Komponenter i CNC -drejemaskine

Udgivelses dato:2023-02-21

getting De bedste resultater fra en drejeprocedure kræver en god forståelse af værktøjet til værktøjet. Lad os tjekke hovedkomponenterne i et CNC -drejecenter.

Components Of CNC Turning Machine.png

headstock

a Turning Center's headstock udgør maskinens forreste del. Det ernormalt placeret på maskinens venstre side, da den huser hovedspindlen, hvore Chuck fastgøres for at holde emnet. Derfor har headstock drivemotoren, og mekanismerne til at tænde spindlen.

the spindelstangens kapacitet bestemmer emnets maksimale diameter til montering gennem headstock.


tailstock

This er den anden ende af drejningscentret. Tailstock fastgøres til drejebængen og har til hensigt at understøtte længere råmaterialer. Tailstocks quill tilbyder denne støtte ved hjælp af hydraulisk kraft. Mens drivkraften kommer fra spindlen, løber halestokken sammen med emnet.

Højt, skal du ikke bruge en hale,når ansigtsvending er vigtigt. Tailstock vil være i vejen for operationen.


Spindle

many mennesker omtaler spindlen som hjertet af værktøjsmaskinen. Den vigtigste spindel i CNC -drejebænk består af et spindeldrevssystem og en spindelenhed. De flytter dele af værktøjet til værktøjet, inklusive motorer, gear og chuck.

some CNC -drejecentre bruger en sub-spindle eller dobbelt spindler. Disse centre bruger ofte den anden spindel i stedet for en hale. Sub-spindle bevæger sig i længderetningen mod den primære spindel under kontrol af computerinstruktion. På denne måde er det muligt at maskere bagside af arbejdsemner uden at have brug for yderligere belastning/unloading under processen.


chuck og collet

the Chuck holder delen af ​​sine kæber og fastgøres direkte til spindlen. Imidlertid erstattes dete i stand til bearbejdning af forskellige-sized dele. På den anden side er en collet en mindre version af Chuck, der tillader bearbejdning af mindre dele. De dele, der er egnede til en collet, er ofte ca. 60 mm, da de giver bedre greb til mindre stykker.


lathe seng

sengen,normalt Lavet med støbejernsmateriale, er bundpladen, der hviler på bordet under arbejdsområdet. Denne komponent giver support til flere faste og operationelle dele. Sengen forbindes til hovedstokken og løber igennem til halestokken. Værktøjets tårn og andre vedhæftede filer løber over længden af ​​sengen.


carriage

Ththis komponent understøtter værktøjet tårn, fodring og vejledning i den mod emnet. Vognen består af tårnet, sadlen og krydset. CNC -drejningscentre med live -værktøjstårne ​​harnormalt drevet roterende værktøjer til fræsningsoperationer. Denne evne øger maskinens funktionalitet, mens den reducerer eller eliminerer sekundære operationer.-


tool tårn

in sted for vognen,nyere forbedrede maskiner kommer med værktøjet tårn. Disse kan indeholde flere værktøjer på én gang, så du kan ændre de skæreværktøjer, der ernødvendige til en bestemt operation. Dette betyder, at du kan skifte fra en operation til en anden uden at tage tid.


control panel

here er hvor&101; Computerennumerisk kontrol kommer ind. Det er hjernen bag CNC -drejningsoperationer, hvilket giver operatøren mulighed for at justere programmer, før processen starter.#

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top