BioNTech sikker COVID-19 vaccine effektiv mod ny britisk mutation

Udgivelses dato:2020-12-22

BERLIN, Dec 21- BioNTech chefleder Ugur Sahin sagde i mandags, at han var sikker på, at en COVID-19 vaccine, som hans firma havde udviklet, ville være effektiv mod en variant af koronavirus, der er opstået i Storbritannien.


Han sagde på Bild TV, at det tyske firma ville undersøge mutationen i de kommende dage, men at han så sagen med " med en grad af soberaritet " ...


Lande over hele kloden lukkede deres grænser til Storbritannien i mandags på grund af frygt for en meget infektiøs ny koronavirus-stamme, hvilket skabte rejsekaos og øgede udsigten til fødevaremangel i Det Forenede Kongerige.


Sahin talte kort efter den europæiske UNIO U\\350; fjernede lovgivningsmæssige hindringer for vaccinen, der blev udviklet sammen med Pfizer, og som skulle afvikles efter jul.


Den rolige bemærkning fra direktøren om den britiske mutation genlød Verdenssundhedsorganisationen, som advarede mod større alarm, idet han sagde, at dette var en normal del af en pandemi og-\ 35;39.


Sahin sagde, at han endnu ikke var blevet immuniseret, men ville gerne være det.Han sagde, det var vigtigere, at hans medarbejdere fik vaccinen, så de kan fortsætte med at gøre deres arbejde.


Send din besked til denne leverandør

  • Til:
  • Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD
  • *Besked:
  • Min email:
  • Telefon:
  • Mit navn:
Vær forsigtig:
Indsend skadelig post, blev gentagne gange rapporteret, vil fryse brugeren
Denne leverandør kontakter dig inden for 24 timer.
Der er ingen forespørgsel for dette produkt nu.
top