Argentina giver russisk COVID-19 vaccinegodkendelse

Udgivelses dato:2020-12-24

BUENOS AIRES.-Argentina UTUU\35;39;sundhedsministeriet på onsdag godkendte brugen af Rusland U 35;39;s Sputnik V vaccine mod COVID-19 " på en nødsituation. "


Denne vaccine " er præsenteret som et sikkert og effektivt terapeutisk værktøj...at mindske dødeligheden, reducere sygeligheden og mindske sygdommens overførbarhed " en resolution underskrevet af sundhedsministeren Gines Gonzalez Garcia.


Tilladelsen er den anden af den art, som Argentina har givet efter en tirsdag aften for den vaccine, der er produceret af Pfizer-BioNTech-laboratorierne.


Den russiske direkte investeringsfond (RDIF) bemærkede i en erklæring, at Argentina er det første latinamerikanske land, der officielt registrerer Sputnik V på sit område.


" Registreringen blev foretaget gennem en nødtilladelse.Vaccinen blev godkendt af regulatoren ANMAT (National Administration of Drugs, Foods and Medical Devices) uden yderligere kliniske forsøg i Argentina og baseret på resultaterne af fase III kliniske forsøg udført i Rusland " RDIF sagde.


Argentina registrerede sit første tilfælde af COVID-19 i marts 3 og rapporterede et samlet antal 1,563,865-tilfælde og 42,314 dødsfald fra onsdag aften.

Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top