilling af faste investeringer. For det andet fører de unikke krav fra luftfartsindustrien undertiden til produktgeometrier eller materialer, der ikke let behandles på traditionelle måder. Jet -motorkomponenter, der er fremstillet af den ultra høje styrkenikkelchromer Super Alloy Inconel er et sådant eksempel.


For CNC bearbejdning prototype eller fremstilling i produktudvikling, du kan stole på vores ekspertise på femte metal . For information om vores firma og den fulde skala af de leverede tjenester, besøg os online eller ring i dag.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

Jobtitel: Project Manager

Afdeling: Engineer

Firma Telefon: +86 0769-86651595

E-mail: Kontakt os

Mobiltelefon: +86 15322401809

Internet side: fmmachining.danb2b.com

Adresse: 8# 1st Road of Xiangxi Gongye, Shipai Town, Dongguan, China 523000

Smart telefonur, Bluetooth-ur
Fuld skærm smart telefon
Stue super cool fisketank
Kvinders Ultra Long Sexy Øjenvipper
Ernæringsmæssig Super Vitamin C Juice Drink
Praktisk udendørs bord
Ultra-smart farveprinter
Udendørs stor fan
Premium rødvin
Ultra-lille praktisk USB-lagringsdisk
top